Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

nuo pat gilios vaikystės svajojau, kad mano vardas Agnė būtų... ir dabar dėl to vardo beprotiškai mirštu - net nusakyt negaliu doh.gif
o vieną kartą susėdus mama ir išsipasakojo - kad per visą nėštumą svajojo apie tą vardą man, tik ją laaabai atbaidė, kad iš tėvo pusės lenkų giminės mane Agnieška būtų vadinę schmoll.gif cry.gif cry.gif cry.gif o aš taip jo noriu...
ir dar - labai ilgai nereagavau į savo vardą - žinojau, kokį turiu, nu bet šaukiama gal nuo 7metų atsiliepdavau
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 04, 15:09)
Na, o pas mane tokie įdomūs sutapimai - kai jau žiovaujam, tai abu su vyru sinchronu, jei jau kuriam suduria šoną, tai ir kitam  biggrin.gif , tik va, priešingose pusėse  smile.gif .

Taigi ziovulys uzkreciamas. As ir su vyru ir su drauge kartu ziovauju.
Atsakyti
Mano vyro tevu buto toks pat skaicius kaip manojo namu,namu telefono numerio skaiciai tie patys tik sumaisyti vietom,nors galiniai du tokie pat..
o kas graziausia;tai kai viena karta varciau jo albuma,radau save 11 metu blink.gif o jis salia stovi blink.gif pasirodo mes abu ta pacia diena komunija priemem ir nusifotkinom salia stovedami viens kito nepazinodami ir nezinodamikad po 8 metu tapsim pora biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas,pas mane tai
mano mama su tėvu- 7 metų skirtumas
mama su savo sese - 7 metų skirtumas
mes su sese -7 metų skirtumas
sese su vyru -7 metų skirtumas
aš su savo vyru -7 metų skirtumas mirksiukas.gif

gimiau liepos menesį kuris yra 7. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos as noreciau pasidailnti taip pat savo sutapimais, kurie yra labai man keisti
As ta pacia diena gimiau su savo busimu uosviu
Mano brolis gime ta pacia diena su mano busima uosve
Mano tetis yra gimes ta pacia diena su mano busimo vyro seserimi.
Dar yra labai keista, kad tarp mano busimo vyro ir manes yra 6 metai skirtumas, toks pat kaip ir tarp jo tevu. O mane ir vyra dar ir 6 dienos skiria . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2005 04 08, 23:54)
nuo pat gilios vaikystės svajojau, kad mano vardas Agnė būtų... ir dabar dėl to vardo beprotiškai mirštu - net nusakyt negaliu doh.gif
o vieną kartą susėdus mama ir išsipasakojo - kad per visą nėštumą svajojo apie tą vardą man, tik ją laaabai atbaidė, kad iš tėvo pusės lenkų giminės mane Agnieška būtų vadinę  schmoll.gif cry.gif  cry.gif  cry.gif  o aš taip jo noriu...
ir dar - labai ilgai nereagavau į savo vardą - žinojau, kokį turiu, nu bet šaukiama gal nuo 7metų atsiliepdavau

Geras vardas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif O aš maža visada norėjau būti Laura...
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 04 09, 10:44)
Taigi ziovulys uzkreciamas. As ir su vyru ir su drauge kartu ziovauju.

užkrečiamas - tai taip, bet užsikrėtimu galima vadint tada, kai vienas nusižiovuaju, o kitas - iš paskos. O mes sinchronu, visada kartu imam žiovaut, taip kad sunku vadint užkrečiamu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 04 09, 10:58)
Mano vyro tevu buto toks pat skaicius kaip manojo namu,namu telefono numerio skaiciai tie patys tik sumaisyti vietom,nors galiniai du tokie pat..
o kas graziausia;tai kai viena karta varciau jo albuma,radau save 11 metu blink.gif o jis salia stovi blink.gif pasirodo mes abu ta pacia diena komunija priemem ir nusifotkinom salia stovedami viens kito nepazinodami ir nezinodamikad po 8 metu tapsim pora biggrin.gif  biggrin.gif

Nu čia fainai thumbup.gif
Atsakyti
cia tai tikrai nerealu !!!!!
Atsakyti
kai draugai klausia nu kada vestuves jusu? o mes sakom: tai kad mes jau prie 11 metu "susituokem" laugh.gif tikrai labai keistas ir grazus sutapimas tos komunijos foto..toks jausmas kad mes vienas kitam skirti jau nuo gimimo wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Čia prietaringiems...Skaičių magija rolleyes.gif :

<...> Kažkas pastebėjo, kad Popiežius mirė 02.04.2005 jei viska sudėtumėm (2+4+2+5=13), į Jį šauta buvo 13-tą dieną. Mirė 21:37 (2+1+3+7=13), mirė kai turejo galim laikyti jau 85 metus (8+5=13), kai tapo popiežiumi Jam buvo 58 metai (5+8=13). Jis buvo lenkas, taigi.. Jan Pawel Drugi = 13 raidžių...mirė 13 metu savaitę. Pontifikato dienų skaičius 9301 (9+3+1=13)...ar tai šiaip sutapimai o gal ką reiškia... + paskutinis testamento įrašas 17.03.2000 (1+7+3+2=13)
<...>
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 04 21, 09:46)
Čia prietaringiems...Skaičių magija rolleyes.gif :

<...> Kažkas pastebėjo, kad Popiežius mirė 02.04.2005 jei viska sudėtumėm (2+4+2+5=13), į Jį šauta  buvo 13-tą dieną. Mirė 21:37 (2+1+3+7=13), mirė kai turejo galim laikyti jau 85 metus (8+5=13), kai tapo popiežiumi Jam buvo 58 metai (5+8=13). Jis buvo lenkas, taigi.. Jan Pawel Drugi = 13 raidžių...mirė 13 metu savaitę. Pontifikato dienų skaičius 9301 (9+3+1=13)...ar tai šiaip sutapimai o gal ką reiškia...  + paskutinis testamento įrašas 17.03.2000 (1+7+3+2=13)
<...>

blink.gif neblogai pakaiciuota g.gif
Atsakyti