Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Sveiki smile.gif niu as buvau pas ortodonte... is pradziu ji man sake, kad dantys yra visai grazus ir t.t.. ir kad lb ju nereike..o veliau kaskodel pradejo sakyt, kad koks blogas sukandimas, kad reiks detis breketus, kad veliau gali prireikti daryt operacija, nes protiniai gali vel juo sustumti ir kad lb skaudes ir t.t.. isejus is ten man net bloga pasidare unsure.gif norejau jusu paklaust, ar tie breketai nekenkia dantims ? kai juos ten verze... mane visi prigasdino, kad veliau gali buti pajuode dantys, kad jie bus silpni ir t.t... tai nebezinau ka ir daryti.. g.gif
Atsakyti
Čia pasiskaitau ir apsiraminu ax.gif Jūs fainos wub.gif
Na pas mane nėra didelis tas kreivumas kiek kita bėda, blogas sukandimas
( perdidelis viešutinis žandikaulis) ir dėl to sukandu krūminius tik su viena puse, kita nesusikanda lieka tarpas doh.gif Va tas labiausiai ir nervuoja, norėčiau kramtyti kaip visi žmonės su abiem pusėm, bet negaliu ir dėl to dar dyla krūminiai dantukai. Vienu žodžiu pas mane ne vien estetinė bet ir funkcinė bėda doh.gif Daug ko neįkandu, blogai sukramtau mirksiukas.gif na vienu žodžiu yra bėda ir reiks bandyt ją spręst blush2.gif Tikiuosi kad visgi dėsiuos tuos geležus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O man jau ne uz kalnu apsilankymas pas gydytoja - liepos 4 d. Kazkaip jau nebuvau pora menesiu - biski per ilgai, bet dabar gi vasara, visi atostogauja. Kazkaip jau pripratau, kad jokio tempimo, verzimo... O kai pagalvoju, kad vielutes keis...brrrrr...kokia man nemaloni procedura doh.gif Kazkaip puse metu jau panesiojau ir galvoju, kad greiciau jau tie like 1.5 metu praeitu rolleyes.gif ech...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip gyvos? Seniai berasiau. blush2.gif
Vasarele eina greitai cool.gif , ziuriu, ogi jau liepa ne uz kalnu smile.gif Plaukiau savaitgali su baidaremis, tai visiskai nepailsejau, tokia sunki si darbo savaite man. Ech... kaip laukiu penktadienio tongue.gif

Kol nesioju breketus vis nematydavau jokiu dantuku postumio, dar net klausdavau ortodonto, ar ten kas darosi, ar ne? Jis sakydavo, zinoma darosi, negi nematai. Galvodavau na gerai, gal cia as zabala smile.gif
Pasiziuriu i veidrodi pries kelias dienas, kitaip tariant isiziuriu i savo dantis, o jie visi isilakste, tai yra tarp kiekvieno ju yra tarpas pasidares, dantys i prieki atsikise. Voba, galvoju, idomiai cia.
Ar jums taip yra? Tikiuosi, kad jie po to issilygins, sustos i viena linija ir susistums tarpusavyje??? g.gif
Prie savo svetimkunio-vielutes per gomuri pripratau, valgau viska issisiepusi. Tik visokios braskes kliuna lotuliukas.gif
Laukiu ir as, Agnužėle, apsilankymo pas ortodonta antradieni po Joniniu. Norisi, kad kazka temptu ar darytu, nes viskas stovi lyg niekur nieko. Darys vel man ten kazka. Tikiausiai prades versti viena krumini danti apacioje, tvirtinant su gumytemis prie virsutinio zandikaulio. Va to tai tikrai nelaukiu, nes kai pradejau lankytis pas ortodonta, jis sake, kad cia bus pats bjauriausiais breketu nesiojimo etapas. g.gif
Atsakyti
Sveikutes sveikuteles, taip seniai cia bebuvau....sesija, tai mokaus kaip isprotejus, net nebeturiu laiko, kada i veidrodi paziuret, kaip dantukai slenkas ax.gif bet per du menesiukus tikrai labai viskas pasitaise, pas mane tikrai labai ryskus kreivumas buvo, o dabar vietoj baisios sangrudos net tarpeliai tarp dantu darosi, viskas slenkasi i savo vietas, labai sirdis dziaugias, kad visas breketu bjaurumas jau duoda kokiu rezultatu thumbup.gif tikrai labai gaila, jusu paneles, kuriom tiek teko prisikentet su tom plokstelem ir visokiom operacijom...siaip pas mane yra tik 3 protiniai dantys susiformave ir jie dar neisdyge, nes nera zandikauly vietos, tai Pocevicius liepe issioperuot pries breketus, bet pasakiau, kad tikrai taip nedarysiu, nes man jie gal dar 20m. nedygs, tai tikrai nesikankinsiu, jei jie prades krevint dantukus, tai tada ir mastysiu kaip juos ten isoperuot, o dabar tai nera reikalo po ligonines tampytis ir narkozes kentet...Pocevicius pritare ir paliko tai mano rizikai, kad pati susitvarkysiu ateityje, jei prades dygti ir kreivint dantis, tai va, nebutinai dabar viska darytis, nors Latkauskiene butu jau po skalpeliu is karto pakisus, vos per pirma konsultacija neuzrase pas chirurga raut 2 dantis ir protinius operuot, nors nei vieno, nei kito daryt nereikejo...pamastykit, mergaites...va...as taip pat antradieni eisiu jau pas ortodonta, turbut virsuj viela storesne des, nes sita jau savo padare smile.gif labai tikiuos geru ziniu, kad viskas puikiai juda i savo vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 06 21, 14:01)
as taip pat antradieni eisiu jau pas ortodonta, turbut virsuj viela storesne des, nes sita jau savo padare  smile.gif labai tikiuos geru ziniu, kad viskas puikiai juda i savo vietas  mirksiukas.gif

