Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

Merginos pagelbėkit, apie kokius kombinezonus jūs čia kalbate parsivežant leliukus iš ligoninės? aš maniau kad šiltesni rūbeliai plius medvilninė antklodėlė ir viskas.....o dabar gal reikia dar nusipirkti jūsų minimą kombinezoną ir kur tokį pirkote jei nepaslaptis.

Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 10 05, 19:49)
Merginos pagelbėkit, apie kokius kombinezonus jūs čia kalbate parsivežant leliukus iš ligoninės? aš maniau kad šiltesni rūbeliai plius medvilninė antklodėlė ir viskas.....o dabar gal reikia dar nusipirkti jūsų minimą kombinezoną ir kur tokį pirkote jei nepaslaptis.

Iš anksto dėkoju

Manau kad cia kalbama apie paprasciauius kombinezonus, bet jei neturi pirkti tikrai nevertetu. Mes viena mergina viduryje ziemos parsivezem su siltais drabuzeliais ir suvyniota i kaldra. O kombinezona ziemai galima ir veliau isigyti, jei jis bus reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 10 05, 17:49)

Iš anksto dėkoju

Labutis,

Na as kombinezoniuka pirkau paprasciausia. Sakiau juo apvilksiu maziuka ir vesiuosi namo, jei dar lauke bus vejuota pleduka pasiimsiu. O siaip teisingai rase akai, kad galima apvilkti ir siltesniais sliauztukais, suvynioti i kaldryte ir parsivezti mirksiukas.gif Juk vaziuojant namo su leliuku ne peskom iki namu eisi, tai mazulis lauke pabus labai trumpai ir tikrai nesusals mirksiukas.gif O vietoj kombinezono galima vokeli naudoti, kaip kam patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau turiu vokeli, gavau dovanu thumbup.gif , manau tai geriausias budas (man) parsivezti vaikeli, nes toki maziuka net nenoreciau grusti i kombinezona... juk kelias sav. tai tikrai neiseisim i lauka (sausio men. per pacius salcius), o po to jau bus didesnis ir tada tik pirkim jam kombinezoniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 05, 21:37)
as jau turiu vokeli, gavau dovanu thumbup.gif , manau tai geriausias budas (man) parsivezti vaikeli, nes toki maziuka net nenoreciau grusti i kombinezona... juk kelias sav. tai tikrai neiseisim i lauka (sausio men. per pacius salcius), o po to jau bus didesnis ir tada tik pirkim jam kombinezoniuka  wub.gif

Aš irgi manau, kad pirmiems mėnesiams vokelis gal kiek patogiau už kombinezoniuką. Jei spėsiu, gal nusimegsiu. Jei ne, tai pirksiu kombinezoniuką. "vaikų mieste" kombinezoniukas kainuoja 100 Lt, o turguje (naujas, nei iš dėvėtų) - 50 Lt.

Papildyta:
QUOTE(Sirana @ 2006 10 05, 14:08)
Cipoline kumscio dydzio kepuryte ziemine kainuoja 53 Lt blink.gif Jos uzteks pirmam menesiui tik...

tikrai pasižiūrėk turguje. juo labiau, kad Vilniuje yra Gariūnai ir tikriausia dar kitų nemažai.
Aš prieš kelias dienas turguje pirkau rinkinėlį naujagimiui (apatiniai marškinėliai - siaustinukas, pirštinytės, termo frote medžiagos palaidinė, kelnytės ir kepurėlė išvirkščiomis siūlėmis), tai net neišpakuotas. O parduotuvėse, jei imi kabantį vitrinoje, tai rūbelis dažnai būna NUČIUPINĖTAS pirkėjų, be to, kaip kažkur rašė viena panašios parduotuvės darbuotoja, tie rūbeliai dažnai ir ant žemės nukrenta. O kaina - kelis kartus didesnė nei turguje.
Taip kad neapsistok ties viena parduotuvėlė, bet pasidairyk ir kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 06 spalio 2006 - 06:43
QUOTE(Sirana @ 2006 10 05, 14:08)
O as tai vat ieskojau mazos, siltos kepurytes pacio maziausio dydzio, bet jau ne tokios medvilnines ar flanelines, bet normalios kepures, tai susiduriau su nenormaliom kainom: pvz. Cipoline kumscio dydzio kepuryte ziemine kainuoja 53 Lt blink.gif Jos uzteks pirmam menesiui tik...

