QUOTE(Sapho @ 2007 06 16, 12:30)
Ne valdzia, o idiotai

Cia toks grynai lietuviskai kaimiskas mastymas - "ka kiti pasakys". Pikciausia yra ne tai, kad patys tokiu principu gyvena, bet kad dar ir darbuotojams primeta savo psichinius iskrypimus.
Pavariau as cia!!! Nu bet nesusilaikiau
Linete, kam kam, bet tik jau ne tau pergyvent del savo isvaizdos - esi kaip is pieno plaukusi, tik beda ta, kad mazus trukumus, kuriu kiti net nepastebi, esi linkusi dramatizuoti.... Ismok didesnio pasitikejimo savimi, ir pirmyn uzkariaut pasaulio
Ačiū Sapho už pagyras

Kažkaip nepratus kad kas girtų

Pasitikėjimo savim matyt dar trūksta,bet jau daugiau pasitikiu nei anksčiau, na nepati aš tą nepasitikėjimą įsivariau, o kas nors iš aplinkinių kritikuodavo, o dėl dantų tai ortodontai daug metų man taisė taisė ir nutaisė. O dabar tipo aiškina kaip blogai padaryta, bet ne aš prisidariau, man padarė. Atrodo jau rašiau, kad aš nuo 12 iki 25 metų nešiojau plokšteles, labai daug plėstas žandikaulis kuris perplėstas, dabar reikia mažint

Netaisant sąkandžio tipo po kelerių metų prasidės periodontinės ligos, iškris dantys

Jau ir dabar dėl sąkandžio gerokai nudilę krūminiai dantys, taigi ne vien dėl estetikos reikia tvarkyti viską bet ir dėl sąkandžio, kad vėliau bėdų tiek nebūtų

Dar liko laiko pagalvot ką daryt mėnuo, dar vis svarstysiu

O dėl darbo tai jau man dzin, išvaryt tikrai neišvarys nes pergera darbuotoja esu, tai teks taikstytis su mano geležais jeigu susidėsiu, jau nusprendžiau kad nekreipsiu į vadovus dėmesio

Tik dabar dėl dantų vis galvoju paaukot tuos kelis dantis ar ne

Na kaip nors išsispręs viskas
Sapho, o tu kiek laiko jau nešioji? Kada žada tau nuimt
La fraise, aš irgi daug metų negalėjau ryžtis tai operacijai, bet skausmas ištisai, bet noras dėt breketus privertė, matyt su amžium praeina dar ir ta baimė tokia baisi kokia būdavo anksčiau
Aš dabar galvoju, ar yra čia vyresnių už mane nešiojančių breketus, dauguma jaunesni, man jau 29 eina

Biški vėloka breketams, bet tai jau gavosi.