Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

to Shining Murkey.

Geros nuotaikos ir dienos:)
Visad turit pasirinkima.. pabegt nuo rupesciu i miska ,toliau nuo civilizacijos smile.gif
As rymtai! smile.gif
O dar rymciau- pasirinkai pati darba,moket mokescius,gyvent kur ir kaip gyvent.
Aisq kodel tokia valstybe vat reik tos 800 sodrai sumoket ne uz ka,nieko mums neduoda o mes skolingi.. O gal pagalvokit ka duoda? Paziurekit kaip gyvena Afrika,Kenija ir dar desimtis valstybiu.. pasakykyt Motulej Zemei aciu..
O jai nepatinka santvarka,keisk ja!! smile.gif

to zuzla.

Mires ar ne,darbai,energija lieka ir siam pasauli.Jaigu ziuret giliau tai Siela musu nemirtinga taigi mes visada cia pat.
Paklausk jo ko jis nori is taves?
Kur siulo eiti tau?

Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 07 26, 15:54)
Paklausk jo ko jis nori is taves?
Kur siulo eiti tau?

tai kad negaliu aš savęs kontroliuot sapne ir "užprogramuoti" paklausti smile.gif
o kur kvietė, irgi nesakė
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 26, 15:14)
tai kad negaliu aš savęs kontroliuot sapne ir "užprogramuoti" paklausti smile.gif
o kur kvietė, irgi nesakė

Pasidomekit apie samoninga sapnavima... kakzur cia sitam forume lyg yra temute apie ji
Papildyta:
QUOTE(Eugi @ 2011 07 25, 18:32)
sveiki!

Nebuna nieko siaip sau ar tesiog..
Viskas turi reiksme ir  savo tiesa..
Jaigu matot,jauciat ar kitaip primena jums  zmogus apie save..
Reiskas jis galvoja apie jus.. bando paveikt ir pasiekt jus.. energetiniu budu..
Jaigu idomu kam, ir turi neatsakytu klausimu ir sugebesit priimt nuosirdziai atsakyma.. prasom klauskyt.. smile.gif

Man patinka kaip jus mastot smile.gif
O galeciau paklausti kokiu mokymu jus remiates, is kur yra jusu zinios ir pan. ? 4u.gif
Dar man idomu, kaip jums atrodo, ar jeigu matai kazkokius dalykus, susijusius su konkreciu asmeniu ar butinai tai yra kaip jus sakot "bandymas energetiskai paveikt". Gabut pats mastydamas apie ta zmogu energetiskai trauki tas situacijas, kazkokius simbolius... Tikiuos supratot klausima. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Eugi @ 2011 07 26, 00:21)

Tesiog paprasykit atleidimo uz viska ka padaret blogo, konkretaus zmogaus,prasykit nuosirdziai jo atleidimo,pasimkit atgal visus piktus zodzius kurios jam saket,visus palinkeimus ir prakeiksmus jam, taip pat atleiskyt ir jam viska, del ko pykstat ar turit priekaistu,paprasikyt nutraukt visa veikla ir visas sutartys supliesyt su tamsiom jegom pries jus.

Ir prasykit Dievo,Tevo,Auksciausios jegos(kaip kam patogiau) palikt tarp jusu tik dieviska meile ir draugyste..
Pageres tikrai smile.gif

Prasyti kopnkretaus zmogaus atleidimo per malda ar tiesiogiai? Savais zodziais ar yra kokia speciali malda?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 07 26, 17:03)
Pasidomekit apie samoninga sapnavima... kakzur cia sitam forume lyg yra temute apie ji

oi ant tiek aš šito dalyko nesureikšminu smile.gif tiesiog galvojau, Eugi iškart turės kokią teoriją, ką visa tai reiškia smile.gif
nei aš noriu to žmogaus klaust nei ką, juk sakiau, apie jį net negalvoju, susapnuoju kartą į 2-3 metus.. o jei pradėsiu gilintis, domėtis, šauktis... ne, tai ne man irnesakyk.gif
Atsakyti
to Shining Murkey.

