Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Ri_a @ 2007 04 21, 15:40)
Man tai jau savotiška fobija išsivystė, vis atrodo kad blogai išsivaliau doh.gif , be to apatiniai dantys smulkus, o su priklijuotais breketais ten išvis sudėtinga pasiekti blush2.gif
Valau kol pradeda atrodyti kad gana (kartais taip atsibosta tas ritualas), ryte trumpiau, nes pamiegoti mėgstu tongue.gif
Ozono_skyle, jei skauda, netrink, tas skausmas greit praeis 4u.gif Man irgi kol skaudėjo tai tik su skalavimo skysčiu paskalaudavau. O tau ant abiejų žandikaulių iškart suklijavo?

nea, man tik ant virsutinio, ir aciu dievui, net banano suciulpt tada negaleciau, ir taip ant dietos grieztos...is pradziu galvojau, tegu deda ant abieju, bus geriau, aha, kvailele as blush2.gif labai dziaugiuos, kad tik ant vieno, dabar bent apatinius dantukus galiu su sepetuku pavalyt, o taip visai negaleciau...tikiuos, geitai visa tai baigsis... verysad.gif
Atsakyti
ai, as tai praktiskai kaip ir seniau valau dantis, tik tiek, kad dar po visko, su kitu sepeteliu, pereinu rolleyes.gif vakare labai saziningai issivalau, ryte taip greit tik su paprastu sepeteliu, o dienos metu labai daznai pavalineju su tais maziukais sepetukais ir skalauju labai daznai rolleyes.gif
o siaip rytais atsikelus, tai atrodo dantys tokie tamsus, cia gal sakau tie breketai kaip nors veikia? nes dienos metu tai viskas normaliai buna arba cia man akys rytais ne taip rodo g.gif blush2.gif

p.s. o dabar man iskilo klausimas, kaip vis del to lietuviskai vadinama: breketai ar kabes? nes vienur raso taip, kitur kitaip? cia gal sinonimai ir abu tinka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 21 balandžio 2007 - 19:18
Mergaites, ar atsimenat, kad rytoj susitikimo diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 04 23, 08:28)
Mergaites,  ar atsimenat, kad rytoj susitikimo diena?  4u.gif

Sveikos, paneles

Atsimenu ir ruosiuosi ateiti smile.gif

Tikrai pakelete nuotaika biggrin.gif

Ozono_skyle, ir as prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif
Prisijungiu prie nuomones, kad tikrai neturetum taip baisiai atrodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
o kelinta valanda ? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Staliukas uzsakytas rytojui (balandžio 24 d.) - užsakiau nuo 18 val. bet sakiau, kad mes rinksimės 18-18.30 - kaip kas suspės. Staliukas užsakytas Agnės vardu - užsakymą priiminėjo tokia Irina - tai jeigu kas ateis pirma ir sakys, kad jokio staliuko nėra - kvieskit Irina mirksiukas.gif Staliuką užsakiau 8 žmonėm, kadangi mano sąraše mūsų 7 - tai palikau dar vieną vietelę tam kas persigalvos mirksiukas.gif Žodžiu iki rytojaus susitikimo thumbup.gif
Dėl valymo - aš valausi paprasta dantų pasta. Iš ryto valausi paprastai ir skalauju dantų skysčiu. Per pietus irgi prasivalau su paprsatu dantų šepetėliu. O vakare valau pradžioj su normaliu dantų šepetėliu, po to su vieno danties šepetėliu pereinu per visus dantus, ir gale dar su tarpdančių šepetėliu parsieinu per visus tarpukus... Žodžiu biškį užtrunku doh.gif kokių minučių penkiolika doh.gif nežinau ar čia daug ar mažai g.gif

O šiaip tai man pradėjo vienas breketas tiesiog plėšti žandą iš vidinės pusės... blink.gif tiesiog jau ten kažkokia duobė susidarė blink.gif net nežinau ką čia daryti...savaitgalį labai daug juokiausi ir šypsojausi - tai jaučiu biškį persistengiau...gerai kad trečiadienį varau pas ortodontę tongue.gif tai bent jau pagelbės kažką...
Atsakyti
Staliukas uzsakytas rytojui (balandžio 24 d.)

Ui mergytes,
negalesiu ryt niekaip ategt i susitikima... verysad.gif taip ispuole, kad niekaip...vaje kaip gaila...taip norejau su jumis susibendraut...kaip gaila sad.gif butent tik ryt negaliu, o siaip laisva...niu gal kada nors dar koki susitikima padarysim...ech verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 23, 14:26)
Staliukas uzsakytas rytojui (balandžio 24 d.)

Ui mergytes,
negalesiu ryt niekaip ategt i susitikima... verysad.gif  taip ispuole, kad niekaip...vaje kaip gaila...taip norejau su jumis susibendraut...kaip gaila sad.gif butent tik ryt negaliu, o siaip laisva...niu gal kada nors dar koki susitikima padarysim...ech  verysad.gif

Tai gal tu veliau gali prisijungti? As manau, kad mes pasisedesim kokia valandziuke kita. Ar tu rytoj visai visai negalesi???
Atsakyti
O kazin gal ir daugiau tokiu negalinciu atsiras unsure.gif g.gif
Gaila butu verysad.gif
Merginos, butinai ateikit rytoj, nors ir pavelavusios, juk tiek cia planavome 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As ateisiu smile.gif Susiplanavau darba, viska. Gi seniai jau sutareme! smile.gif
Atsakyti
as ir ateisiu cool.gif

tikiuosi uz duru nereikes stoviniuoti 10 min ir drasa kaupti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 04 23, 16:55)
as ir ateisiu  cool.gif

tikiuosi uz duru nereikes stoviniuoti 10 min ir drasa kaupti  lotuliukas.gif

Ai, nebijok, as irgi bijau lotuliukas.gif
Atsakyti