QUOTE(Linetė @ 2007 04 19, 09:30)
Aš buvau praeitą savaitę konsultacija, kai nieko nedarė tik pažiūrėjo į dantis ir kalbėjomės 40 Lt, po to dariau šoninę nuotrauką ir panoraminę, tai 85 Lt, siandien vėl einu - nešu nuotraukas rodyti žiūrėsiu ką sakys ir matyt vėl bus 40 Lt už konsultaciją

O dar laukia gana rimta operacija ten vėl kainuos
Tiesa, gal kuri esat dariusi alerginius tyrimus vaistams, man būtinai reikia išsitirt kam iš nuskausminamųjų aš alergiška, bet nežinau kur tai daro
Sveikute,
niu as nezinau, kur tuos alerginius tyrimus darytis, manau, kad bet kurioj poliklinikoj daro, bet zinok, kai mano mamai dare operacija, tai jai jokio anestetiku tyrimo nepadare, o anksciau jokiu operaciju neturejo ir nezinojo, ar yra alergiska kokiem nors narkozes vaistam ar ne, bet va, per operacija pasireiske alergine reakcija - uztino gerklos, stemple, kvepavimo takai, sustojo kvepavimas, teko intubuoti, gaivinti, nu zodziu, aciu uz gyva mama, nors operacija buvo tikrai nesudetinga ir trupma, o uzsitese su tokiom komplikacijom...tai cia ne juokai, butinai pasirupink tokiais testukais...
Papildyta:
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 20, 13:05)
Welcome to the club
Na, as prisipazinsiu, kad man irgi nepatinka su breketais ir as jau ju beveik kaip ir nebenoriu, bet jau ner kur trauktis
Ko man truksta labiausiai (greta visu kitu nepatogumu ir prasto vaizdo - vis tik mano virsutiniai buvo tiesus, tik su pasislinksusiu centru, o dabar ant ju gelezys), tai PAEST kaip zmogui.
Aciu, kad priemet i savo tarpa, nes vienai tikrai daug sunkiau butu...net nzn, ka cia ir begalvot, kai atrodau kaip baidykle...vien zo...kambarioke guodzia, kad "beveik nieko nesimato"

ot, prajuokina jinai mane kartais...
cia ir aklas pastebetu juodulius ant dantu...niu bet nieko...tikiuos, kai pasitiesins tie dantukai, tai biski geriau atrodyt...
P.S. jau praejo 2 val po uzdejimo, tai jau galiu valgyt ar dar ne? as buvau taip susijaudinus, kad uzkrito man, kiek laiko ten man sake nevalgyt, nes vis i veidrodi ziurejau ir baisejaus...