Geros nuotaikos ir dienos:)
Visad turit pasirinkima.. pabegt nuo rupesciu i miska ,toliau nuo civilizacijos smile.gif
As rymtai! smile.gif

O ka daryt miske nuo civilizacijos pabegus ???? Intiko tai miske ner !!!! Kaip man ten dvasiskos isminties pasisemt???

[quote]O dar rymciau- pasirinkai pati darba,moket mokescius,gyvent kur ir kaip gyvent.
Aisq kodel tokia valstybe vat reik tos 800 sodrai sumoket ne uz ka,nieko mums neduoda o mes skolingi.. O gal pagalvokit ka duoda? Paziurekit kaip gyvena Afrika,Kenija ir dar desimtis valstybiu.. pasakykyt Motulej Zemei aciu..
O jai nepatinka santvarka,keisk ja!! smile.gif[/quyote]

Tai tom visom energijom galima tik zmogui su zmogum keistis ? O zmogui su organizacija - ne ? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 07 25, 18:32)
sveiki!

Nebuna nieko siaip sau ar tesiog..
Viskas turi reiksme ir  savo tiesa..
Jaigu matot,jauciat ar kitaip primena jums  zmogus apie save..
Reiskas jis galvoja apie jus.. bando paveikt ir pasiekt jus.. energetiniu budu..
Jaigu idomu kam, ir turi neatsakytu klausimu ir sugebesit priimt nuosirdziai atsakyma.. prasom klauskyt.. smile.gif

Tas zmogus,kuris primena apie save ir siuncia tuos visokius zenkus - mires. Beje, as ji daznai sapnuoju, jis man sapnuose ka nors duoda ar sako ivairias uzuominas, sapnai labai tikrovikski ir sapnuose suvokiu,kad sapnuoju ir kad tas zmogus mires. Tai kaip cia suprast g.gif . Jis energetikskai "prisirises" prie manes?
Atsakyti
sveikutes, nzn, gal jau kalbejot sia tema, bet paklausiu, gal kam taip pat yra... mane persekioja vienodi skaiciai: paziuri i laikrodi o ten? 11 11, 12 12, 22 33 ir t.t. ir ne tik laikrodis, visur matau besikartojancius skaicius. skaiciau, kad tai dvasia bando pasakyti, kad reikia kazka gyvenime keisti... o pas mane dabar permainos vyksta is pagrindu, bet skaiciukus vistiek matau. gal kas gales pakomentuot. aciu
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 06 04, 14:29)
Apgailsetauju, bet senoji svetainele prieinama tik nariams ir su "reikalu" bet naujojoje yra skyrelis, ten yra ir atsakymai:)

gal kas zinot kaip rasti ta nauja svetaine?
Atsakyti
Prieš porą dienų lydėjau dukrą į universitetą pasirašyti stojimo dokumentų. Kol ji tvarkė reikalus, aš žvilgsniu klajojau sienomis, mintyse paprašiau ten besimokiusių artimų giminaičių paramos dukrai ir staiga - dzinkt galvon, - taigi jie abu, besimokydami šiame universitete, mirė nesavom mirtim. Net laikas panašus- vienas mėnesį po gimtadienio, kitas mėnesį prieš. Dukrai nieko nesakiau, ji labai gerai jautėsi toje aplinkoje, aš, beje, irgi. Kaip manote, ar tai nėra blogas ženklas? Širdyje viliuosi, kad ne, nes dukra, tarsi nesąmoningai užbaigia kitų pradėtus, bet nebaigtus darbus, tarsi gelbėtų šeimos garbę.
Atsakyti

O dar rymciau- pasirinkai pati darba,moket mokescius,gyvent kur ir kaip gyvent.
Aisq kodel tokia valstybe vat reik tos 800 sodrai sumoket ne uz ka,nieko mums neduoda o mes skolingi.. O gal pagalvokit ka duoda?

