Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(GalBut @ 2007 09 20, 12:17)
Nu na...o sakot vyrai kiaulės...tai po neištikimybės akto,kočėlo matyt neužteks...grabas...

Oi prajuokinai biggrin.gif lotuliukas.gif ne as gal nelabai protingai parasiau kai jis grysta namo su stiklinem akim ir pucia pries mane veja kurio nereiketu sukelti ir pasidaro antra anyta ,kurios as nepakenciu tad negaliu tikrai negaliu susitvardyti.
Atsakyti
QUOTE(vilmute @ 2007 02 15, 13:51)
niu aš tai buvau pakelusi rankelę priš savo vyrą, bet tada ir buvo už ką, taip išvedė mane iš kantrybės (o tai jau tikrai sunku padaryti) tai kai skėliau iš "kuloko" jam į "bučiuoklę"  lotuliukas.gif  dabar juokas ima kai prisimenam, tai vyras kartais ir  dabar mane ambale pavadina juokais lotuliukas.gif

Mane tai prajuokinai biggrin.gif Pabandžiau įsivaizduot lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2007 02 15, 18:45)
Pamastykim..  g.gif  Ar irgi taip pat smagiai besijuokdami prisimintumėte jei Jis Jums skeltų iš ,,kuloko" į ,,bučiuoklę"?  g.gif  Manau seniai būtūmėte išsiskyrę arba prikaišioję Jam tai visą gyvenimą (spėju, sorry jei klystu:) ) Aišku, kiekvienas sprendžia pats kiek žemai pulti.  Man asmeniškai apskritai prieš bet ką pakelti ranką yra žemą. Ir aš nerūšiuoju nei pagal lytį, nei pagal rasę ar amžių. Ir tik todėl Jam vožėt, kad trūko kantrybė  blink.gif  Matyt lietuviai dar neišaugo iš tarybinių šeimos standartų, boba su kočėlu per galvą daužo o diedas kai boba nemato pas kaimynus degtinaitę lupa  lotuliukas.gif  Siaubelis... Brrr....

Man moters mušimas sukėlė juoko vien dėl to, kad nereikia lyginti vyro su moterimi. Kaip ten bebūtų vyras daug kartų yra stipresnis už moterį ir jei jau mūša tai tikrai negalvoja "kaip čia užtrenkus švelniau, kad tik jai mažiau skaudėtų" O moteris jeigu ir tvoja iš visų jėgų tai gal būt sudaro tik penktadalį vyro jėgos. O beto vyras ir skausmą pakelia didesnį.
Tai jokiu būdu nereiškia, kad aš skatinu smurtą preiš vyrą biggrin.gif
O jūsų manymu boba su kočėlu tik tarybinių šeimų standartas? Toli gražu ne. Ir Amerikoj tie patys žmonės gyvena, tik bobos ten ne su kočėlu, o su keptuve rankoj. Tai gal ir vienintelis skirtumas.
QUOTE(M & G @ 2007 02 15, 18:52)
Mustis yra zema smile.gif Jei tikrai isvestu is kantrybes, tai nebe trenkt jam reiktu, o tiesiog issiskirti.

Na, ne visada turi išvesti iš kantrybės dėl tokių dalykų, dėl kurių reikėtų skirtis.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 09 20, 15:17)
Nu na...o sakot vyrai kiaulės...tai po neištikimybės akto,kočėlo matyt neužteks...grabas...

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
4u.gif saviškiui nekart suvožus esu.. kartą kai koją buvau susilaužius, o tas parsliūkino girtas paryčiais, tai negailėdama ant vienos kojos šokinėdama su ramentu taip aptalžiau saviškį.. blush2.gif jam tada girtam labai neskaudėjo, bet įdienojus, jam prasiblaivius keletas mėlynių išlindo, o patsai skundės kaikurių vietų skausmais..
na kai pagalvoju, negražu iš mano pusės, nes pati nenorėčiau būt taip sukulta.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as musiau savo pirmaji vyra viena vieninteli karteli verysad.gif kai jis mane su vaikais norejo is namu isvaryt girtas verysad.gif tada jam mazai nepasirode blush2.gif
Atsakyti
As ir savo vyrui kartais i kaulus duodu kai sunervuoja lotuliukas.gif Nuniekaip negaliu susitvardyt smile.gif
Atsakyti
esu davus vyrui ne karta, bet tuo paciu gaudavau atgal... dabar taip nebesielgiu. Bet kai gryzta girtas ir jei kabinejasi, tai duodu negailedama.
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 10 08, 10:15)
esu davus vyrui ne karta, bet tuo paciu gaudavau atgal... dabar taip nebesielgiu. Bet kai gryzta girtas ir jei kabinejasi, tai duodu negailedama.

Duodi,filmuoji,kiši į internetą...serialą reik test...
Manau nekuriems vyrams jau reik vienytis...gintis kažkaip...
Atsakyti
Ir as buvau is viso gal 3-4 k. per 6 metus uzvozus. Nepasijutau nuo to laimingesne. Buvau pikta ir bejege. Nenoreciau to kartoti, yra ir kitu, civilizuotu budu isreiksti savo pykti. bet kartais, kai atrodo pamelynuoji is pykcio ir gali padaryti regis bet ka...tada ir norisi trenkti.
Atsakyti
Kai teko gintis, tai teko pakelti ranką. Bet kas iš to aš daug daugiau gaudavau verysad.gif Nors tik gindavausi verysad.gif
Atsakyti
man ne kartą buvo kad "mušiau" SB, bet tai tiek jam ten kliūdavo.. keletas įdrėskimų, kartais įkandimų, pliūchos... rolleyes.gif iš manęs kadangi tokia mušeika, tai viskas greit baigdavosi tuom kad MB stipriai apkabina, kol nusiraminu.. ax.gif
o dbr nebesimušu, pagalvojau nu kokia durnė doh.gif tipo puolu muštis prieš SB, lyg tais jam skaudėtų, ar tai kažką keistų.. rolleyes.gif tai dbr nebesimušu tongue.gif va kokia šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Iki vaiko gimimo esu uzpuolus vyra ne viena karta, tai buvo isiutis, gal bejegiskumas kazkoks, kai zodziai nepadeda, nors nusizengimai buvo tokie kaip mobiliojo isjungimas kur tai jam bunant ar dar kokia panasi nesamone ir begale kartu esu is ko nors metusi, na toks posakis kas rankoj tas kaktoj lotuliukas.gif
po vaiko gimimo nesimusu tik kartais pametau ka nors, jei jis pakeltu ranka tai mastyciau ka daryt skirtis ar dar palaukt
Atsakyti
Esu kelis kartus sudavusi i peti. Is bejegisko pykcio, kai uzsistaugia del sudniekio arba neteisingai apkaltina. Tada pritruksta zodziu ir apakina pyktis. Esu pries bet koki smurta...reikia ismokt valdytis, nes labai jau geda buna po to.
Atsakyti