Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

O as parasau zinute savo mylimajam ta pacia minute, kada ir jis man raso (arba skambina). Tai turi ivykti nors karta i savaite. Telepatija kazkokia tongue.gif
Kai kur nors valgom- visada paemu ta kasneli, prie kurio jau traukesi jo ranka wink.gif
Beje mano ir mano buvusios klasiokes mamos gimdymo namuose gulejo toj pacioj palatoj. Gimem ta pacia diena. Nezinau, bet gal todel rasom taip pat- mokytojai musu rasto neatskirdavo ir visa laika painiodavo wink.gif
Karta su drauge apsirengem vienodai- netycia taip gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
vienas linksams atsitikimas ir man buvo, kazkada seniai su padruske nuejom i koncerta siauliuose,ir kaip buvo iprasta nusifotografavom su dar tada niekam nezinoma grupe Skamp. paskui as susipazinau su vienu vaikinu, ir kai jam rodziau nuotrauka su ta grupe, jis sako, as irgi turiu panasia nuotrauka, o po to isiziurejes i mano nuotrauka pamate joje save biggrin.gif nes toje nuotraukoje uz musu stovejo kazkokia grupele vaikinu biggrin.gif ir kas juokingiausia kad as kai ziuredavau i ta nuotrauka visada pagalvodavau kad koks nieko vaikinas stovi mums ten uz nugaru biggrin.gif
dar man labai juokinga kad as isvaziavau is siauliu i vilniu mokytis , taciau visi rimti vaikinai su kuriaissusipazinau vilniuje ir draugavau buvo is siauliu, dabartinis vyras irgi gime siauliuose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ai prisiminaiu dar viena ivyki is fantastikos srities.
zodziu tranzavom mes su draugu po europa ir apsistojome nicoje. viena mano drauge Viktorija tuo metu buvo isvaziavusi i vokietija dirbti. taigi nicoje as susipazinau su faina vaikinu kompanija kuri pakviete mane vakare i restorana, taigi kai as su jais susitikau jie sako ar tu neturi draugiu lietuvoje,as sakau turiu, ir istraukiau parodyti ju nuotrauku. vienas vaikinas ziurejo i mano drauges Viktorijos nuotrauka ir sako: cia viktorija!!! man akys ant kaktos, galvojau pasigirdo, nes ant nuotraukos vardo nebuvo uzrasyta, pasirodo, jie su ja jau buvo susipazine vokietujoje biggrin.gif tai po to kai gryzom i lietuva abi, negalejom patiketi kad skirtingose europos vietose susipazinome su tais paciais saunuoliais biggrin.gif
Atsakyti
Na papasakosiu ir as sutapima toki kuris mane isgelbejo (nu gal per skambiai as cia "isgelbejo" ax.gif )........ tai va buvo sunkus menuo is finansines puses, pirkome virtuves baldus ir t.t. ..... iki algos dar kelios dienos, o mes su vyru turime per abu apie 7 Lt ......... ir ateina mano drauge su ikurtuviu dovana..... dideliu rinkiniu indu... spalva atitaikyta prie musu virtuves..... nu fantastika..... o mes pavaisinti neturime kuom, net sampano buteliui pinigu nera...... dar taip blogai nesijauciau niekada.... atsiprasineju, o ji "kavos isgersime ir viskas".... ir kaip tik skambutis i duris "ar jus telefona parduodate" ...... turejome telefona nenaudojama, vyras skelbima idejo i laikrasti ir sake kad kazkas skambino pries kelias dienas adreso klause, taciau niekas neatejo...... taigi atejo kaip tik tada kai mums labai reikejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O, dar viena atsitikima prisiminiau.
Tai buvo vasara. Vaziavau pirkti suns. Rinkau vardus jam ir man labiausiai patiko vardas Argas. Tai vat, o dar pakeliui pamaciau autobusa, ant kurio sono buvo uzrasyta "Argolines". Biski nustebau. Atvaziave suzinojom, kad suniukas jau turi varda. Kai man padave pasa vos nenukritau is nuostabos. Turbut atspesit koks ten vardas buvo uzrasytas wink.gif
Atsakyti
o as jei nebuciau Salomeja tai nebuciau su saviskiu susipazinus. mat jis nekente poetes, ir pamates mano nika mane uzsipuole:)))
Atsakyti
3-4 paskutiniu dienu sutapimai - sekmadien pagalovjau koks geras mano fenas, jau 5 metus veikia, ir bac.. po poros minuciu pradejo dumai eiti. Zodziu, vos neuzsiliepsnojo rankuose. Vakar matavausi dzinsus, ir iskrito gelezine knopka kur uzsisegti, atienu ir rodau pardavejoms - ziurekit, as savo dzinsus 2 metus nesioju ir jokiu problemu. Nu ir akurat, iskrito ir is mano dzinsu ta knopka, nors anksciau probemu tikrai nebuvo. Veveik dvi savaites laukiau svarbaus laisko ir siandien is ryto pagalvojau kad reiketu paskambinti. Delioju pasta, ziuriu - tas laiskas jau yra. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 24 kovo 2005 - 08:35
Turim labai liuksovus kaimynus thumbup.gif thumbup.gif ............. kai padarome remonta paprastai puses metu begyje apipila butent ta patalpa kuri yra remontuota.......... niekada dar nepavede..... pernai geguzi turejome remontus vel kapitalinius daryti, meistrus radome, sugalvojome ka daryti....... ir musu meistrai atsisake, nes isvyko dirbti i Vilniu....... taigi remontus nukeleme, o apipyle po dvieju men. ..... taigi remonto padaryto dar nebuvo, bet daugiausia vandens gavo tas kambarys kurio remontuoti neketinome, nes nelabai senai tvarkytas jis buvo g.gif g.gif ........ dabar jau greitai puse metu kaip remontai baigti...... laukiu, laukiu kada tas vanduo pasirodys g.gif g.gif g.gif ......... apsidraudziau buta kad ramiau butu.....g.gif idomu tas "sutapimas" pasitvirtins si karta ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 03 24, 08:34)
sekmadien pagalovjau koks geras mano fenas, jau 5 metus veikia, ir bac.. po poros minuciu pradejo dumai eiti.

