Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

QUOTE(ausmeja @ 2009 03 23, 18:10)
skaiciau kad kelios mergaites dirzus rekomenduoja pilvukui nusipirkti sako padeda ir as meginsiu nestuke.gif

Ir as butinai nusipirksiu dirziuka smile.gif gal pades ir pilvukui bus lengviau nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
nusipirkau sendien dirziuka pilvikui prilaikyti sumokejau 55lt pirkau is mama+ kitose parduotuvese maciau tokie virs 60lt nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, is savo patirties galiu pasakyti, kad tas dirziukas tikrai palengvina, ne taip tempia thumbup.gif
Atsakyti
pas mane irgi tokia beda - sakuda visur blink.gif ypac uodegikauli, toks jausmas kad kas gerai isspardes minkstaja butu blush2.gif blush2.gif o jums nebuna tokiu skausmu pacioj maksty, kartais tokie astrus o kartais maudzia ilgiau...
Atsakyti
blink.gif doh.gif bet jūs pasakykit, ką reiškia šitokie skausmai?
Su pirmu kai vaikščiojau, nieko panašaus nejaučiau. O dabar.... Naktys bemiegės - nerandu sau vietos, kaip viską skauda blink.gif verysad.gif Net ir dieną nugriuvus pamiegot mažai kas išeina. verysad.gif Vaikštau pikta kaip širšė... Pagimdyčiau greičiau, bet neee.... blush2.gif
Atsakyti
Ankstesnemis savaitemis budavo skausmu kirksnyse, ties juosmeniu, bet dabar (pf pf pf) nieko nebeskauda. Tiesa dirza nesioju as nuo 4 men. Dabar 33 saviteles smile.gif
Atsakyti
man va vakar atsirado tas skausmas ''tenai''. skausmas astrus, raizo....nakty sunku apsiversti, skauda blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 04 10, 16:08)
Ankstesnemis savaitemis budavo skausmu kirksnyse,  ties juosmeniu, bet dabar (pf pf pf) nieko nebeskauda. Tiesa dirza nesioju as nuo 4 men. Dabar 33 saviteles smile.gif

Labas,

naujoke cia esu smile.gif
man labai idomu o tas dirzas koki pradedi nuo 4 men kaip sakei nesiot iki pat galo tinka?
ar reikia didesni paskui pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 17, 14:43)
man va vakar atsirado tas skausmas ''tenai''. skausmas astrus, raizo....nakty sunku apsiversti, skauda blink.gif  unsure.gif

sveikutes. jauciau ten skausma beveik visa nestuma,apsiverst sunku buvo, o pries pas gimdyma -paslydau ir is vis pasitempiau ten, tai vos paejau ir vos galejau pagulet, paskui dar ilgai sedet negalejau,bet po gimdymo viskas dingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2009 06 17, 22:27)
sveikutes. jauciau ten skausma beveik visa nestuma,apsiverst sunku buvo, o pries pas gimdyma -paslydau ir is vis pasitempiau ten, tai vos paejau ir vos galejau pagulet, paskui dar ilgai sedet negalejau,bet po gimdymo viskas dingo thumbup.gif

Kaip gerai, kad dings tas skusmas, nes jau toks jis nemalonus doh.gif Einu kaip pingvinas, nei greiciau nuo lovos atsistosi, nei nakti be prabudimo apsiversi, kazkos kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mane irgi kamuoja tie skausmai gal nuo 22 sav verysad.gif is pradziu kentejau, bet kai slubuot pradejau, tai nusprendziau i ligonine varyt, kad paziuretu kas ten yra, tai kai atvaziavau, paziurejo ir pagulde- pasirodo prieslaikinio pozymiai yra, nors pilvo neskaudejo, jokiu kraujingu isskyru nebuvo blink.gif gimdos kaklelis nusileides, gimdos atsiverimas 1,5 cm buvo, tai geriau 2 dienas nifedipina, savaite pragulejau ligoninej ir va, db jau visa birzeli ant biuletenio tupiu- gulet liepta, maziau vaikscioti, vien zo- liudesys... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2009 06 19, 13:59)
Sveikos smile.gif  mane irgi kamuoja tie skausmai gal nuo 22 sav verysad.gif  is pradziu kentejau, bet kai slubuot pradejau, tai nusprendziau i ligonine varyt, kad paziuretu kas ten yra, tai kai atvaziavau, paziurejo ir pagulde- pasirodo prieslaikinio pozymiai yra, nors pilvo neskaudejo, jokiu kraujingu isskyru nebuvo blink.gif  gimdos kaklelis nusileides, gimdos atsiverimas 1,5 cm buvo, tai geriau 2 dienas nifedipina, savaite pragulejau ligoninej ir va, db jau visa birzeli ant biuletenio tupiu- gulet liepta, maziau vaikscioti, vien zo- liudesys... cry.gif

Nieko sau, man ir ten ir kirksnyse skauda g.gif Dabar 19 savaite eina.
Atsakyti