Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

jurate4 koks leliausvsvoris?
Atsakyti
mane taip pat kamuoja si problema blink.gif skauda gakta ir negali is lovos islipti doh.gif tai pasiklausiau savo gydytojos tai sake kad truksta kalcio tai kelias savaites teks ji pagerti tikiuosi kad skausmas sumazes rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš prisijungiu prie jūsų su šia problema. Dažniausiai iš tiesų tas skausmas kankina ryte, vos galiu iš lovos išlipti, bet kai prasivaikštai tai tada ir nesijaučia labai, bet vistiek nemalonu. Bet įdomu ką reiškia "labai skauda" g.gif na man skauda, bet kentėti galima, ko gero labai nerimauti neverta, iš tiesų gal tai dėl augančio leliuko?
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2007 01 29, 02:14)
jurate4 koks leliausvsvoris?

Dabar net nezinau, jei manes klausi, nes echoskopija man dare senokai verysad.gif o dabar eisiu tik vasario 15d., negaliu sulaukt nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(martinna @ 2007 01 29, 15:16)
mane taip pat kamuoja si problema  blink.gif  skauda gakta ir negali is lovos islipti  doh.gif  tai pasiklausiau savo gydytojos tai sake kad truksta kalcio tai kelias savaites teks ji pagerti tikiuosi kad skausmas sumazes  rolleyes.gif

O man daktare sian patare, kad kai guliu lovoje, kojas uzkelti ant pagalves kokios, kad auksciau butu. O del kalcio tai nieko nesake g.gif as siaip jo negeriau, tai cia gal ir man kokiu vitaminu truksta...
Atsakyti
QUOTE(Laurelytė @ 2007 01 29, 15:39)
Ir aš prisijungiu prie jūsų su šia problema. Dažniausiai iš tiesų tas skausmas kankina ryte, vos galiu iš lovos išlipti, bet kai prasivaikštai tai tada ir nesijaučia labai, bet vistiek nemalonu. Bet įdomu ką reiškia "labai skauda"  g.gif na man skauda, bet kentėti galima, ko gero labai nerimauti neverta, iš tiesų gal tai dėl augančio leliuko?

Siaip kenteti galima del skausmo, bet, kad pavyzdiui vakarais kazkodel ypac kartais uzeina skausmas, kad net jau labai skauda. Bet sian pastebejau, kad lyg taip skaudet pradeda kai vienoj pozoj, ant kair.sono guliu.
Atsakyti
man taip pat pradejo skaudeti gaktikauli blink.gif kaip suprantu tai nera labai geras dalykas....kazkas su tuo gaktikauliu negerai darosi...paskau gali prasiskirti kaulai gimdant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 01 30, 13:43)
man taip pat pradejo skaudeti gaktikauli  blink.gif kaip suprantu tai nera labai geras dalykas....kazkas su tuo gaktikauliu negerai darosi...paskau gali prasiskirti kaulai gimdant  verysad.gif

O cia daktare pasake del tu kaulu taip? Ar kur nors galima pasiskaityti konkreciai?
Atsakyti
Kai aš laukiausi man jau nuo 24 savaitės leliukas apsivertė galvyte žemyn ir taip buvo iki pat gimdymo, beje, ir pilvas labai anksti nusileido bei kaklelis nuo to laiko buvo prasivėręs per kelis pirštus. Tai gydytoja man sakė, kad būtent dėl tų priežasčių man ir labai skaudėdavo gaktikaulį.
Atsakyti
Na man ir skauda ten apačioj kaulai, ypač einant verysad.gif Skausmas atsirado prieš kokias 2 savaites. Tai šiandien gyditoja apžiūrėjus nustatė kad tai nuo sutrumpėjusiog imdos kaklelio verysad.gif Patarė atsigult į ligoninę verysad.gif
Tik kažkaip nepasakė kokios to skausmo pasekmės gali būti, nes sakė lailiui tai viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(gandriukas @ 2007 01 30, 17:32)
Na man ir skauda ten apačioj kaulai, ypač einant  verysad.gif  Skausmas atsirado prieš kokias 2 savaites. Tai šiandien gyditoja apžiūrėjus nustatė kad tai nuo sutrumpėjusiog imdos kaklelio  verysad.gif  Patarė atsigult į ligoninę  verysad.gif 
Tik kažkaip nepasakė kokios to skausmo pasekmės gali būti, nes sakė lailiui tai viskas gerai

Dėl sutrumpėjusio gimdos kaklelio gali grėsti priešlaikinis gimdymas, o Jums dar ankstoka gimdyti, todėl patarčiau pagulėti ligoninėje.
Atsakyti
o man ne gaktikauli skauda, o pagulejus ar ilgai atsisedus sunkiai paeinu, nes klubo kaulus kazkaip skauda, ar surakina nei pati nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGNIUXX: 31 sausio 2007 - 17:27
QUOTE(orcheja @ 2007 01 30, 18:15)
O cia daktare pasake del tu kaulu taip? Ar kur nors galima pasiskaityti konkreciai?

gydytoja taip nesake taciau skaiciau kad taip gali buti, nors tokia gimdymo baigtis buna tik nedideliam procentui gimdyviu....
gydytoja liepe stiprinti kaulus ir gerti kalci bei zuvu taukus...
Atsakyti