QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 16, 14:05)
Saunuole

sveikinu, kad pasiryzai
As irgi ilgai visaip issisukinejau - tipo man ir taip gerai. Po to - pinigu trukumas.. ir t.t. kol mano stomotologe paeme ir uzrase mane konsultracijai... o tada net pati nesupratau kaip breketai ant mano dantu atsirado

vat ir nesioju jau menesis ketvirtas
Graksti liute - labai fainai, kad ir tu prisijungsi
Papildyta:
O dar bajeris - pas mane kazkaip prieki tarp dantu kazkokis tarpas atsirado...tai as jau nejuciom kazkaip pradejau su liezuviu visaip kaip tai traukyt ora per ta tarpa...jau mano antroji puse sako, kad baigciau bo labai jau girdisi aplinkui

O as juokiuosi, kad jau galeciau kaip berniukai spjaudyt pro dantis per ta tarpa

nu tikiuosi, kad greitai tas tarpas pranyks
Sveikute,
o tau tas tarpelis tarp pirmu priekiniu dantuku? man taip pat ortodontas sake, kad toks tarpelis gali atsirast, nes dabar priekiniai dantukai biski viens ant kito uzlipe, tai kai issilygins, bus toks tarpelis...galima jam nieko nedaryt ir per metus turetu uzaugt smegenys toje vietoje, kur tarpukas arba galima pagrezt truputi abieju dantuku sonus, kad jie graziai vienas prie kito priglustu...man gres, nes ir daugiau dantuku reiks pasiaurint po 0.3 mm is sonu, nes nuo isgygimo sonai nenusidevejo, o tiek milimetro turetu nusidevet naturaliai per tiek metu...va, pasisakiau