Kazkiap ziuriu vienodom dienom vaikstome pas Poceviciu wink.gif
Eisiu 17 valandai.
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 06 21, 09:52)
Pasiziuriu i veidrodi pries kelias dienas, kitaip tariant isiziuriu i savo dantis, o jie visi isilakste, tai yra tarp kiekvieno ju yra tarpas pasidares, dantys i prieki atsikise. Voba, galvoju, idomiai cia.
Ar jums taip yra? Tikiuosi, kad jie po to issilygins, sustos i viena linija ir susistums tarpusavyje??? g.gif
Prie savo svetimkunio-vielutes per gomuri pripratau, valgau viska issisiepusi. Tik visokios braskes kliuna lotuliukas.gif 

Tai as jau kokius tris menesiu vaikstau su atsikisusiais dantais lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif - jau ir gydytojai sakiau, kad kai ppas triusi atrdodo lotuliukas.gif Guodzia tik tas, kad viskas atsistatys kazkada i vieta. Dabar gal tas atsikisimas sumazejo, kazkur dantukai pajudejo is vietos....Bet pirmom dienom...tai vos viena puse uzsiciaupt galejau doh.gif

Tiesa, bajeris mirksiukas.gif
Padovanojau as mamai tokia grozio procedura. O pati, kad nereiketu ilgai laukti, nusprendziau pasidaryti kokia nors procedura veidui. Zodziu kosmetologe visaip isgyre ten kazkokia sustra procedura, mol drekina.... ir atsitempe toki aparata. Ir tik tada ji pastebejo akd as su breketais.... Iskilo klausimas - ar darom ta procedura? Nes sistema to aparato tokia - kad veido oda veikia elektros srove, tai ar nebus kokiu bedu del metaliniu vieluciu??? doh.gif Joooo....galvoju...gal man tokiu bandyu nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu geras cia su ta procedura. blink.gif
Tai taip ir nepasidarei? lotuliukas.gif
Man tai visada budavo idomu kaip vykstant i uzsieni, pavyzdziui, kur ne i Europa su metalo detktoriais ar nebuna bedu. As suprantu, kad normaliose, issivysciusiose salyse neuretu buti bedu, o kaip kitose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 06 21, 23:42)
Nu geras cia su ta procedura.  blink.gif
Man tai visada budavo idomu kaip vykstant i uzsieni, pavyzdziui, kur ne i Europa su metalo detktoriais ar nebuna bedu. As suprantu, kad normaliose, issivysciusiose salyse neuretu buti bedu, o kaip kitose? g.gif

Nu jūs čia ir prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - gi net nesucypsi tie metalo detektoriai einant pro juos, tai kokios dar bėdos gali būt? doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, gaila kad Pocevičius nedirba Kaune dar ir pas jį nulėkčiau pasikonsultuot ką daryt, gal nereiktų raut dar poros dantų g.gif Bet čia zuikio svajonė, nes perdaug jau didelis viršutinis žandikaulis pas mane, kitaip juk nesumažinsi nerovus ax.gif dar vis bandau rast kelią kaip apsieit be dar dviejų dantų rovimo, bet neišeis kogero blush2.gif
Bet man pradeda Ltkauskienė nepatikt nes labai viską ant greičio daro nespėja, vieną į kėdę pasodina, o paskui po kiek laiko atlekia į koridorių ir ten prakonsultuoja laukiančius per porą min. tai negauni normalios info visai, viskas paskubom ir neįsigilinus, mane tai nervina tokie dalykai, šiaip moki pinigus ir norėtūsi gaut geresnę konsultaciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 06 22, 08:17)
Nu jūs čia ir prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - gi net nesucypsi tie metalo detektoriai einant pro juos, tai kokios dar bėdos gali būt?  doh.gif  mirksiukas.gif

Tai as gi nezinojau, kad jie necypia einant per metalo detektoriu, todl ir paklausiau, ar kam yra buve blush2.gif
Buna kartais jau nieko visai neturiu ir vis tiek cypia, tai masciau, kad nreketai tikrai turetu duoti apie sake zinoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 06 22, 00:42)
Nu geras cia su ta procedura.  blink.gif

lotuliukas.gif kazkaip pagalvojau, kad nenoriu gauti elektrosoko lotuliukas.gif
Pasidariau kita, paprastesne procedura thumbup.gif pailsejau per valandziuke, kartais visai gerai taip atsipalaiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti