ne nu kam taip zemintis ir kilnot rankas pries vyra

QUOTE(O_N_O @ 2007 08 10, 14:11)
Papildyta:
Visokiu buna situaciju ir kartais geriau apsiginti ,jei sugebi , negu likti nenusizeminusiai ir sumustai.
QUOTE(Aliondra @ 2007 08 10, 15:18)
Papildyta:
Visokiu buna situaciju ir kartais geriau apsiginti ,jei sugebi , negu likti nenusizeminusiai ir sumustai.
..ir visokiu buna zmoniu. Bet atsakydama tuo paciu, elgies lygiai taip pat apgailetinai, ka as ir norejau pasakyti. Nera padeties be iseities. (ne kamasutra)
esu pakelus.
Mūsų šeimoj tokie dalykai netoleruojami, nekilnojam rankų vienas prieš kitą, manau viską galima išsiaiškinti ir be muštnių
QUOTE(O_N_O @ 2007 08 10, 16:31)
..ir visokiu buna zmoniu. Bet atsakydama tuo paciu, elgies lygiai taip pat apgailetinai, ka as ir norejau pasakyti. Nera padeties be iseities. (ne kamasutra)
Zodis - "apgailetinai" - cia visiskai netinka. Aplamai atsakiau i temos klausima, o ne iskeliau savo situacija kazkieno svarstymams.
Maniskis tai uz mane didesnis tai jei ir pakelciau ranka kazin ar pasiekciau

mano manymu pakelti ranka pries vyra nera nieko blogo esu tai dariusi keleta kartu nors ir man kliudavo bet ne iki tokio laipsnio kad liktu kokios zymes zmogus taip elgiasi apimtas pykcio ir nemasto tuo metu tai ivyksta savaime kitokioj busenoj nei esame is tikruju tai jei tos mustynes netampa iprociu tai nemanau kad tai blogai

Deja mano vyras nera mazutis,kudutis,bet ramus,ir nepiktybinis,o as tai karstakose todel ir kelis kartelius uzdroziau vyrui,bet tam buvo labai jis nusipelnes.Aciu dievui atgalios smugio nesulaukiau.As nekenciu vyro kai jis grysta perdaugines alkoholio.o tada ir prasideda mano nesusitvardymas.