Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

as irgi prastai miegu!po 2 men.busiu mamyte!

o geras!! tongue.gif sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 05, 19:20)
as  irgi prastai miegu!po 2 men.busiu mamyte!

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As kai pas ortodonte ejau irgi klausiau - a nieko jei per tuos pora metu apnestesiu nestuke.gif - tai nuramino, kad viskas bus liuks ir kad breketai tam visai nemaiso tongue.gif Tai dabar planuoju kaip cia padarius, kad apnestejus taip, kad i darba grizciau jau su lygiais dantukais mirksiukas.gif

O as rytoj svesiu sioki toki jubilieju wub.gif lygiai 4 metai nuo musu pirmo buckio wub.gif wub.gif wub.gif - einu i Andzelikos cholinos spektakli "Carmen" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužėlė: 06 vasario 2007 - 11:39
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 01 31, 13:16)
Nusipirkau vieno danties sepeteli - 12 LT.... blink.gif

Kas čia per šepetelis? Vienam dančiui??? blush2.gif
Gal nuotrauka galit idėti?
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2007 02 06, 14:22)
Kas čia per šepetelis? Vienam dančiui???  blush2.gif
Gal nuotrauka galit idėti?

http://www.breketai.lt/?lt=1161759404
Pabandyk sitam puslapyje paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 06, 13:56)
http://www.breketai.lt/?lt=1161759404
Pabandyk sitam puslapyje paziureti  mirksiukas.gif

sveikutes 4u.gif
Tik šian prisėdau parašyti ax.gif
Radau kur parduoda vieno danties šepetėlį, tokį pat kaip tam paveiksliuke. Parduodami Žalgirio klinikoje, tokiam rūsy yra odontologinių reikmenų parduotuvė, penktadienį buvau tai nusipirkau porą šepetėlių ir tokius mažučius šepetukus, pardavėja sakė jog irgi gerai breketus valytis, jiems dar laikiklius parduoda, vienu žodžiu turėsiu ilgam biggrin.gif kainų neprisimenu tik blush2.gif

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 06, 11:38)
O as rytoj svesiu sioki toki jubilieju wub.gif lygiai 4 metai nuo musu pirmo buckio wub.gif  wub.gif  wub.gif  - einu i Andzelikos cholinos spektakli "Carmen" wub.gif

labai graži sukaktis wub.gif

aš šian užsakiau biletus į Žvaigždes ant ledo, bus draugui gimtadienio dovana wub.gif
Paildyta
kiek klaidų pridariau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ri_a: 06 vasario 2007 - 14:33
vaje kaip visi svencia biggrin.gif sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif na mes su draugais organizuojames pirtele savaitgali su maudynem sniege, tik to sniego kol kas mazokai.. unsure.gif

ryt susitikimas su chirurgu - suzinosiu nuosprendi del dantu rovimo - kada ir kaip.. bijau.gif
Atsakyti
e_line - labai laukiam gerų žinių iš tavęs tongue.gif tikiuosi, kad ryt viskas paiškės kaip ir kas ten su tavo dantukų rovimu...labai tikiuosi, kad viskas įvyks kuo greičiau thumbup.gif

ania12 - aš norėjau pasiteirauti, o kaip tau sekėsi nėštumo metu nešioti breketus? Ar labiau viskas jautėsi, kas ir kaip...žodžiu klok viską tongue.gif
Atsakyti
man uz dvieju men uzdes breketukus blush2.gif labai laukiu, bet ir bijot jau pradejau unsure.gif
o jus greit, merginos, pripratot prie ju? ta prasme, kaip valgyti ar labai nepatogu? kalbejimui ar labai trukdo? unsure.gif
Atsakyti

ania12 - aš norėjau pasiteirauti, o kaip tau sekėsi nėštumo metu nešioti breketus? Ar labiau viskas jautėsi, kas ir kaip...žodžiu klok viską tongue.gif
[/quote]
sveikinu tave!del tu breketu tai nezinau,man atrodo nera skirtumo nescia ar ne.tik gal dantenos gal jautresnes<man!>nors man ir iki nestumo buvo problemos su dantenom. P.S aciu uz sveikinimus
Papildyta:
QUOTE(La fraise @ 2007 02 06, 19:46)
man uz dvieju men uzdes breketukus  blush2.gif labai laukiu, bet ir bijot jau pradejau  unsure.gif
o jus greit, merginos, pripratot prie ju? ta prasme, kaip valgyti ar labai nepatogu? kalbejimui ar labai trukdo?  unsure.gif

man labai trukde rolleyes.gif kaip"baranke" ideta tarp dantu ir lupos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 06, 20:46)
man uz dvieju men uzdes breketukus  blush2.gif labai laukiu, bet ir bijot jau pradejau  unsure.gif
o jus greit, merginos, pripratot prie ju? ta prasme, kaip valgyti ar labai nepatogu? kalbejimui ar labai trukdo?  unsure.gif

Sveikute,

Pagrindinė mintis - anksciau ar veliau priprasi nesioti breketus mirksiukas.gif
Man pirma savaite buv sunkiau - kai eidavau miegoti atrode, jog burnoj kramtoskes gabalas ir kazkaip nejauku...rodes nakti netycia imsi ir uzspringsi tongue.gif
O veliau viskas liuks:)
Kadangi pas mane vieno dantuku net negalejo uzkabnti - tai gydytoja perspejo, kad jis gali dar daugiau vidun nueiti - tai zinok sveplavau kokia pora savaiciu, dar ir dabar idomiai tariu s, š, č, ž lotuliukas.gif bet po biski kalbesena taisosi lotuliukas.gif - gerai kad studentams paskaitu nereikia destyti lotuliukas.gif
Atsakyti

nu ta jausma, kad "kaip baranka" burnoj, tai daug maz zinau smile.gif nes gi kelis metus plokstele nesiojau ir pradzioje irgi sveplavau, bet paskui pripratau, tai tikiuosi, kad ir su breketais bus tas pats rolleyes.gif ir tikiuosi, kad va po ploksteles nebus taip baisiai, kaip detu is karto breketukus unsure.gif as tai skausmo labiausiai bijau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 07 vasario 2007 - 10:54
Tai kad kol deda breketus jokio skausmo ten nera...guli issiziojus ir psio. O gydytoja tau ten klijuoja ir daugiau nieko. Aisku pirmas dienas siek tiek maudzia dantukus, bet jei tu jau nesiojai plokstele - tai tikrai neturetum bijoti breketu. As asmeniskai tikrai isivaizdavau viska daug baisiau ir skausmingiau tongue.gif
Aisku gydytoja mane perspejo, kad kieto maisto nevalgyciau - riesutu visokiu, keptos duonos, bet kaip daugelis breketininkiu sako - su laiku ir situos dalykus ismokstama valgyti:)
Atsakyti