O daiktus randame pirkti todel, kad mintys realizuojasi : ) , ypac jeigu daikto ieskoma ir reikia ne desperatiskai.
Del filmu tai nesistebiu. Daugybe ju yra labai panasiais scenarijais, tad nestebina jog zinai veiksmo eiga ar pabaiga
Cia panasiai kaip ir su meiles romanais : )))
O daiktus randame pirkti todel, kad mintys realizuojasi : ) , ypac jeigu daikto ieskoma ir reikia ne desperatiskai.
sveikute kai man buvo 17 metu pirmagimio susilaukiau butent 07 17 o kai suejo man 22 metai tais pacias metais gime antras sunus irgi 22 diena gal kas galetu pakomentuoti cia sutapimas ar siaip nereiksmingas dalykas
Anądien į banką buvau užėjus-eilė žmonių. Išsimušiau numeriuką,žiūriu dar ilgai teks laukti. Šmestelėjo tokia mintis,kad kaip būtų smagu,kad ta eilė sutrumpėtų. Po keliek laiko atsisuka į mane moteris ir sako,jei norit imkit mano nr,man jau nusibodo laukti,o jūs eilę susitrumpinsit
Į eilę pasistūmėjau per 9 žmones
Na tai ir as pasisakysiu savo gyvenimo sutapimus:)
As gimiau 26d, mano vaikinas( dabar jau vyras) 16d.atsitiktinai pasirinkom vestuvems 6 diena, veliau tik pagalvojau kad idomiai iseina, 6, 16, 26:)
o gyvenam 16 namam:)
As gimiau 26d, mano vaikinas( dabar jau vyras) 16d.atsitiktinai pasirinkom vestuvems 6 diena, veliau tik pagalvojau kad idomiai iseina, 6, 16, 26:)
o gyvenam 16 namam:)
O pas mane tokie ne iš maloniausių sutapimų...
Mano krikšto mama mirė tą pačią mėnesį ir dieną, kai mano berniuko gimtadienis, o mano krikšto dukrytė gimė tą pačią dieną ir mėnesį kai mirė mano senelis...
Kartais man atrodo, kad tai kažkoks ženklas, atseit mirusiųjų signalas: "Rinkis pati kas tau svarbiau tą dieną: švęsti mylimojo žmogaus gimtadienį ar pagerbti mirusiuosius...
Bet mama mane ramina, kad čia atvirkščiai geras ženklas. Atseit mirusieji man neleidžia tą dieną liūdėti ir todėl "paliko" man tai dienai ir linksmų akimirkų.
Kaip manot? Sutapimas ar ženklas iš kito pasaulio?
Mano krikšto mama mirė tą pačią mėnesį ir dieną, kai mano berniuko gimtadienis, o mano krikšto dukrytė gimė tą pačią dieną ir mėnesį kai mirė mano senelis...
Kartais man atrodo, kad tai kažkoks ženklas, atseit mirusiųjų signalas: "Rinkis pati kas tau svarbiau tą dieną: švęsti mylimojo žmogaus gimtadienį ar pagerbti mirusiuosius...
Bet mama mane ramina, kad čia atvirkščiai geras ženklas. Atseit mirusieji man neleidžia tą dieną liūdėti ir todėl "paliko" man tai dienai ir linksmų akimirkų.
Kaip manot? Sutapimas ar ženklas iš kito pasaulio?
monkey-love - yra ir pas mus tokių sutapimų. Aš manau, kad tai nėra blogas ženklas. Greičiau jau tam tikra pamaina. Geras žmogus apsikeičia vietomis su angeliuku. Jis nueina į dangų jūsų globoti, o atsiunčia jums naują gyvybę į žemę
Kaip tik pradedam daryti remonta namuke(ne ten kur gyvenama) , prarandam darba ir liekame be pinigu .
Ir taip jau 5a karta , per 10 metu
Ir taip jau 5a karta , per 10 metu
As labai daznai jauciu kad bus kazkas blogai. Na toks blogas jausmas viduje, kartumas, dauzosi sirdys, daznai buna kad kaip pasakau ka nors taip ir buna. Sapnuoju ir ryta suzinau kad mire. Buna ir ne taip blogai, buna ir gerus dalykus nuspeju, bet dazniau blogus. Neskaitau kad cia pranasystes ar dar kas manau cia instinktas kuri turi visi zmones, vieni maziau kiti daugiau. Ne ieskau tame mistikos nors ir daznai pasitaiko keistu situaciju.
