Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

Ir as ir man.. man daugiau. As 2 kartus. Viena - i veida slpetelejau, kita tarp koju daviau. Kai zodziu truko, tai daviau. Bet seniai tas buvo.... Po to pasipildzhiau savo zodyna. Ir atsargiau rinkausi zmones salia saves.
Atsakyti
Mes gyvenam draugiškai blush2.gif ir nesimušam schmoll.gif
Atsakyti
Ne, nemušiau ir tokių minčių net nekilo. Ir labai tikiuosi, kad nekils. Tai, kad galima viską paprastai išspręsti ir be rankų bei kojų smile.gif Net neįsivaizduoju ką jis turėtų tokio daryti, kad man kiltų bent jau mintis taip padaryti g.gif
Atsakyti
aš tai draugiškai pabaksnoju,bet nesimušam schmoll.gif
Atsakyti
ne nesimusu lotuliukas.gif,ir vyras nedrystu pries mane rankos pakelt.Nors juokais pasimusam,pasigalynejam. box.gif is tiesu juokingai man tai skamba,nes jei vyras noretu tai vieno smugio prie sienos prilipciau lotuliukas.gif tad be dukimo jokiu mustyniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2007 10 17, 20:35)
Esu kelis kartus sudavusi i peti. Is bejegisko pykcio, kai uzsistaugia del sudniekio arba neteisingai apkaltina. Tada pritruksta zodziu ir apakina pyktis. Esu pries bet koki smurta...reikia ismokt valdytis, nes labai jau geda buna po to.

Pažįstama situacija doh.gif
Atsakyti
nesu sudavusi ir tikiuosi ,kad ir neteks
Atsakyti
nesimusam.mums tai zema.galima kitaip isspresti visus nesutarimus
Atsakyti
teko ir man plekstelt unsure.gif
Atsakyti
as tai manau jog vyrui duot verta tik tada jei atgal nori gauti
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 11 09, 11:37)
as tai manau jog vyrui duot verta tik tada jei atgal nori gauti

thumbup.gif ranka, ranka plauna tongue.gif
Atsakyti
Ne nesimušam biggrin.gif
Bet jei pagaučiau lovoj su kita, tai tikriausiai ir užmuščiau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti