Bet kur tu savo mazyli pleduku kamsysi?? Ta prasme, kur zadi leliu ideti, kai jau is ligonines vesies?
Niu vienos vezasi lopsiuose va butent tokiuose kur tu turi

siaip geras daiktas, bet ilgam jo nepanaudosi, tik kol leliukas mazuliukas visai. O kitos dar naudoja tuos lopsius is vevimelio kur issiima tokie, kaip kedute ar kas, nemoku paaiskinti, bet tikiuosi suprasi

Mes tai lopsio neturim, o vezima irgi zadam tik po leliuko gimimo pirkti tai saviski as galvoju rankose parsivesiu, kaip nors susuksiu maziu i pleduka ir parsivesiu
Sveikute,
Na mes dar 2 in 1 Kaulus kasdien lauzo, visur skauda, bet...daugiau niekas nevyksta. O jau galetu..
Isisvaizduoju kaip smagu buvo pirkti rubelius savo kleckiukui. As tai kai nueinu i vaiku parduotuve, tai mes abu su vyru po rubelius kuiciames Vakar buvom sveciuose pas mano drauge, tai tiek dovanu parsivezem! Viso komplektuka i lovyte gavom, ir apsauga sonam ir kaldrute ir pora pagalveliu. O jau kokia suknute nerealia padovanojo 1-2menesiu mergaiciukei, kad tiesiog susilydziau pamacius. Dar ziemai kepuryte su pirstinytem. Namo parlekiau kaip ant sparnu. O kaip jus laikotes? Ziuriu cia musu labai daug kurios spali sulauks lelyciu, tai kai dingsim is forumo, tai mazai kas beliks
Labulis
Niu jei jau kaulus lauzo tai jau tikrai ilgai nebetempsit

Dar pora dieneliu ir gal jau panores pasauleli pamatyti. O tu su gydytoja nekalbejai, nieko ji nesake?
O kas del rubeliu tai mano vyrelis nenupirko ne vieno drabuzelio

na kad taip gaunasi jis dirba istisa savaite net ir savaitgaliais, tai rubeliais aprupinti savo atzalele belieka man

Maniskis tik kai gauna laisva minute nulekiam iki parduotuves ka nors rimtesnio nupirkti va lovyte vystymo staliuka, vaziuosim gal vezimo paziureti, bet kadangi ji po gimdymo zadam pirkti tai as gal nevaziuosiu, mes jau nusiziureje esam, tai draugas ir vienas ji nupirkti gales

O kaip faina tau, kad tokiu super dovaneliu gavai

ech, gerai jums kai draugai artimieji salia. As kai gyvenu ne LT tai cia tik mudu su draugu esam, vieninteliai artimieji. Tai nera nei kur pas draugus nueiti, nei su artimaisiais pasidziaugti nestumu ir busimu leliuku, tik internetu pabendrauji ir viskas.
O mes tai

laikomes, vis nepamirstam mamytei sonkauliu paskaiciuoti ar visi vietoj

labai jau spurdukas pas mane pilvely gyvena. O spaliukes kiek skaiciau tai jau taip sakant lukstenasi viena po kitos. Nuejau pasiskaitineti i paplepejimai ar kaip ten kur mamytes plepa, tai spaliukes jau gal kokios 5 jei ne daugiau leliukus turi

Baltai pavydziu as joms