Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE(Minėja @ 2012 06 22, 16:32)
Man atrodo, kad jus kaip norit taip pritempiat tuos skaicius, kad jums labiau patiktu.
Dukros gimimo datos suma butu : 2+1+1+2+3=9 (o kodel praleidot 2? )
Sau skaiciuojate tik dienos skaiciaus suma. Kodel irgi ne visos gimimo datos suma.  g.gif

Nors jusu sunaus gimimo datos skaitmenu suma yra 7 smile.gif Bet gal dar nepastebejot sito.
2+8+8+7=25  2+5=7

Na pritempti tik du,tai dukrytes ir mano gimimo diena.kiti tikrai nepritempti...kai daugelyje gyvenimo atveju painiojasi tas pats skaicius,tai kitur ir gali ji surast netiesiogiai isreiksta...
Atsakyti
paskutiniu metu mane neramina keisti sutapimai. pries nutinkant ar jau nutikus kokiam nemaloniam ivikiui, mano masinins radijas perjungia klausoma kanala i marijos radija blink.gif
is pradziu labai nejaukiai pasijusdavau, klausant muzikino kanalo, pasigirsta garsai 'pasimelskim" ir tt. to kanalo nesiklausau, ijungus automatine kanalu paieska, reikia ilgai "pasikapstyti" kol si kanala suranda.
dabar jau zinau, kad reikia ta diena pasisaugoti.
tai va, kaskokia mistika ir tiek umn.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2012 07 05, 15:28)
paskutiniu metu mane neramina keisti sutapimai. pries nutinkant ar jau nutikus kokiam nemaloniam ivikiui, mano masinins radijas perjungia klausoma kanala i marijos radija blink.gif
is pradziu labai nejaukiai pasijusdavau, klausant muzikino kanalo, pasigirsta garsai 'pasimelskim" ir tt. to kanalo nesiklausau, ijungus automatine kanalu paieska, reikia ilgai "pasikapstyti" kol si kanala suranda.
dabar jau zinau, kad reikia ta diena pasisaugoti.
tai va, kaskokia mistika ir tiek  umn.gif

Mums vakar dirbant statyboje irgi persijunge Marijos radijas. Dar pagalvojom su vyru, kad vaikai perjunge. BEt jei jie butu junge, tai taip butu nureguliave, kad jokios stoties negirdetumem. smile.gif
As kai retai klausau radijos, dar pagalvojau, kad kokia vakarine katalikisku giesmiu laida.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 07 06, 12:43)
Mums vakar dirbant statyboje irgi persijunge Marijos radijas. Dar pagalvojom su vyru, kad vaikai perjunge. BEt jei jie butu junge, tai taip butu nureguliave, kad jokios stoties negirdetumem. smile.gif
As kai retai klausau radijos, dar pagalvojau, kad kokia vakarine katalikisku giesmiu laida.

doh.gif o as galvojau, kad man vienai cia taip biggrin.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas žino, ką reiškia skaičius 5? mane jis daug kur lydi smile.gif
Atsakyti
Musu seimoje daug sutapimu gimimo datose. Kiekvieno naujai ateinancio zmogaus i seima butinai atitinka gimimo datos

Mano tetis 20.04 tetes sesers vyras 21.04
Ta pati anksciau mineta tecio sesuo 04.10 mano mama 03.10
Mociute(tecio mama) 10.04 - mamos tetis 11.04
Kaip minejau mano mama 03.10 - mano vyras 04.10

Prosenele 14.01 - as 12.01
Prosenelis 13.10 - mano sunus 13.10

Ir cia tik artimiausi gimines, jeigu paziureti toliau ju daug daugiau yra.

Tiesa mao sesuo turi vaikina, jie nesusituoke dar viskas draugystes stadijoje, bet palei jo gimimo data speju kad cia gali buti tas vienintelis 20.04 smile.gif
Atsakyti
perskaičiau dalį temutės ir prisiminiau keletą sutapimų 4u.gif
visų pirma tai, jog mano gyvenime vyrauja skaičius 13. pati esu gimusi 03 13, mama taip pat gimė 03 13. krepšinį žaidžiu 13nr, tėtis ir tėčio brolis taip pat žaidė 13. mano mėgstamiausias krepšininkas Š. Jasikevičius irgi žaidža 13. kai dar vaikystėj su tėvais nuomavom būtą, jo skaičius buvo 13. seneliai gyvena 13 name, tėčio brolis taip pat 13, tečio sesė irgi gyvena 13 bute.

