Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

Tikrai nemušu savo vyro ir net nekyla tokių minčių biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nepakeliau rankos pries vyra, smile.gif
Atsakyti
Manau kad kelti ranką tiek prieš vyrą, tiek prieš moterį , yra žema. Nieks nesuteikė mums teisės mušti kito. Nesivadovauju principu, jei trenkė per žandą, atsuk kitą. Tiesiog neįsivaizduoju situacijos, supykt tiek, kad protas aptemtų .
Atsakyti
esu uzvozus pora kart barnio metu, tiesiog neislaikiau to pykcio ir skausmo savyje.. jis nepyko ir nepadare is to tragedijos, as pati save uz tai po siai dienai grauziu, esu jam dekinga uz tai kad neprikaisioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne08: 19 kovo 2008 - 23:54
Ne ne ne. Dar neteko ir nemanau, kad kada nors teks. Tiek kelti ranką moteriai prieš vyrą, tiek vyrui prieš moterį yra begalo žema ir nežmogiška. schmoll.gif Kas mes tokie esam ištikrųjų, ko vertas mūsų išsilavinimas, mūsų gyvenimiška patirtis, visos tos kalbos apie etiketą ir panašius dalykus, jeigu nesugebam valdytis ir spręsti visko nesidaužydami? Esu tvirtos nuomonės apie tai, ir niekas to nepakeis. schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantex: 23 kovo 2008 - 21:16
Dar neteko. Manau, kad ir nebus tokiu situaciju.... ax.gif
Atsakyti

Nei aš prieš vyrą, nei vyras prieš mane. Mes nesimušame. Nepatiktų man tokie santykiai.

Atsakyti
O aš pradėjau mąstyt apie antrankius,bizūnėlį kokį...tik dar neapsisprendžiau ar aš ją lupsiu,ar ji mane...
Atsakyti
siandien uzvosiu tocnai..jau laikas.. bash.gif
Atsakyti
Prieš daugelį metų, tik po vestuvių, kai pykdavau, kąsdavau vyrui į galvą (kad nesimatytų ir įrodymų nebūtų biggrin.gif ). Fui, bjauriai elgiausi, dabar dėl to net gėda verysad.gif
Atsakyti
niekada nekelciau rankos pries vyra, kazkoks absurdas. Na nebent reiktu apsiginti koki karta, bet tada reikia begti kuo toliau nuo tokio vyro schmoll.gif
Atsakyti
na nesmurtauju as. Tik kai keikiasi, tai arba iznybiu arba per uzpakaliuka buna pliaukst. Bet cia draugiskai smile.gif
Atsakyti