QUOTE(Graksti Liute @ 2007 04 23, 10:37)
Sveikos, paneles
Atsimenu ir ruosiuosi ateiti
Tikrai pakelete nuotaika
Ozono_skyle, ir as prisijungiu prie sveikinimu
Prisijungiu prie nuomones, kad tikrai neturetum taip baisiai atrodyti
Aciu labai

jau apsipratau siek tiek...buvau sestadieni klube, tai tiek demesio sulaukiau, kad negalejau patiket

tai galbut ne taip jau ir atbaido tie breketai

ir draugai sako, kad normaliai atrodo...tik paciai sunku priprast su tokiais pasikeitimais...
Papildyta:
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 23, 20:30)
Mane gydytoja ispejo, kad dantis slenkantis, ta vielute gali daugiau islist. Ir jau tada vaskas nepades, o ateit, kad nukirptu - nelaukiant vizito.
Bet gal tai DAR tebebraizo? Nes man vielos galas nebraize, bet uztat kitos dalys tai suvarydavo kaip reikalas...o jei dar pakalbedavau daugeliau...

Dabar jau OK
niu bet as su pirstu net jauciu tuos galiukus mazus...ir is abieju pusiu...gal ten koks milimetrelis, bet jauciu ir zandu, ir pirstu, ir gana skaudziai...net nzn, niu jei iki savaites galo taip braizys, gal reikia nueit...bet siaip labai dziaugiuos, nes jau matau, kad priekiniai pirmi 2 slenkasi, nors tik 4 dienos praejo, man tiesiog ten buvo labai susikeite dantys, o dabar akivaizdziai daug maziau vienas "uzlipes" ant kito...gal del to tos vielutes pasislinko...arbe cia jau mano fantazija nuo dietos ir zandu skausmo...gal taip greit negali niekas darytis...