Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

Na aš pasidalinsiu savo šviežia patirti apie aprengimą parsivežant leliuką smile.gif
Prieš dvi dienas kai vežėme lelytę namo buvo vėsoka..Tai aš šiltesnį komplektelį uždėjau..kombinezoną turėjau ir vyniojau į adialiuką o tada į lopšį nuo vežimo mirksiukas.gif
Dėjau medvilninę kepurytę o ant viršaus turėjau šiltesnę kepurytę biggrin.gif bet nežieminę dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2006 10 06, 14:38)
...O kas del tu vokeliu ir kombinezonu tai zinoma, kaip kam patogiau ir kaip kam kisene leidzia. As turiu vokeli, paskolino draugo sesuo, bet vistiek pirkau kombinezona ir sakiau su juo maziuka vesiuosi namo, kazkaip man tas vokelis nelabai  schmoll.gif  blush2.gif

Kalbant apie kombinezonus ir kitokius daiktus po pirmojo gimdymo man daug ka padovanojo, juk seneliai draugai eidami lankynu pasiteirauja ko reiketu, tai as tada ir nesikuklinau, o susakiau kas mums buvo butina. Tai ir dabar neskubu pirkti, pagyvensim pamatysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 10 06, 15:54)
Na aš pasidalinsiu savo šviežia patirti apie aprengimą parsivežant leliuką  smile.gif
Prieš dvi dienas kai vežėme lelytę namo buvo vėsoka..Tai aš šiltesnį komplektelį uždėjau..kombinezoną turėjau ir vyniojau į adialiuką o tada į lopšį nuo vežimo  mirksiukas.gif
Dėjau medvilninę kepurytę o ant viršaus turėjau šiltesnę kepurytę  biggrin.gif  bet nežieminę dar  smile.gif

Ot, tai aciu 4u.gif Mat as vis suku galva, kuom aprengus man ta mazyli namo parsivezti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 06, 15:41)
as manau, kad man vokelis tarnaus ilgiau ne tik parsivezimui

As irgi turiu vokeli, tai jis issilanksto i apkloteli, kuri galima naudoti ir lovyteje, ir vezimelyje thumbup.gif
Atsakyti
Kai prikausi leliukui rūbelius..visi sakė neprisipirk daug mažų ..greit iššaugs arba bus didelis kūdikis ir t.t O dabar beveik neturiu kuo aprengti nes dukrytė gimė mažutė...tai visų šliaužtų rankovytės paraitotos o kojytės kabo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykit vezimukus jau nuspirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 08, 16:52)

Aš tai vežimuką nuo pirmo vaikiuko turiu, tai versiuos su tuo pačiu. Dar prekinės išvaizdos nepraradęs biggrin.gif O va, dėl nešiojamos kėdutės, tai galvoju, kad reiks nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 08, 16:52)

mes dar ne... suksim galvas gruodi biggrin.gif

dar beveik nieko neturiu ax.gif , tik pridovanotu rubeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 09, 14:44)
mes dar ne... suksim galvas gruodi  biggrin.gif

dar beveik nieko neturiu  ax.gif , tik pridovanotu rubeliu  mirksiukas.gif

Niu, mes tai pasiblaskem, pasiblaskem ir pagaliau isigijom vezimeli. Siaip ir kraiteli jau pradejau rinkti. Tik man toks klausimas iskilo - ar vaikiuka is ligonines lopsyje veztis (jis kietas, galima saugos dirzais prisegti) ar visgi autokeduteje? Kaip Jus galvojate daryti?
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 10 09, 15:00)
Niu, mes tai pasiblaskem, pasiblaskem ir pagaliau isigijom vezimeli. Siaip ir kraiteli jau pradejau rinkti. Tik man toks klausimas iskilo - ar vaikiuka is ligonines lopsyje veztis (jis kietas, galima saugos dirzais prisegti) ar visgi autokeduteje? Kaip Jus galvojate daryti?

as manau, kad parsivesim lopsyje g.gif
Atsakyti
Man dar klausimėlis iškilo. Rugsėjo mėnesio „Mažylyje" yra straipsnis apie naujagimio kraitelį. Ten yra minimi MAUTINUKAI. Koks čia drabužėlis? Gal tai tiesiog šliaužtinukų sinonimas? Ar kažkas atskiro?
Atsakyti
O mes vezimo dar neturim. Si savaitgali zadam vaziuoti pirkti. Tai jei nusipirksim tada leliuka tam lopsyje nuo vezimuko parsivesim. O jei vezimo nenupirksim tada leliu rankose parsivesiu ax.gif
Atsakyti