O aš visad suku galvą, mat gerokai prieš kokius 2 ar 3 metus mane pradėjo persekioti skaičius 6 ir berods jis man neša sėkmę
Įdomu būtų sužinoti šio skaičiaus reikšmę.
Man seniau irgi taip budavo.. kada beuzmesciau aki i laikrodi vis rodo pvz 11.11, 12.12, 13.13
o buvo toks irgi atsitikimas, bet cia nzn ar galima pavadint kaip sutapimu, greiciau angelas apsaugojo.. gal pries 9 metus.. vaziavom is koncerto su tuometiniu draugu, as buvau labai pavargus, nes buvo velu ir sugalvojau, kad man reik persest ant galines sedynes, nors vaziavom tik dviese, ir visada sedziu priekyje.. pabudau nuo stipraus smugio.. i mano puse trenkesi masina.. i ta puse, kur buciau sedejus, jei nebuciau persedus.. dureles buvo sumaitotos..
tai va.. atsipirkau tik kaulo iskilimu, nes sedejau uz vairuotojo gale..
Amber, tave tikrai Angelas Sargas apsaugojo
o as esu kazkada skaicius kad pagal mano gimimo data ar pagal kazka, laimingas skaicius yra 7. na ir kazkuria diena tai atsiminiau, nes labai man pradejo listi sutapimai su 7. tarkim, mano vardas is 7 raidziu (o vardas lemia zmogaus likima), meciau rukyt po 7 metu, mano skaicius, sudarytas pagal vardo raides yra 7, o dabar issiskyriau su draugu po 7 metu. kazi, gal tikrai man sis skaicius laime atnes ...
prisiminiau, mama pasakojo, kad pries man issiskiriant su draugu, ji buvo persodinus du kaktusus, kurie anksciau augo viename vazone(bet buvo atskirti kiek anksciau). taigi, kelios savaites po persodinimo, mama pamate kad vienas kaktusas pakrypes kazkoks. pajudino ji, ir jis isvirto o jo saknys buvo supuve. po keliu dienu suzinojo kad mes issiskyrem. kazi ar cia zenklas buvo ?
Sveiki :)Pats įsimintiniausias man nutikęs sutapimas įvyko prieš kelerius metus. Kartu su savo tėčiu labai mėgstame naršyti po Google Earth, tad vieną vakarą jis manęs paprašė pasiūlyti du miestus, kuriuos galėtume apžiūrėti. Visų pirma pasiūliau Limą, Peru sostinę. Po Limos pasiūliau Abu Dabį, Jungtinių Arabų Emyratų sostinę. Ką gi, kai tik baigėme naršyti po šiuos miestus, nuėjome žiūrėti žinių. Mano tėtis net iššsižiojo iš nuostabos, kai vienas po kito sekė reportažai apie tai, kad Limoje įvyko pasaulio virėjų varžytuvės, o Abu Dabyje įvyko ralio čempionatas
Štai toks man labiausiai įsiminęs nutikęs sutapimas.
QUOTE(Almantaitė @ 2010 09 05, 10:47)
Amber, tave tikrai Angelas Sargas apsaugojo
o as esu kazkada skaicius kad pagal mano gimimo data ar pagal kazka, laimingas skaicius yra 7. na ir kazkuria diena tai atsiminiau, nes labai man pradejo listi sutapimai su 7. tarkim, mano vardas is 7 raidziu (o vardas lemia zmogaus likima), meciau rukyt po 7 metu, mano skaicius, sudarytas pagal vardo raides yra 7, o dabar issiskyriau su draugu po 7 metu. kazi, gal tikrai man sis skaicius laime atnes ...
Mano laimingas sk irgi 7 ir vardas is 7 raidziu
Nežinau ar galima tai vadinti sutapimu, gal greičiau atsitiktinumu. Mes su draugėmis ir dabar pasijuokiame, kad niekada negalima sakyti niekada. Mano atveju aš jaunystėje visada sakydavau draugėms, kad mano vyras niekada nebus blondinas ir policininkas, o gavau būtent tokį
Laba Diena. Vakar teko burti sau liejant vaska i vandeni- pries tai buriau tik karta tokiu budu- issipilde. O vakar ,,figura,, kuria issiburiau mane labai isgasdino- tikru tikriausias vaiko embrionas su virkstele - mazdaug 6-8 nestumo menuo. Visur ieskojau, niekur nerandu, ka tei galetu reiksti? Dar gyvenime nesu macius, tokios tikslios ,,figuros,, - atrode kaip tikra, todel ir issigandau. Nezinau kodel, bet ji man sukele labai neigiamas emocijas, nors jau kuri laika svajoju apie vaika. Aciu uz pagalba.
