QUOTE(vilmute @ 2007 02 15, 13:51)
niu aš tai buvau pakelusi rankelę priš savo vyrą, bet tada ir buvo už ką, taip išvedė mane iš kantrybės (o tai jau tikrai sunku padaryti) tai kai skėliau iš "kuloko" jam į "bučiuoklę"

dabar juokas ima kai prisimenam, tai vyras kartais ir dabar mane ambale pavadina juokais
Mane tai prajuokinai

Pabandžiau įsivaizduot
QUOTE(Zitlali @ 2007 02 15, 18:45)
Pamastykim..

Ar irgi taip pat smagiai besijuokdami prisimintumėte jei Jis Jums skeltų iš ,,kuloko" į ,,bučiuoklę"?

Manau seniai būtūmėte išsiskyrę arba prikaišioję Jam tai visą gyvenimą (spėju, sorry jei klystu:) ) Aišku, kiekvienas sprendžia pats kiek žemai pulti. Man asmeniškai apskritai prieš bet ką pakelti ranką yra žemą. Ir aš nerūšiuoju nei pagal lytį, nei pagal rasę ar amžių. Ir tik todėl Jam vožėt, kad trūko kantrybė

Matyt lietuviai dar neišaugo iš tarybinių šeimos standartų, boba su kočėlu per galvą daužo o diedas kai boba nemato pas kaimynus degtinaitę lupa

Siaubelis... Brrr....
Man moters mušimas sukėlė juoko vien dėl to, kad nereikia lyginti vyro su moterimi. Kaip ten bebūtų vyras daug kartų yra stipresnis už moterį ir jei jau mūša tai tikrai negalvoja "kaip čia užtrenkus švelniau, kad tik jai mažiau skaudėtų" O moteris jeigu ir tvoja iš visų jėgų tai gal būt sudaro tik penktadalį vyro jėgos. O beto vyras ir skausmą pakelia didesnį.
Tai jokiu būdu nereiškia, kad aš skatinu smurtą preiš vyrą
O jūsų manymu boba su kočėlu tik tarybinių šeimų standartas? Toli gražu ne. Ir Amerikoj tie patys žmonės gyvena, tik bobos ten ne su kočėlu, o su keptuve rankoj. Tai gal ir vienintelis skirtumas.
QUOTE(M & G @ 2007 02 15, 18:52)
Mustis yra zema

Jei tikrai isvestu is kantrybes, tai nebe trenkt jam reiktu, o tiesiog issiskirti.
Na, ne visada turi išvesti iš kantrybės dėl tokių dalykų, dėl kurių reikėtų skirtis.