oho blink.gif blink.gif nieko sau kainyte!!! Tuo labiau, kad tas kepuriukas bus staigiai isaugtas, o per didelio negali pirkti, kad vejai nespilpautu schmoll.gif
As tai nusipirkau labai graziu vaikisku siulu ir mano mama numegs thumbup.gif
Atsakyti
Aš parsivežimui irgi vokelį pirkau, bet ir apie kombinzoną pagalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2006 10 06, 09:23)
Aš parsivežimui irgi vokelį pirkau, bet ir apie kombinzoną pagalvoju g.gif

bet ar verta vien del parsivezimo pirkti vokely, o paskui ir kombinzona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2006 10 05, 17:05)
O kada tu gimdysi, kad ieskai ziemines kepurytes? 

Treciadieni man terminas biggrin.gif Na, ieskau gal nevisai ziemines, norejau tokios siltesnes ir tiek, bet matyt, kad teks issiversti su tokia, kaip tu aprasei, nes tik tokia turim, o paskui ziuresim. Del drabuzeliu pirkimo i ateiti, tai manau nereikia labai apsikrauti - paskui daugiau dziaugsmo turesi po pardes pasivaikscioti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2006 10 06, 07:44)
Taip kad neapsistok ties viena parduotuvėlė, bet pasidairyk ir kitur.

Visa tai zinau, bet jau nebera jegu po turgus vazinetis - gimdymas ant nosies! Buvau uzsukusi Kalvarijose ne per seniausiai - visai neblogu buvo, bet didokos dar naujagimiui.
Atsakyti
[quote=Sirana,2006 10 06, 09:18]
Treciadieni man terminas biggrin.gif Na, ieskau gal nevisai ziemines, norejau tokios siltesnes ir tiek, bet matyt, kad teks issiversti su tokia, kaip tu aprasei, nes tik tokia turim, o paskui ziuresim. Del drabuzeliu pirkimo i ateiti, tai manau nereikia labai apsikrauti - paskui daugiau dziaugsmo turesi po pardes pasivaikscioti smile.gif

Va jej kaip tau faina bigsmile.gif baltai as pavydziu toms, kurioms jau gimdymas ant dienu blush2.gif as taip laukiu savo pumpuriuko, o man dar 3 savaites liko iki pilno isnesiojimo, atrodo dar tiek daug laiko doh.gif nebent sugalvos anksciau pasibelsti, o ta kazkaip instinktyviai nujauciu, kad nebe ilgai jis tupes pas mane...
Nuraminai kazkaip del tu rubeliu mane, buvau jau rimtai sunerimusi, galvoju prisipirkau nesamoniu ir sedziu patenkinta blush2.gif doh.gif O kas del tu vokeliu ir kombinezonu tai zinoma, kaip kam patogiau ir kaip kam kisene leidzia. As turiu vokeli, paskolino draugo sesuo, bet vistiek pirkau kombinezona ir sakiau su juo maziuka vesiuosi namo, kazkaip man tas vokelis nelabai schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2006 10 06, 10:40)
bet ar verta vien del parsivezimo pirkti vokely, o paskui ir kombinzona  g.gif

as manau, kad man vokelis tarnaus ilgiau ne tik parsivezimui
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 06, 14:41)
as manau, kad man vokelis tarnaus ilgiau ne tik parsivezimui

Taip. Kiek žinau, vokelis tinka 3 mėnesius. jei pirktum kombinezoną, tai irgi išaugtų per tiek. Todėl vokelį bent jau aš naudosiu visur, kur naudočiau kombinezoną.
Bet aš čia kalbu apie šiltą storą vokelį, o ne apie tą dekoratyvinį plonutį, kuris tinkamas tik vaikučiui papuošti.
Atsakyti