o kas yra Valstybė? Atskiras asmuo? Institucija ar organizacija kuri turi kažką duoti? Valstybe -tai mes,žmones smile.gif Ir kaip aš,kaip atskiras individas,duodu tai valstybei? O duodamas tikiuosi ko?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Perskaiciau viiiiisa tema, ir galiausiai pasitvirtino mano visada tiketa versija, kad "viskas nutinka del tam tikros priezasties" mirksiukas.gif kitaip sakant, jei taip nutiko, vadinas taip ir turejo buti... ir kad turetume daugeli dalyku priimti kaip zenklus, siunciamus likimo ax.gif (jei nespejai i autobusa, reiskias ir neturejai juo vaziuoti... taip pat tai geras budas save nuraminti tokiose situacijose)

QUOTE(Leblon @ 2010 01 28, 16:23)
manau, paprasčiausiai tu sureikšmini tuos skaičius, ir jie nieko nereiškia.
aš pavyzdžiui gimusi 04 08 ir visur matau skaičių 48.
ir manau, kad jei būčiau gimus kitą dieną, matyčiau visur būtent tuos kitus skaičius smile.gif

as irgi gimusi 04 08 ir visur matau siu skaiciu derinius g.gif kazkaip jau ipratau, nebeatrodo taip keista ir tikiu , kad jie man nesa laime ax.gif tiesa, ta pacia diena gimes ir mano brolis, tik metai skirtingi lotuliukas.gif tik nezinau ar jam tas pats nutinka.. reiks pasiklausti... g.gif

o deja vu jau keli metai kaip man nenutinka... tas pats ir su "angelu zinutemis", nors anksciau budavo daznas reikalas, bet niekada to nesureiksmindavau, nes nemaniau kad tai galetu kazka "rimta" reiksti... unsure.gif
Atsakyti
laimingas atsitiktinumas, sutapimas ar tiesiog tas zmogus yra laimes kudikis. Skaudi istorija ne mano o mano pazistamo.
pries N metu vaziavo vaikinu kompanija autostrada Kaunas Vilnius. sustojo degalinej. Mano pazistamas is galo persedo i prieki ir neprisisege dirzo. Po kurio laiko automobili sumete, lyg tycia toj vietoj apsaugines tvoros nebuvo, masina isleke i priesinga eismo juosta ir pakliuvo po fura, nuo smugio mano pazistamas isskrido per langa ir vienintelis is visu vaikinu liko gyvas. Jei butu nepersedes i prieki butu sumaltas gale, jei butu prisiseges dirza butu irgi zuves. Automobilio marke atpazino tik is griovy rasto zenkliuko verysad.gif
Keistesnio ir skaudesnio sutapimo nezinau.
Beje, toj vietoj po kurio laiko ivyko beveik tokia pati avarija kai lengvasis automobilis pakliuvo po fura.

O tokiu kasdieniu sutapimu tai pilna. Tik kazka pagalvoju ir tuoj nutinka smile.gif pvz prireike balto megztinuko, nueinu i parde tai pirmoj eilej kabo. Su rubais tai pastoviai sitaip. tik sugalvoju kad tikrai va tokio ir tokio reik ir iskart pamatau, net ieskot nereikia biggrin.gif .
Paskutinis. einu i parduotuve nusipirkt pieno, galvoju nepasiemiau jokio maiselio, galvoju ot gerai butu krepsiuke permatoma maiseli su rankenelem rasti, nu ciupt krepsiuka o ten maiselis tas permatomas biggrin.gif bais apsidziaugiau biggrin.gif nesamone bet man sitaip nuolat nutinka. biggrin.gif

o su filmais kaip cia kazkas pasakojo tai man irgi buna. Vyksta kazkokio filmo premjera o as pasirodo viska jau zinau doh.gif juokiasi is manes tada, sako negalejai sito matyti gi naujas, o as maciau doh.gif
Atsakyti