Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Oi pas mane ir labai daug sutapimų, net nežinau nuo ko pradėt. Mano ir vyro tėvai tuokėsi tais pačiais metais ir tą pačią dieną.

Būna taip kad kartais apima nerimas ir aš pasimeldžiu iš karto mintyse, ir pasirodo, kad ne bereikalo, nes vėliau paaiškėja, kad kažakam buvo atsitikus nelaimė, bet baigėsi laimingai, arba vos neatsitiko. Vienas iš paskutinių atvejų, kai vieną vakarą labai neramu buvo dėl savo šeimos ir vaikų, po kelių dienų mano mažiukė (1,5 metukų) užlipus ant palangės atsidarė langą, bet ačiū DIEVUI ji neiškrito. Tuo laiku tam kambarije ji buvo viena, mes kitam kambarije buvome. Aš tik atėjus pamačiau atvertą langą pilnai, supratau kas vos neatsitiko. blink.gif

Arba, kad jei galvoju tą dieną apie kokį žmogų pastoviai, tai jį sutiksiu ar bent kalbėsiu telefonu.
Atsakyti
Smagi tema. Bandom gaivinti.

Čia gal ne visai sutapimas smile.gif , bet už savo santuoką turėčiau buti dėkinga ........ Gorbačiovui biggrin.gif . O buvo maždaug taip. su vyru susipažinau pas klasiokę, jos sesutės gimtadienyje happybday.gif . Jos pusbrolis,mano būsimasis, neseniai buvo grįžęs iš armijos gun_rifle.gif . O grįžo pusę metų anksčiau, kai Gorbačiovas išleido įsaką, jog visi kas mokosi aukštojoj, gali važiuoti namo. Tik po daug metų paskaičiavom, kad jei ne tas įsakas, tikrai nebūtume susitikę. Ir dar toks dalykas. Aš išvis nesuprantu dabar kaip aš ten patekau į tą gimtadienį. Ta klasiokė nebuvo geriausia mano draugė, šiaip neblogai bendravom. O ir tas gimtadienis, buvo jų giminių susiėjimas, ne šiaip kokia tusovė. Ko aš ten ėjau, nesuprantu po šiai dienai g.gif . Turbūt likimas.

Dar mano vaikai prieššventinukai. Dukra gimė 2 dienos iki Valentio wub.gif , o sūnus - 2 dienos iki Kalėdų 000059.gif .
Mano mama gimė birželio 26, brolis -25, o uošvis - 24.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2004 12 16, 09:25)
Mano ir vyro tėvai tuokėsi tais pačiais metais ir tą pačią dieną.

O štai aš ir mano vyras tuokėmės irgi tą pačią dieną megalol.gif

Ir dar - gimiau per savo gimtadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 19, 00:06)
O štai aš ir mano vyras tuokėmės irgi tą pačią dieną  megalol.gif

Ir dar - gimiau per savo gimtadienį  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tėvai tau išrinko TAVO vardą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 03 19, 00:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir tėvai tau išrinko TAVO vardą  thumbup.gif

Tiksliai doh.gif blink.gif
Atsakyti
Dabar į galvą ateina tik vienas doh.gif : mano visi vaikinai buvo to paties vardo. Visąlaik taip išeidavo, nors ne specialiai. O vat vyro vardas jau kitoks. Tai čia sutapimas ar ne? Ai, vistiek kažkas panašaus... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2004 11 13, 16:11)
1997m sesers vyras per vasario 14-aja pasveikino mane, o mazyteje atviruteje, ant kurios nupisti du peliukai ziurintys i menuli-suri

Tai atvirute su potekste rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu nezinau kaip ten su jumis,bet mane kasdien(net po keleta kartu) aplanko dejavu blink.gif Ankscaiu irgi budavo,bet retai(karta per menesi,savaite) o pastaruoju metu kasdien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 19, 02:19)
Dabar į galvą ateina tik vienas doh.gif : mano visi vaikinai buvo to paties vardo. Visąlaik taip išeidavo, nors ne specialiai.

g.gif kaip neįdomu turėtų būt... Nors iš kitos pusės - nėra baimės, kad gali esamąjį pavadint buvusiojo vardu biggrin.gif . pvz. per labai intymias akimirkas wub.gif . Bet jaučiu, tau tas vardas giliai galvoj turėtų būt įsiėdęs smile.gif .
Atsakyti
[quote=Zhiema,2004 11 13, 16:15]
ir man taip daznai buna wink.gif [/quote]
ir man g.gif cia daug kam matyt... kaip sakant - DEJA VUE (deza viu skaitant laugh.gif )
[/quote]

Deja vue mokslininkai paaiškina labai paprastai, skaičiau apie tai. Medikai užklydę mane koreguokit, aš savais žodžiais. Pasitaiko, kad informacija, pamatyta (užgirsta, perskaityta) pereina savo kelią ir užsifiksuoja smegeninėj daug greičiau ir Tau dar nesuvokus vaizdo (akimirkos dalis) ji sugrįžta jau kaip iš atminties. Tada nusipurtai ir pagalvoji, na gi kur aš tai mačiau?? Įdomu būtų dar kartą perskaityti, nes neužfiksavau gerai.
Atsakyti
Mums pries kokia savaitele buvo keistas sutapimas. Kinieciu restorane su saskaita visada atnesa tokius sausainukus, kuriuose buna ideta po lapeli. tai va, maniskiui buvo parasyta "atsisakyk rizikingos keliones". blink.gif o mes, iseje is restorano, planavom eiti i parduotuve apsipirkti, bet kadangi jam dar reikejo siek tiek su reikalais nuvaziuoti, tai jis nusprende mane palikti apsipirkineti, o pats isvaziavo. grizo be 3 kalpoku blink.gif net du kartus pataike i tokias duobes, kad beveik visi kalpokai ir nulakste blink.gif vat jums ir lapelis unsure.gif
Atsakyti
Aš - Jurga, mano dukrytė - Smiltė. Forume yra taip pat Jurga, auginanti Smiltę. Aš Kaune, ji - Vilniuje. Išsiaiškinom, kad vardus savo mergaitėm davėm pagal vieną konkrečią moterį - Smiltę, kuri kažkada dirbo ISM Kaune smile.gif man čia nerealus sutapimas.
Atsakyti