kitas sutapimas tai, kad su mama esam gimę ta pačią dieną, mano ir mano pusbrolio gimtadienį skiria 2 dienos, o tėčio ir jo sesės vyro gimtadienį taip pat skiria 2 dienos.

dar vienas sutapimas yra tas, kad visai netikėtai, šiemet mirė pusamžis tėčio dėdė (jauniausias iš penkių vaikų), kuris buvo labai stiprus vyras. mirė jis per mano pusbrolio gimtadienį 03 11, o jį laidojo per mano ir mano mamos gimtadienį 03 13.

kai laidojo tą patį tėtės dėdę, mašinoj, gale kur aš sėdėjau vežėme kelis vainikus. sekančią dieną, kai įlipome į mašiną važiuoti pastebėjom, kad yra iš vainiko iškritusi balta chrizantema (a.a. dėdė apie šią gėlę dainuodavo dainą). bet mes ją paimėm ir nuvežėm ant kapų, sukalbėjom maldą.

tai tiek prisiminiau kolkas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rossa: 29 rugpjūčio 2012 - 10:00
ai dar prisiminiau, kad su klasioku esam gimę tais pačiais metais, mėnesį ir dieną 03 13. ir mamos mūsų gimdė kartu, tik aš keliom minutėm anksčiau pasirodžiau, o ir buvom kaip dvynukai, labai geri draugai. ax.gif
Atsakyti
Labai daug panasiu sutapimu turime rossa 4u.gif As savu ne nebevardinsiu ax.gif
Atsakyti
mano tikriausiai įsimintiniausias sutapimas man pačiai:
mokykloj 9 ar 10 klasėj buvo užduotis - įsivaizduoti save po 50 metų ir parašyti savo autobiografiją. parašiau, gavau gerą pažymį, bet įdomumas ne tame.
tame rašinėlyje daug kas buvo parašyta taip, kaip yra dabar - sutampa pažintis su vyru, vyro vardas, amžiaus skirtumas, susitikimai ir pasimatymai buvo aprašyti taip, kaip jie vyko (abu dirbom, susitikdavom vakarais ir iki ryto ir sėdėdavom prie marių smile.gif ), vestuvės būtent po metų nuo pažinties. paskui nuklydau į lankas - pagal rašinėlį turėjo gimt dvynukai berniukai, bet gimė pametinukai smile.gif sakykim, 10 metų į priekį numačiau viską tiksliai, o dabar prasidėjo klaidos smile.gif

kitas sutapimas - nusprendėm tuoktis su vyru, bandėm apsispręst datą. surašėm visus vasaros savaitgalius ant lapukų ir traukėm - abu ištraukėm tą patį. po savaitės nuvežėm pareiškimus, ir CMB mums pasakė, kad vasarą yra tik vienas tarpas, kada gali priimt - būtent tą savaitgalį, kurį abu ištraukėm smile.gif

Atsakyti
pradejau skaityti tema ir man dabar iskilo toks klausimas, na tiksliau ne dabar bet paskutiniu metu ir radau tema netycia panasaus pobudzio smile.gif Man idomu is kur pas mus atsiranda netiketos naujos mintys,ar tai reiskia,kad yra likimas jau kazkoks suplanuotas,na juk musu tolimesni veiksmai priklauso nuo musu minciu,pirma tai gimsta galvoje.Na tarkime pavyzdys: ruosiesi vaziuoti i kokia voketija,paskutine minute pamatai gera pasiulyma i paryziu arba tiesiog pagalvoji,gal vis del to skrisiu i paryziu ir iskrendi,o ten sutinki savo gyvenimo meile. Tai ar ta mintis galvoje gime ne atsitiktinai? Arba jeigu galvoji kazkur eiti,o paskutine minute pakeiti mintis eini vel kitur,tai nuo to gal kazkas pasikeicia.Nzn ar supratot,ka turiu galvoje biggrin.gif Tiesiog paskutiniu metu i galva isedo tokios mintys,kad noreciau kai kur isvaziuoti i konrecia sali ir nezinau is kur tos mintys,nes niekada ju nebuvo,tuo labiau,kad tai visiskai absurdas nes tenai nei vieno zmogaus is draugu rato nera.Tai man idomu ar musu mintys veda mus tinkama linkme,ten kur turim eiti.
Atsakyti
Musu seimoje kartojasi skaicius 26 smile.gif as esu gimusi Vasario 26,vyras Sausio 26,o mano tetis Rugsejo 26 g.gif o mano mama Gruodzio 6d. O mano gimineje jau penktas
zmogus gime Kovo 12diena smile.gif
Atsakyti