bet kai pagalvoji, tai nemazai pinigeliu sueina tam musu groziui

QUOTE(Graksti Liute @ 2007 04 18, 18:03)
Sveikos 
Buvau 3-juose, kainos mazdaug: 20 lt (bet ten pat padare sonine nuotrauka rentgeno, uz ja + 40 lt), 30 lt (+50 lt padare antspaudus), 30 lt (+50 dantu antspaudai)

Buvau 3-juose, kainos mazdaug: 20 lt (bet ten pat padare sonine nuotrauka rentgeno, uz ja + 40 lt), 30 lt (+50 lt padare antspaudus), 30 lt (+50 dantu antspaudai)
o man antspaudai nemokamai buvo...o ir sonine nuotrauka tik 8lt kainavo...

Aš buvau praeitą savaitę konsultacija, kai nieko nedarė tik pažiūrėjo į dantis ir kalbėjomės 40 Lt, po to dariau šoninę nuotrauką ir panoraminę, tai 85 Lt, siandien vėl einu - nešu nuotraukas rodyti žiūrėsiu ką sakys ir matyt vėl bus 40 Lt už konsultaciją
O dar laukia gana rimta operacija ten vėl kainuos
Tiesa, gal kuri esat dariusi alerginius tyrimus vaistams, man būtinai reikia išsitirt kam iš nuskausminamųjų aš alergiška, bet nežinau kur tai daro

Tiesa, gal kuri esat dariusi alerginius tyrimus vaistams, man būtinai reikia išsitirt kam iš nuskausminamųjų aš alergiška, bet nežinau kur tai daro

QUOTE(muone @ 2007 04 18, 21:30)
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 18, 21:48)
o man antspaudai nemokamai buvo...o ir sonine nuotrauka tik 8lt kainavo...
buvau pas 2 ortodontus konsultuotis, tai pas abu po 40lt uz pirmine konsultacija...Graksti Liute, o gal tau tie anspaudai kokie kitokie? kam tau juos dare? gal as cia nusisneku, kad man nemokamai ir dar darys gal ateity?...apsviesk 

Nezinau

Nes veliau jau pries sudedant breketus irgi dare ta dantu antspauda ir praneshdami kaina, pasake uz ka. xxxx uz breketus + 50 Lt uz antspauda. Rodos taip

Antspaudai paprasti

Man antspaudus nueme per pirma konsultacija
Atejau, atsisedau pasisneket, o cia bac - darom
na as kaip ir dar abejojau ar cia verta, bet antspaudus leidau nuimti. Mokejau uz visa ta konsultaciaj 70 Lt. O nuotrauka as vaziavai i Zalgirio poliklinika. darytis - ten kainavo apie 30 Lt.

o as jokiu nuotrauku, jokiu anspaudu nedariau
bet cia gal but del to, jog pas mane nei vieno dantuko neraus
ar cia mano gydytojas blogas

QUOTE(La fraise @ 2007 04 19, 12:41)
o as jokiu nuotrauku, jokiu anspaudu nedariau
bet cia gal but del to, jog pas mane nei vieno dantuko neraus
ar cia mano gydytojas blogas 

Nu as sunkiai isivaizduoju kaip be nuotrauku ir be antspaudu galima dantukus tiesinti. Juk gydytas turi matyti kaip ten dantu saknys issidelioje, kaip ji epasisuke ir pan.
Kazkaip tikrai keistai cia pas tave gavosi

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 19, 15:24)
Nu as sunkiai isivaizduoju kaip be nuotrauku ir be antspaudu galima dantukus tiesinti. Juk gydytas turi matyti kaip ten dantu saknys issidelioje, kaip ji epasisuke ir pan.

as nezinau, kaip cia pas mane gavosi

o gal ka ir dare, kai dejo plokstele, jau net nepamenu, nes tas buvo pries 3m

La fraise - o kodel tau reikejo nesioti plokstele? Ir kiek laiko tu ja nesiojai?
Man idomu, nes ir man viena zinoma ortodonte siule gydyma tik plokstelemis. Bet as pabandziau, ja net padare man bet panesiojau tik kokia savaite ir nutrenkiau. Na nesu vaikas, galiu pakenteti, kai skauda ir panasiai, na bet baisiau uz plokstele man atrodo nieko negali buti-svepluoji, seilejiei, nepatogu ir t.t.
Dziaugiuosi, kad uzsidejau breketus, tai zymiai geriau nei plokstele. Tikiuosi ir tau
Man idomu, nes ir man viena zinoma ortodonte siule gydyma tik plokstelemis. Bet as pabandziau, ja net padare man bet panesiojau tik kokia savaite ir nutrenkiau. Na nesu vaikas, galiu pakenteti, kai skauda ir panasiai, na bet baisiau uz plokstele man atrodo nieko negali buti-svepluoji, seilejiei, nepatogu ir t.t.

QUOTE(Mirora @ 2007 04 19, 21:47)
La fraise - o kodel tau reikejo nesioti plokstele? Ir kiek laiko tu ja nesiojai?
Dziaugiuosi, kad uzsidejau breketus, tai zymiai geriau nei plokstele. Tikiuosi ir tau 

pletem vieta dantukui su plokstele, praplete zandikauli gan gerai, bet dar keliu mmmm truksta, tai dabar ta darom su breketais

o del ploksteles nepatogumo tai patikek, dar koki pusmeti buvau euforijoje, tai nesiojau ja saziningai, paskui po vienos keliones ji man tapo nasta, vis dazniau ir dazniau ja issiimdavau, nes sneket nepatogu, apie valgima is vis pamirst galima, vienu metu is vis jos nenesiojau kelis men arba isidedavau tik naktim

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 19, 11:46)
Man antspaudus nueme per pirma konsultacija
Atejau, atsisedau pasisneket, o cia bac - darom
na as kaip ir dar abejojau ar cia verta, bet antspaudus leidau nuimti. Mokejau uz visa ta konsultaciaj 70 Lt. O nuotrauka as vaziavai i Zalgirio poliklinika. darytis - ten kainavo apie 30 Lt.

niu man nueme tuos antspaudus, nufotkino dantukus is visu pusiu ir sumokejau 40lt uz visa konsultacija...
Uj mergytes...jau ryt ryte einu breketus uzsidet, tai taip bijau kazkaip...vaje...

QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 19, 23:29)
niu man nueme tuos antspaudus, nufotkino dantukus is visu pusiu ir sumokejau 40lt uz visa konsultacija...
Uj mergytes...jau ryt ryte einu breketus uzsidet, tai taip bijau kazkaip...vaje...
kazkaip jau ir nebenoriu...taip buvau uzsidegus, bet va, praejo 3 savaites, prisimasciau visokiu nesamoniu ir bijau dabar...visi drasina, bet ne jiem tuos breketus reiks nesiot ilga laika... 

Tu tik nesijaudink ir nebijok. Tie pora metu prabegs nepastebimai. As irgi galvojau - sumasciau cia senatvej kazkokia nesamone breketus nesioti

Tiesa, merginos morejau paklausti - ar jums irgi dziusta labai lupos po breketu sudejimo, ar cia tik man taip darosi. Anksciau taip daznai nereikejo drekinti lupu, o dabar vos ne kas valanda.