blink.gif biggrin.gif sutapimas apie sutapima biggrin.gif
si ryta dziovinuosi plaukus ir galvoju: "va drauges lygiai toks pat dziovintuvas pora menesiu paveike, o mano tai matyt jau pagerintas - 5 metus veikia" (ale klausyk, Libra, ir mastom sutapimiskai vienodai) tai va - tik pagalvojau, o jis, bjaurus senas daiktas, tik suburzge ir nutilo... negana to, puse bendrabucio aplekiau, bet dauguma 6 val dar miega sad.gif tai teko i universiteta slapia galva lekt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 03 24, 13:27)
blink.gif  biggrin.gif  sutapimas apie sutapima  biggrin.gif
si ryta dziovinuosi plaukus ir galvoju: "va drauges lygiai toks pat dziovintuvas pora menesiu paveike, o mano tai matyt jau pagerintas - 5 metus veikia" (ale klausyk, Libra, ir mastom sutapimiskai vienodai) tai va - tik pagalvojau, o jis, bjaurus senas daiktas, tik suburzge ir nutilo... negana to, puse bendrabucio aplekiau, bet dauguma 6 val dar miega  sad.gif  tai teko i universiteta slapia galva lekt  sad.gif

Nu gi svarstykles mes esam biggrin.gif kada gimei?
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 03 24, 13:31)
Nu gi svarstykles mes esam  biggrin.gif kada gimei?

spalio 5 Kaune
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 21, 10:19)
g.gif kaip neįdomu turėtų būt... Nors iš kitos pusės - nėra baimės, kad gali esamąjį pavadint buvusiojo vardu  biggrin.gif . pvz. per labai intymias akimirkas  wub.gif . Bet jaučiu, tau tas vardas giliai galvoj turėtų būt įsiėdęs  smile.gif .

Šiaip, su tais vaikinais labai intymių akimirkų ir nebuvo. tongue.gif Kažkaip, saugojau save būsimajam. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti