Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Sveikos,
man taip pat tinka laikas smile.gif tikiuosi, neskaudes man labai dantukai, nes bus tik ka uzdeti blizgaliukai-breketukai, ir galesiu didele pica susveist lotuliukas.gif ir as truputuka jaudinsiuos, nes ne vienos is jusu asmeniskai nepazistu, o dar ir naujoke cia visai, bet manau bus tikrai saunu susirasti nauju draugiukiu holivudines sypsenos belaukiant bigsmile.gif
Atsakyti
Ania12 - sveikinu sulaukus dukrytes 4u.gif Labai smagu bigsmile.gif
Gaila, kad negalesi dalyvauti, bet butinai rasyk kaip sekasi tau su breketu nesiojimu ir kaip mamytes dienos eina ax.gif
Dar karta sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 12, 16:45)
Sveikutes,

Tai tada as uzsakysiu staliuka, na tarkim kokiom 8 merginom lotuliukas.gif  jei bus maziau musu - tai bent jau likusios galesim placiau sedeti mirksiukas.gif o jei netycia daugiau - rasim vietos tikrai thumbup.gif  Staliuka uzsakysiu Agnes vardu - prisiminkit, kad prie kito staliuko nenuvestu mirksiukas.gif

Man sudeti tikriausiai ant visu...Na apacioj neuzdeti tik ant protiniu - bet ant ju tikiuosi ir nedes... O virsuje tai nesudeti tik ant vieno dancio kareje puseje, bet kadangi jis pasislinkes labai gilyn - tai jo dar neuzkabino, ir ant vieno dancio desinej puse - teks ji kazkada rauti verysad.gif

O man kaip tik nusimato 24 diena apsilankymas pas gydytoja doh.gif kaip dabar matau kaip as krantysiu vakare doh.gif  picos negalesiu valgyti verysad.gif ech....

Agnuzele, bet musu problemos man rodos grynai tokios pat bigsmile.gif man irgi ant vieno dantuko, kuris nutoles, dar kol kas neuzdejo breketuko...

QUOTE(ania12 @ 2007 04 12, 18:38)
sveikos!noreciau ir as su jumis,bet negalesiu...turiu dukryte! wub.gif bet gal kita karta! mirksiukas.gif

sveikinu wub.gif

galetume daug maz pabandyti susirasyti kas ateis ax.gif

Agnuzele
Ozono_skyle
Mirora
La fraise
Ri_a
Rudeneja

atrodo viskas ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 04 12, 19:38)
sveikos!noreciau ir as su jumis,bet negalesiu...turiu dukryte! wub.gif bet gal kita karta! mirksiukas.gif

Labai labai sveikinu sulaukus mažylės wub.gif wub.gif wub.gif
Tikiuosi kita karta ir tu prisijungsi net ir su dukryte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 04 12, 17:38)

Sveikinu ir aš 4u.gif
Beveik per Vėlykas wub.gif
QUOTE(La fraise @ 2007 04 13, 09:12)
man irgi ant vieno dantuko, kuris nutoles, dar kol kas neuzdejo breketuko...
sveikinu  wub.gif

Man viršuje ant dviejų kruminių breketus irgi suklijavo vėliau, gal po pusantro mėnesio, tai sunkiai sekėsi priprast, labai trukdė valgyt doh.gif Na bet mes jau turbūt žinom kad prie visko priprantama drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 04 13, 11:12)
galetume daug maz pabandyti susirasyti kas ateis  ax.gif

Agnuzele
Ozono_skyle
Mirora
La fraise
Ri_a
Rudeneja

atrodo viskas ? rolleyes.gif

Mano saraselis lygia toks pat - kelios merginos man i az parase, kad jos ne is Vilniaus - tai neprisijungs. ania12 - kaip zinom tuir mergaite tongue.gif Na, gal per kita savaite atsiras dar kas nors mirksiukas.gif

Jus cia visos vis bijot del to susitikimo, o as jau pradedu pergyventi, kad busiu pati seniausia g.gif, uzlazdavosit mane ten visos jaunos mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus. Tai jau uzsirasiau pas odontologe...bet priims tik po menesio blink.gif

Dabar dar noriu uzsirasyti pas ortodonta, dar pries skyluciu taisyma. Galvoju apie Poceviciu g.gif Jis deda keramikinius breketus? O kaip del tu paronaminiu nuotrauku? Pries einant pas ortodonta jau reikia jas turet? blush2.gif

