Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Uoj mergytes, niekaip ryt negalesiu ateit...po velniu...taip norejau su jumis susipazint verysad.gif visas dienas galiu, isskyrus rytoju...eina sau kaip gaila... sad.gif nekenciu univiero, pastoviai visus planus sugriauna...

P.S. dar toki klausimeli turiu, ar jus jauciat gale ant paskutinio danties ta vielute islindusia nors truputi? man taip braizo zanda, jau pavargau ta vaska kas pusvalandi klijuot, tik nezinau, ar man taip stipriai braizo, nes neseniai uzdeti ar ta vielute man per daug islindusi? kiek ten jos islindusios turi buti, kad butu imanoma ortodontui nukirpt? nenoriu eit pas ortodonta del kiekvieno skausmelio...gal taip turi but?...
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 23, 19:16)
dar toki klausimeli turiu, ar jus jauciat gale ant paskutinio danties ta vielute islindusia nors truputi? man taip braizo zanda, jau pavargau ta vaska kas pusvalandi klijuot, tik nezinau, ar man taip stipriai braizo, nes neseniai uzdeti ar ta vielute man per daug islindusi? kiek ten jos islindusios turi buti, kad butu imanoma ortodontui nukirpt? nenoriu eit pas ortodonta del kiekvieno skausmelio...gal taip turi but?...

Mane gydytoja ispejo, kad dantis slenkantis, ta vielute gali daugiau islist. Ir jau tada vaskas nepades, o ateit, kad nukirptu - nelaukiant vizito.
Bet gal tai DAR tebebraizo? Nes man vielos galas nebraize, bet uztat kitos dalys tai suvarydavo kaip reikalas...o jei dar pakalbedavau daugeliau... blink.gif Dabar jau OK thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Graksti Liute @ 2007 04 23, 10:37)
Sveikos, paneles

Atsimenu ir ruosiuosi ateiti smile.gif

Tikrai pakelete nuotaika  biggrin.gif

Ozono_skyle, ir as prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif
Prisijungiu prie nuomones, kad tikrai neturetum taip baisiai atrodyti mirksiukas.gif

Aciu labai smile.gif jau apsipratau siek tiek...buvau sestadieni klube, tai tiek demesio sulaukiau, kad negalejau patiket thumbup.gif tai galbut ne taip jau ir atbaido tie breketai blush2.gif ir draugai sako, kad normaliai atrodo...tik paciai sunku priprast su tokiais pasikeitimais...
Papildyta:
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 23, 20:30)
Mane gydytoja ispejo, kad dantis slenkantis, ta vielute gali daugiau islist. Ir jau tada vaskas nepades, o ateit, kad nukirptu - nelaukiant vizito.
Bet gal tai DAR tebebraizo? Nes man vielos galas nebraize, bet uztat kitos dalys tai suvarydavo kaip reikalas...o jei dar pakalbedavau daugeliau...  blink.gif  Dabar jau OK  thumbup.gif

niu bet as su pirstu net jauciu tuos galiukus mazus...ir is abieju pusiu...gal ten koks milimetrelis, bet jauciu ir zandu, ir pirstu, ir gana skaudziai...net nzn, niu jei iki savaites galo taip braizys, gal reikia nueit...bet siaip labai dziaugiuos, nes jau matau, kad priekiniai pirmi 2 slenkasi, nors tik 4 dienos praejo, man tiesiog ten buvo labai susikeite dantys, o dabar akivaizdziai daug maziau vienas "uzlipes" ant kito...gal del to tos vielutes pasislinko...arbe cia jau mano fantazija nuo dietos ir zandu skausmo...gal taip greit negali niekas darytis...
Atsakyti
As irgi tuos galiukus po koki mm gal jauciu su pirstais (ale mes abi ciupinejames, taip iseina lotuliukas.gif ), bet jie man nebraizo taip labai.. Praeitos vielos buvo trumpesni (pirmosios), jei butu buve tokie,kaip dabar, turbut butu braize... Nes tada tai "prilipe" zandai ir lupos buvo ir bruzinosi. Bet jau susivoke,kad negalima, bo skauda, tik tas ilgokai uztruko smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Nu žinokit, šiandien kai prisiminiau, kad jau rytoj, tai baisu pasidarė, i chocitsa, i kolitsa taip sakant bigsmile.gif Ateisiu gathering.gif
Galiukai tų vielučių ir pas mane jaučiasi, o kai juos pakrapštau, braižyt pradeda g.gif Bet kiek turiu breketus, vašku dar nesinaudojau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pas mane kazkaip nebuvo bedu su islindusiais vielu galiukais. Man tik tie breketai su tokiais issikisimais biski braize (ypac po sio savaitgalio, nuo alkoholio jauciu net dantukai linguot i sonus pradejo) - tai jau taip zanda pribraize, kad baisu.... bet siandien jau nieko.
Vasko man net pati ortodonte pasiule nenaudoti, organizmas turi pats savaime priprasti prie visokiu antikuniu ant dantu. Tai as net nezinau ar jis padeda ar ne. Bet po sio savaitgalio as jau galvojau, kad issivaskuosiu visa mirksiukas.gif net tik kad breketa apklijuosiu mirksiukas.gif

Labai laukiu musu susimatymo vakre ax.gif
Atsakyti
As irgi labai laukiu ax.gif
Tik truputuka galiu veluoti, nes turiu reikalu po darbo, taciau tikrai atvaziuosiu kokia 18.30
Labai noriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o renkames Mambo picoje prie balto tilto ane? rolleyes.gif

as cia pasitiklinti noriu lotuliukas.gif blush2.gif

Atsakyti
Taip taip 4u.gif
Atsakyti
as jau bijau blush2.gif
Atsakyti
Viekspatie, ko cia bijoti mirksiukas.gif Taigi niekas ten Jusu nesuvalgys mirksiukas.gif

Drasiau drambli, drasiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia is kazkokio multiko prisiminiau...)
Atsakyti
Kaip jums meetas prabego? mirksiukas.gif

Va as vakar lankiausi pas Poceviciu... kaip ir sake[sorry nebeatsimenu nicko] beveik atkalbejo mane nuo keramikiniu breketu g.gif bet ir tu paprastu det nenori. Rekomendavo damon breketus kurie plestu zandikauli ir nereiktu rauti ketvirtu dantu... o trukme 1-1,5 thumbup.gif tai va dabar giliam susimastyme... nes tie damon breketai truputi didesni uz normalius o ir kaina kaip keramikiniu doh.gif

na dar turiu laiko galvojimui kol gydysiu viena kanala ir kol israus neisdygusius apatinius protinius dantukus...ir jau tada galesiu detis geleziukus rolleyes.gif

o ar kuri nors is jusu nesioja damon breketus? smile.gif
Atsakyti