Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Nežinau, ar čia galima vadinti sutapimu, bet kai aš pastojau su antruoju, vyro seneliui ėmė pamažu blogėti. Kai pagimdžiau, jis staiga išvis atgulė į patalą. Kankinosi keturis mėnesius. Turėjau liūdną nuojautą, kad mirs po mūsų sūnaus, savo proanūkio, krikštynų. Mirė sekančią naktį.
Beje, baba (senelio žmona) ir mūsų sūnus jaučia nepaaiškinamą abipusę meilę ir simpatiją. Su močiute (senelio dukra, mano anyta) tokių jausmų nėra. Gerai, tarkim baba - suaugus ir viską suvokia. Bet kodėl Vakarį taip prie jos traukia, a? Beje, išorinių panašumų tarp senelio ir mūsų sūnaus - jokio. Mūsų sūnus - mano brolio kopija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 24 kovo 2005 - 14:21
Man tai juokingiausias sutapimas is tevu gyvenimo - kai jie tuokesi, tai metrikacijos biure sako "toks ir tokia jus sutuokia tokia", na, ir mano tevu ir metrikacijos biuro darbuotojos pavarde tokia pati thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors pavarde nera is tokiu dazniausiu tongue.gif Kiek zinau, dar ir dabar ta darbuotoja ten dirba thumbup.gif
Atsakyti
Va čia tai thumbup.gif thumbup.gif Tikrai retai pasitaiko tokių bajerių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 03 23, 22:48)
o as jei nebuciau Salomeja tai nebuciau su saviskiu susipazinus. mat jis nekente poetes, ir pamates mano nika mane uzsipuole:)))

O čia kaip suprast? Kur tu su juo susipažinai, forume kokiam, ar kaip? blink.gif
Atsakyti
O aš va nesenai prisiminiau labai keistą sutapimą savo gyvenime. Mano asmens kodo paskutiniai skaičiai sutampa su vaiko gimimo data (menuo ir diena - paskutiniai mano asm.k. skaičiai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 03 30, 10:16)
O aš va nesenai prisiminiau labai keistą sutapimą savo gyvenime. Mano asmens kodo paskutiniai skaičiai sutampa su vaiko gimimo data (menuo ir diena - paskutiniai mano asm.k. skaičiai)  ax.gif

Cia tai geras thumbup.gif nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Mano gyvenime sutapimų irgi netrūksta. Bet pirmiausia prisimenu tokį vieną, beveik prieš metus atsitikusį: vienas labai man brangus žmogus pateko į avariją ir būtent tuo metu sustojo mano laikrodis, kuris šiaip visada gerai "eina". verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 31 kovo 2005 - 17:55
QUOTE(Supergirl @ 2005 03 24, 17:18)
O čia kaip suprast? Kur tu su juo susipažinai, forume kokiam, ar kaip?  blink.gif

Tai taip, pries penkis metus mirkau "mirce". gal kokius pora menesiu tik buvo ta mirkomanija uzejus, tai susigavau balandeli" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2004 12 02, 19:51)
Mano mociute gime  -1923
mama                    - 1953
as                          - 1973
mano dukra            - 2003
O sutapimu labai daug veliau parasysiu.

tada 2023 arba 2033 gali laukti anūkės mirksiukas.gif
Atsakyti
man sutapimas toks, kad per savo buvusio vaikino gimtadieni nuejau i pasimatyma su savo vyru. Zinoma, su buvusiuoju jau buvom issiskyre... cool.gif
Atsakyti
Na, o pas mane tokie įdomūs sutapimai - kai jau žiovaujam, tai abu su vyru sinchronu, jei jau kuriam suduria šoną, tai ir kitam biggrin.gif , tik va, priešingose pusėse smile.gif .
Atsakyti
Mano būsimas vyras yra gimęs tą pačią dieną kaip ir mano mama(20metų skirtumu). Jo vardas toks pats kaip ir mano tėčio, o jo tėvo vardas toks pat kai ir mano tėčio tėvo (mano senelio).Ir dar ne viskas doh.gif Aš esu gimusi tą pačią dieną kaip ir jo mama (tik 26metų skirtumas rolleyes.gif ).
va taip va ax.gif
Atsakyti