Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

man su skaiciais tai buna labai daznai, kaip paziuriu i laikrodi, tai rodo vienoda laika, na pvz: 21:21 ir pan. ir taip pat labai daznai rodo veidrodinius skaiciukus na pvz: 21:12 ir pan.
Skaiciai buna labai ivairus, bet dazniausiai sie 12; 15; 16; 21; 22; 23 g.gif

taip pat labai idomus dalykas tas, kad pvz einu kur nors, ar bendrauju su zmonemis ir pamatau koki nors vaizda, kvapa uzuodziu, ar isgirstu pasakojant kazka, ir tiesiog 100 % zinau, kad tokia situacija jau esu maciusi anksciau, viskas atsikartoja. Speju, kad sapne tai maciau, nu negi is ano gyvenimo pamenu? g.gif biggrin.gif
Net geda kam ir pasakyti, nu nes palikys kvankstelejusia. Bet kazkada kalbejau su sese jaunesne, tai ji sake, kad jai taip irgi labai daznai buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 09 26, 09:48)
man su skaiciais tai buna labai daznai, kaip paziuriu i laikrodi, tai rodo vienoda laika, na pvz: 21:21 ir pan. ir taip pat labai daznai rodo veidrodinius skaiciukus na pvz: 21:12 ir pan.
Skaiciai buna labai ivairus, bet dazniausiai sie 12; 15; 16; 21; 22; 23  g.gif

taip pat labai idomus dalykas tas, kad pvz einu kur nors, ar bendrauju su zmonemis ir pamatau koki nors vaizda, kvapa uzuodziu, ar isgirstu pasakojant kazka, ir tiesiog 100 % zinau, kad tokia situacija jau esu maciusi anksciau, viskas atsikartoja. Speju, kad sapne tai maciau, nu negi is ano gyvenimo pamenu?  g.gif  biggrin.gif
Net geda kam ir pasakyti, nu nes palikys kvankstelejusia. Bet kazkada kalbejau su sese jaunesne, tai ji sake, kad jai taip irgi labai daznai buna  g.gif

man tas vadinamas dejavu(dezavu) ir daznai buna,kartais net nupurto ,kai aplanko jausmas,kad tokia situacija ar vaizdas jau buvo. mane nemaloniai tai veikia
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 09 26, 10:58)
man tas vadinamas dejavu(dezavu) ir daznai buna,kartais net nupurto ,kai aplanko jausmas,kad tokia situacija ar vaizdas jau buvo. mane nemaloniai tai veikia

na man kazkaip malonu sakyciau, nes kazkokie malonus pasikartojimai sakyciau buna.
bet tiesa, buna ir kartais nemalonu pasidaro, nes nu manai kad jau kvakst visai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 09 26, 08:48)
Skaiciai buna labai ivairus, bet dazniausiai sie 12; 15; 16; 21; 22; 23  g.gif

taip pat labai idomus dalykas tas, kad pvz einu kur nors, ar bendrauju su zmonemis ir pamatau koki nors vaizda, kvapa uzuodziu, ar isgirstu pasakojant kazka, ir tiesiog 100 % zinau, kad tokia situacija jau esu maciusi anksciau, viskas atsikartoja. Speju, kad sapne tai maciau, nu negi is ano gyvenimo pamenu?  g.gif  biggrin.gif
Net geda kam ir pasakyti, nu nes palikys kvankstelejusia. Bet kazkada kalbejau su sese jaunesne, tai ji sake, kad jai taip irgi labai daznai buna  g.gif

Sveiki, Dejavu ir mane dažnai aplanko, tikrai labai dažnai. kartais nejauku būna, kai tai tęsiasi ne keletą sekundžių, o vos ne visą minutę ar daugiau... gal teko girdėt kaip moksliškai tai pagrindžia? ar gal knygą kokią apie tai žinot? tikrai būtų įdomu sužinot, kodėl taip vyksta.. smile.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,sakykit ką reiškia kai susapnuoju įvykį kuris dar tik bus kitą dieną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 09 26, 09:48)
taip pat labai idomus dalykas tas, kad pvz einu kur nors, ar bendrauju su zmonemis ir pamatau koki nors vaizda, kvapa uzuodziu, ar isgirstu pasakojant kazka, ir tiesiog 100 % zinau, kad tokia situacija jau esu maciusi anksciau, viskas atsikartoja
,nu negi is ano gyvenimo pamenu? g.gif 

Man lygiai taip pat buna, visu 100% tai ka jus apraset. Ir paciai taip keista- toks jausmas kad visa tai as jau esu maciusi- ta pacia situacija, vaizda, nuotrupa kazkokia is viso konteksto ir t.t, ir kad visa tai antra kart kartojasi... ir kad tai jau matytas 'dublis' g.gif Ta tikrai zinau, o paaiskinti sau negaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedute: 02 spalio 2012 - 20:52
QUOTE(ziedute @ 2012 10 02, 21:38)
Man lygiai taip pat buna, visu 100% tai ka jus apraset. Ir paciai taip keista- toks jausmas kad visa tai as jau esu maciusi- ta pacia situacija, vaizda, nuotrupa kazkokia is viso konteksto ir t.t, ir kad visa tai antra kart kartojasi... ir kad tai jau matytas 'dublis' g.gif Ta tikrai zinau, o paaiskinti sau negaliu...

O man būna,kad dažnai toje pačioje vietoje manau vis tą patį žmogų,bet gal čia tik sutapimas. blush2.gif
Atsakyti
Mano gyvenime irgi yra buvę keletas įdomesnių sutapimų, nors aš sutapimais netikiu, manau tai likimas, Dievo apsauga ar pan.
Kai pirmą kartą buvau Londone, buvau apsistojusi pas savo puseserę, ji gyveno miesto pakraštyje. Paskutinę dienąprieš vykstant namo buvau suplanavusi važiuoti į centrą, nupirkti lauktuvių šeimai, paskutinį kart apibėgti patikusias vietas. Jau buvau susiruošusi eiti pro duris, bet pastebėjau ant stalo paliktus dukterėčios namų darbus- buvau jai pažadėjusi truputį padėti, ir gražiu šriftu užrašyti kelis pavadinimus. Kai baigus su namų darbais atvažiavau iki reikiamos metro stotelės, sužinojau, kad metro uždarytas. Iš karto tikslios informacijos nepateikė, sakė elektros problemos, gedimas ar kažkas. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo teroristų vykdyti sprogdinimai metro. Ir jei būčiau išėjusi laiku, būčiau važiavusi metro ta linija, kuri daugiausiai nukentėjo.

Kitas sutapimas buvo linksmesnis, jis vyko pernai, gruodžio pradžioje. Dirbau, ir klausiau DDT dainų. Užgrojo viena daina apie lietų, ir tekste buvo paminėtas griaustinis. Aš pradėjau galvoti, kaip norėčiau išgirsti vėl griaustinį, pamatyti žaibus, ir kaip gaila, kad žiemą griaustinio nebūna, o aš taip pasiilgau žaibų nutvieksto dangaus. Po 10-15 minučių pasigirdo griaustinis ir ėmė žaibuoti! Parašiau facebooke ant savo sienos apie tą linksmą sutapimą, ir keletas draugų pakomentavo, kad turbūt per mane dar nėra sniego (aš labai nemėgstu žiemos ir sniego). Aš juokais atsakiau, kad tiek to, leisiu pasnigti po poros dienų, ir taip ir įvyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 10 03, 12:02)
Ir jei būčiau išėjusi laiku, būčiau važiavusi metro ta linija, kuri daugiausiai nukentėjo.

Lucky you smile.gif Kartais žmonės dėl visai nesuvokiamu priežasčių laiku neatvyksta į lėktuvą,kuris to skrydžio metu sudužta. Kažkoks vidinis balsas stabdo.
Atsakyti
man, beje, irgi labai dažnai sutampa valandos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 10 04, 08:32)
Lucky you smile.gif Kartais žmonės dėl visai nesuvokiamu priežasčių laiku neatvyksta į lėktuvą,kuris to skrydžio metu sudužta. Kažkoks vidinis balsas stabdo.

man mažai taip yra buvę. Atvažiavom su tėvais į autobusų stotį, ir ruošėmės lipti į autobusą, vešiantį iki kaimo. Pradėjau baisiai verkti ir ožiuotis, kad tuo autobusu nevažiuosiu. Kažkodėl tėvai paklausė ir liko laukti kito (gal padėjo ir tai, kad anam dau žmonių buvo). Kai važiavom sekančiu autobusu, pirmąjį pakelėj matėm apsivertusį..
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2012 10 02, 17:36)
.Dejavu. gal teko girdėt kaip moksliškai tai pagrindžia? ar gal knygą kokią apie tai žinot? tikrai būtų įdomu sužinot, kodėl taip vyksta.. smile.gif g.gif

Man irgi idomu, gal kuri placiau zino, kaip aiskinamas dejavu?
Atsakyti