Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

man jau baiginejasi 40ta savaite,labai skauda kirksnis,toks kaip raumenu maudimas atrodo.irgi buvo neramu,bet gydytoja nuramino,kad normalu,bet man vis vien baisu. verysad.gif
Atsakyti
Man budavo geliantis skausmas trumapalaikis nestumu pabaigoje, tai gydytoja aiskino, kad gimda spudzia pusle ir gal dar tuo metu vaikutis isiremia i ja.
O kirksnis irgi skaudedavo, kad net sunku vaikscioti budavo, bet cia irgi gydytoja sake nieko baisaus, neprisimenu kaip tai pavadino, bet buna ne vienai toks skausmas.
nesigasdinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agate @ 2006 11 16, 17:01)
Sveikos. Vakar suėjo 29 savaitės. Šiandiena pajutau labai keistą skausmą gimdos apačioje - lyg ir puslės skausmą - bet taip žemai, kad beveik makštyje. Ir skausmai nepastovus - paspaudžia lyg adata pora sekundžių ir atleidžia. Gal mažylis kojytėmis įsirėmė?

man irgi buna panasus jausmas makstyje ar gimdos kaklelyje. kartais taip suskausta, kad net susirieciu. bet gydytojas sako viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
taip taip, buna, kad slapimo pusle spaudzia, sugelia, buna gaktikauli skauda - del kaulu pletimosi, buna - kirksnis - lyg visa para prabuvus ,,virvutes" pozoj...viskas naturalu. ir kad pamaudzia kaip per menesines, ir kad duria sona kazkuri - nudiegia sekundei.
jei ilgiau suima diegliukas - jau pas gydytoja reiktu kreiptis wink.gif jei nugara pradeda periodiskai skaudet - taip pat pas gydytoja wink.gif
Atsakyti
O aš tai visą skausmų paletę patyriu kasdieną thumbup.gif. Jau pripratau. biggrin.gif
Atsakyti
Man, kai vaikštau, keliuosi, irgi skauda kirkšnys, gaktikaulis- gydytojas sakė, kad dėl medžiagų apytakos kai kurioms moterims taip būna...
Baisu, bet tikiuosi nieko blogo
Išskyrus tai, kad vos paeinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 26, 17:07)
taip taip, buna, kad slapimo pusle spaudzia, sugelia, buna gaktikauli skauda - del kaulu pletimosi, buna - kirksnis - lyg visa para prabuvus ,,virvutes" pozoj...viskas naturalu. ir kad pamaudzia kaip per menesines, ir kad duria sona kazkuri - nudiegia sekundei.
jei ilgiau suima diegliukas - jau pas gydytoja reiktu kreiptis wink.gif jei nugara pradeda periodiskai skaudet - taip pat pas gydytoja wink.gif

Aciu kad nuraminai, bet zinai man skauda daugiau desinej pusej, na tikiuosi viskas susitvarkys nestuke.gif Ir dar toks klausimukas, ar cia man tik vienai taip,-kazkaip sunku judeti, o i vakara tai is vis vos paeinu ir pilvukas atrodo kietesnis... g.gif
Atsakyti
aga, ir sedet skauda - reik labai rast poza biggrin.gif man jau pora savaiteliu taip wink.gif
jei nera kraujavimu, vaikuciai juda - tai normalu yra smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...=25105&st=0
Atsakyti
o ar gali buti tokie diegliukai nestumo pradzioj? pora dienu yra taip, kad gimdos kaklely tarsi su adata iduria ir staigiai praeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleva @ 2006 11 29, 19:31)

tai kad ne apie tai cia...apie maudima/durima, staigu skausma, o ne gaktikaulio skausma wink.gif
Atsakyti
Skausmai kirksnies ir gaktikaulio srityje atsiranda del to, kad gimda dideja, tempiasi jos raisciai, be to minksteja dubens kauline siule, kad vaikui lengviau butu gimti. Man sie skausmai atsirado gana anksti, apie 22-24 sav. negaledavau net apsiverst ant kito sono miegodama doh.gif Ir vaiksciot nemalonu buvo. Kai pasnigo, slidu buvo, maniau is vis isiskesiu kaip karve ant ledo blush2.gif
Atsakyti