Ir kuriuo numeriuku uzsiregistruoti pas ji? Radau kelis: 2154965 2613752 865011212 ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muone: 13 balandžio 2007 - 11:36
QUOTE(muone @ 2007 04 13, 13:34)
Dekui uz patarimus. Tai jau uzsirasiau pas odontologe...bet priims tik po menesio  blink.gif

Dabar dar noriu uzsirasyti pas ortodonta, dar pries skyluciu taisyma. Galvoju apie Poceviciu  g.gif  Jis deda keramikinius breketus? O kaip del tu paronaminiu nuotrauku? Pries einant pas ortodonta jau reikia jas turet? blush2.gif
Ir kuriuo numeriuku uzsiregistruoti pas ji? Radau kelis: 2154965  2613752  865011212  ??

tai bet kuriuo nr gali skambint, as tai intere baldento nr buvau susiradus:) panoramine nuotraukyte tai jau butu gerai atsinest, nes tada tau daugiau pasakytu apie visa situacija dantuku:) jis deda ir keramikinius, ir visokius kitokius, tik su tais keramikiniais bedu pastoviai buna, tai manau, atkalbetu jis tave juos detis, nes mane tai atkalbejo:) niu nebent tau labai jau svarbus tas estetinis vaizdas del tam tikru priezasciu, bet kai as pasidomejau, tai kaip tik tu keramikiniu permatomos gumytes po kiek laiko pageltonuoja ir dar baisiau uz metalinius atrodo, niu bet cia tik mano subjektyvi nuomone smile.gif))) taip kad, sveikinu zengus pirma zingsneli uzsirasius pas dantu daktariukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 13, 09:34)
Jus cia visos vis bijot del to susitikimo, o as jau pradedu pergyventi, kad busiu pati seniausia g.gif, uzlazdavosit mane ten visos jaunos mirksiukas.gif

O ar labai tu sena? Bet jei turi breketus, tai matyt turi ir dantis, o jei dantis dar turi, vadinas nesena lotuliukas.gif

Man tai 27, as busiu su vaiku, jei nebus kaip "atsikratyt" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 13, 15:39)
O ar labai tu sena? Bet jei turi breketus, tai matyt turi ir dantis, o jei dantis dar turi, vadinas nesena  lotuliukas.gif

Man tai 27, as busiu su vaiku, jei nebus kaip "atsikratyt"  rolleyes.gif

Fuuuu - man 28 lotuliukas.gif Anksciau kitos merginos vis metus rase, tai as pasirodziau pati vyriausia... tai biski galvojau, kad viena tokia busiu g.gif Dabar jau lengviau pasidare mirksiukas.gif
Papildyta:
P.S.
As esu susidejus keramikinius breketus ir esu patenkinta. MAn rodos, kad jie laiko lygiai taip pat kaip ir metaliniai ir estetinis vaizdas grazesnis. Mano ortodonte sake, kad net ir nesiojimo atzvilgiu juos ne ka ilgiau reikia neisoti - pora menesiu.
Daugeli pacientu atbaido keramikiniu breketu kainos - gal del to gydytojai ir nelabai juos siulo, gal kiti dirbti su jais nelabai moka (jie gi siokia tokia naujiena). Man sudejo breketus ir juos ne gumytem sutvirtino, bet vielutem, tai is vis nelabai kas matosi - cia kazkuria diena bendradarbiai net nustebo kai suzinojo, kad esu su breketais - ketvirtas menuo nesioju, o nepastebejo mirksiukas.gif Taip, kad nereikia tu keremikiniu breketu bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinimus! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 13, 14:35)
tai bet kuriuo nr gali skambint, as tai intere baldento nr buvau susiradus:) panoramine nuotraukyte tai jau butu gerai atsinest, nes tada tau daugiau pasakytu apie visa situacija dantuku:) jis deda ir keramikinius, ir visokius kitokius, tik su tais keramikiniais bedu pastoviai buna, tai manau, atkalbetu jis tave juos detis, nes mane tai atkalbejo:) niu nebent tau labai jau svarbus tas estetinis vaizdas del tam tikru priezasciu, bet kai as pasidomejau, tai kaip tik tu keramikiniu permatomos gumytes po kiek laiko pageltonuoja ir dar baisiau uz metalinius atrodo, niu bet cia tik mano subjektyvi nuomone smile.gif))) taip kad, sveikinu zengus pirma zingsneli uzsirasius pas dantu daktariukus  drinks_cheers.gif

Aciu wink.gif tiesiog ilgai tam kaupiausi...bet kol kaupiausi jau galejo tie dantys senai issitiesint doh.gif

o kur galeciau ta panoramine nuotrauka pasidaryti?
Atsakyti