Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(Gato negro @ 2007 11 09, 10:37)
as tai manau jog vyrui duot verta tik tada jei atgal nori gauti

Taigi dėl to ir mušasi žmonės, kad protas supykus išsijungia. Jei supykę visi imtų mąstyti ir elgtis logiškai, pasaulis būtų daug gražesnis, bet, deja, tai tik idealas g.gif
Va aš, pavyzdžiui, turint omenyje mano piktą būdą, valdausi pakankamai neblogai ir paprastai nepuolu muštis, man užtenka ir parėkaut, pasitrankyt durim, paverkt, o jei jau labai pikta, tai net ir pasikratyt blink.gif Bet, gerai pagalvojus, buvo toks vienas incidientas... g.gif Kažko ginčyjomės su vyreliu, ir man nervas jau taip suėmė, kad distancinį jo link paleidau. Tiesa, nepataikiau, bet skrido tai taip smagiai blush2.gif Ir MB be galo supyko, kad taip žiauriai drįsau pasielgt. Labai jau liūdesys jį suėmė.. Tai daugiau jau jo nebeliūdinsiu, nusprendžiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 12 lapkričio 2007 - 05:34
esu apdauzius saviski is nevilties, kai verkiau kruvinomis asaromis,o jis stovejo ir saltu veidu be emociju i viska ziurejo,problemu nemate (po to jis man pasake,kad atrodziau labai juokingai kai bandziau "musti",na zodziu ne kokia is manes "museja" ...zodziu man paciai geda buvo blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 28 lapkričio 2007 - 21:25
Musti nemusu, bet purtau, oi kaip purtau biggrin.gif .Ir dar daugiau purtau, kai jis juoktis pradeda, tada ne juokais supykstu, tris bjaurius zodzius isrekiu ir dingstu tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niekada nemusiau,nemusu greiciausiai ir nemusiu biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif smile.gif 4u.gif Nors kartai labai ir norisi...., bet sito savo seimoje nenoriu ir nedarysiu.
Atsakyti
Musu. Kiekviena diena. Per sedimaja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2007 11 09, 13:15)
Ne nesimušam  biggrin.gif
Bet jei pagaučiau lovoj su kita, tai tikriausiai ir užmuščiau  tongue.gif  blush2.gif

Nu as taip pat biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
taip, tikrai yra teke musti savo vyra. keleta kartu kai pasivaideno, kad yra neistikimas..buvau girta.Kitus kartus tiesiog isvede is kantrybes. Daugiau to nebekartoju, nes kita diena jauciaus blogai.
Atsakyti
Neteko ir labai viliuosi,kad neteks..
Atsakyti
Niekada nemusiau, zinot ranka net nepakiltu. Tuo tik pazeminciau save ax.gif
Atsakyti
O man nzn kas pasidare... unsure.gif vis jam karts nuo karto uz ka nors trinkteliu( i peti ar per slauni)...aisku neskaudziai, bet vistiek....pati suprantu, kad negerai darau..matyt iprociu tapo cry.gif kaip jo atsikratyt? va buna, kad jam atrodo, jog trinktelsiu ir jis automatiskai saugosi...jau net pykstu ant saves.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 23 gruodžio 2007 - 21:34
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 11 12, 06:32)
Taigi dėl to ir mušasi žmonės, kad protas supykus išsijungia. Jei supykę visi imtų mąstyti ir elgtis logiškai, pasaulis būtų daug gražesnis, bet, deja, tai tik idealas  g.gif
Va aš, pavyzdžiui, turint omenyje mano piktą būdą, valdausi pakankamai neblogai ir paprastai nepuolu muštis, man užtenka ir parėkaut, pasitrankyt durim, paverkt, o jei jau labai pikta, tai net ir pasikratyt  blink.gif  Bet, gerai pagalvojus, buvo toks vienas incidientas... g.gif  Kažko ginčyjomės su vyreliu, ir man nervas jau taip suėmė, kad distancinį jo link paleidau. Tiesa, nepataikiau, bet skrido tai taip smagiai  blush2.gif  Ir MB be galo supyko, kad taip žiauriai drįsau pasielgt. Labai jau liūdesys jį suėmė.. Tai daugiau jau jo nebeliūdinsiu, nusprendžiau  thumbup.gif

Aš irgi kartą supykusi ir nepagalvojusi distancinį į savąjį paleidau, bet pataikiau ir prakirtau lūpą blush2.gif paskui visą vakarą mylavau ir atsiprašinėjau, nuo to karto daugiau tokių neapgalvotų veiksmų nebedarau biggrin.gif
Atsakyti