na ir as turiu ka papasakoti
Pas mane atsitiko taip ,kaip buna tose pasakose be galo.Tik kaip cai jums viska vaizdziau papasakoti.Ir labai prasau,kas suprantat paaiskinkit ka tai galetu man reiksti,nes pati tikrai nesuprant
Pries pusantro menesio, ejau idarbo birza.Einu per pereja viena ,ir girdziu masina staiga stabdo ir pypina,as neatsisuku,pypina,pagalvojau,kad kazkas is pazystamu ir atsisuku .Sypsosi pagyvenias vyras ir liksi galva .Pagalvojau sumaise zmogus.
Dabar,penktadieni vel einu i darbo birza,per ta pacia pereja einu vel viena ,bunant ant perejos toj pacioj vietoj vel girdziu stabdant masina ir pypinant man,as vel nesisuku ,pypina ,vel pagalvoju,kad gal kas is pazystamu pasuku galva ir matau tas pats zmogus uz tos pacios masinos vairo man sypsosi ir kaip pazystamai galva linksi ,perejau pereja kazkaip supykusi,lipant laiptais i birza nugara siurpas perejo,viskas pasikartojo lygiai taip pat,kaip butu tas pats kadras,be nukrypimu.Dar susitarias su pazystamu taip neatkartotum visko.
Zinot,pagalvoju,kad gal but kazka man gyvenimas nori pasakyti,tik as neissifruoju.PADEKIT SUPRAST
sveiki, na nezinau ar cia pavadinti sutapimu ar atlygiu uz padaryta nuodeme, isskaudinta zmogu..
buvo man tuo metu 17 metu, ir susipazinau su vaikinu, kuris turejo mergina,tuo metu jie jau augino vaikuti,as i ju seima nelindau, neliepiau jos palikti ar pan.. kai musu meile atseit isiliepsnojo toji mergina pastojo vel..ir suzinojo apie musu meiles romana..ir ji, jos seima prase manes palikti jos vyra ramybeje o mes vis tiek susitikinedavome slapcia..jis leisdavo vakarus su manimi..ir ka praejo 5 metai, istekejau, laukiausi mergytes ir mane vyras paliko nescia nes isejo gyventi pas jaunikle taip pat....kazkaip tik dabar suprantu kad padariau nuodeme jai ir jos vaikams.. idomu tai kad jos vyras kalejime, o mano exs ir pabuvojo ten..taip sitos moters ir nesugebejau atsiprasyti, noreciau ,bet nezinau ar praejus sitiek metu 10 kazkur,ar verta?
buvo man tuo metu 17 metu, ir susipazinau su vaikinu, kuris turejo mergina,tuo metu jie jau augino vaikuti,as i ju seima nelindau, neliepiau jos palikti ar pan.. kai musu meile atseit isiliepsnojo toji mergina pastojo vel..ir suzinojo apie musu meiles romana..ir ji, jos seima prase manes palikti jos vyra ramybeje o mes vis tiek susitikinedavome slapcia..jis leisdavo vakarus su manimi..ir ka praejo 5 metai, istekejau, laukiausi mergytes ir mane vyras paliko nescia nes isejo gyventi pas jaunikle taip pat....kazkaip tik dabar suprantu kad padariau nuodeme jai ir jos vaikams.. idomu tai kad jos vyras kalejime, o mano exs ir pabuvojo ten..taip sitos moters ir nesugebejau atsiprasyti, noreciau ,bet nezinau ar praejus sitiek metu 10 kazkur,ar verta?
QUOTE(marija84 @ 2011 01 20, 01:44)
sveiki, na nezinau ar cia pavadinti sutapimu ar atlygiu uz padaryta nuodeme, isskaudinta zmogu..
JEigu jauti, kad tau nuo to palengves-tada tikrai verta, drasiau
QUOTE(marija84 @ 2011 01 20, 01:44)
Tai jei neturėjai tuo metu moraliniu kriterijų- tai turbūt ir vyrą rinkdamasi tokiu kriterijų jam neiškėlei, tai kaip ir dėsningas rezultatas dėja. Tai gal daugiau čia jau pačios nuopelnas nei Dievo bausmė.
Aiškiai verta atsiprašyti, tik gal pasistenk prieš tą žmogų , atsiprašant ,nebandyti saves pateisinti, ir gal nevertėtų tikėtis kad lengvai bus atleista.
stiprybes Tau))