pas mane irgi sioks toks sutapimas
anksciau kai kalbedavom su draugem apie savo ateiti,kiek kuri nori turet vaiku as visada sakydavau,kad ju nenoriu,na nebent nuo kokio kitataucio,tamsaus gymio,kad vaikas butu grazus(man labai grazus buvo vaikai mulatukai)o kaskur vaziuoti irgi neplanavau! hm ir ka:jau 6metai kai esu istekejus uz tamsau gymio kitataucio,turiu graziausia juodu akiu mergyte ir gyvenu ne lietuvoj.tarp musu su vyru 1 metu ir 1dienos skirtumas,mano gimtadienis vasario 20d.,jo vasario21d
na pas mus su vyru gyvenime daug sutapimu. susipazinom mikriuke,jis vaziavo is darbo,uzsilaike darbe spacialiai,o as vaziavau is mokyklos,specialiai buvau praleidus viena mikriuka.susipazinom 17val. 7 diena.
sugalvojom susituok gruodzio 31d,parasem pareiskima,bet paskui pagalvojom,kad brangiau vestuves kainuos ir siaip visi 24val ne uz mus taures kels,o sves naujuosius,tad nusprendem savaite nukelt vestuves,todel gavos vel 7d.
as pakrikstyta 7d , vyras ir 7d.
musu sunus gime rugpjucio 7d,nors turejo gimt rugpjucio 29d.
dukra nuojauta sako,kad ir butu gimus 7d,bet kadangi jau buvo virs termino,tai pati paprasiau,kad nelauti tu 42sav ir skatint gimdyma,gime 3 diena,bet vistiek gimimo datos suma gaunas 7 (11metu 2menesis 3 diena - 1+1+2+3=7)
mano gimimo diena 25 (2+5=7)
o virsune tai tokia,kad mano vyro asmens kodo paskutiniai 5 skaiciai kaip mano namu telefono nr (skiriasi tik pirmas skaicius,o paskutiniai 5 tokie patys,tai kai reik dokumentus pildyt labai lengvai atsimenu vyro asmens koda
)
sugalvojom susituok gruodzio 31d,parasem pareiskima,bet paskui pagalvojom,kad brangiau vestuves kainuos ir siaip visi 24val ne uz mus taures kels,o sves naujuosius,tad nusprendem savaite nukelt vestuves,todel gavos vel 7d.
dukra nuojauta sako,kad ir butu gimus 7d,bet kadangi jau buvo virs termino,tai pati paprasiau,kad nelauti tu 42sav ir skatint gimdyma,gime 3 diena,bet vistiek gimimo datos suma gaunas 7 (11metu 2menesis 3 diena - 1+1+2+3=7)
o virsune tai tokia,kad mano vyro asmens kodo paskutiniai 5 skaiciai kaip mano namu telefono nr (skiriasi tik pirmas skaicius,o paskutiniai 5 tokie patys,tai kai reik dokumentus pildyt labai lengvai atsimenu vyro asmens koda
QUOTE(deimantine+ @ 2012 06 22, 15:24)
na pas mus su vyru gyvenime daug sutapimu. susipazinom mikriuke,jis vaziavo is darbo,uzsilaike darbe spacialiai,o as vaziavau is mokyklos,specialiai buvau praleidus viena mikriuka.susipazinom 17val. 7 diena.
) 
Man atrodo, kad jus kaip norit taip pritempiat tuos skaicius, kad jums labiau patiktu.
Dukros gimimo datos suma butu : 2+1+1+2+3=9 (o kodel praleidot 2? )
Sau skaiciuojate tik dienos skaiciaus suma. Kodel irgi ne visos gimimo datos suma.
Nors jusu sunaus gimimo datos skaitmenu suma yra 7
2+8+8+7=25 2+5=7
As irgi turiu sutapimu
mano prosenele mire per mano 18-aji gimtadieni, lygiai po astuoniolikos metu, kai buvo mires jos vyras, mano prosenelis. Be to, prosenelis mire lygiai po 18-kos metu, kai mire mano proseneles mama. Niekada nesigilinau i ta skaiciu 18
o as, kaip nujausdama, jau dabar nepamenu del kokiu priezasciu, bet gimtadieni atsvenciau savaite anksciau.
Ir, jau kitoj temoj esu minejus, kad pusbrolio sunus gime per dieduko gimtadieni, o diedukas pasimire po 3 menesiu...
Ir, jau kitoj temoj esu minejus, kad pusbrolio sunus gime per dieduko gimtadieni, o diedukas pasimire po 3 menesiu...