Esu atlaikes ne karta, nesureiksminu sito visiskai. Ir pats pliaukstelejes esu gal koki karta.
Neskaitant zmonos ir motinos, bet koks kitas moteriskas tvarinys, puoles draskyt man akiu, ta pacia sekunde gautu tokia zuvi, kad ausu bugneliai islakstytu. Manes jokie skrupulai siuo atveju nedusina.
must ne,bet esam apsistumde pykcio metu
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 21, 13:52)
must ne,bet esam apsistumde pykcio metu
Isstumiau vyra pro langa

QUOTE(zhilius @ 2009 11 21, 20:09)
jus?savo?orientacija pakeitet

QUOTE(due drops @ 2009 11 22, 03:26)
Ojojoj, kas per samojingumas...? Anksciau lyg ir citatas skaityt mokedavot, ne tik pasisakymus, esancius zemiau.
Mušu, kai nervina ir jau nebegaliu susilaikyt, ir kai žodžiai, kalbėjimas visiškai nepadeda. Vienam diedui nepatinka, bet kenčia. O kitas rodos kaifuoja nuo to, ypač nuo antausių
Bet kokiu atveju jeigu bet koks vyraspasipriešintų, nesvarbu kokia fizinė forma, gaučiau oi kaip gaučiau, dabar tiesiog jie neatsako tuo pačiu, tai ir šokinėju

Bet kokiu atveju jeigu bet koks vyraspasipriešintų, nesvarbu kokia fizinė forma, gaučiau oi kaip gaučiau, dabar tiesiog jie neatsako tuo pačiu, tai ir šokinėju

Nedrįsčiau, nes gaučiau atgal
Jis, matai už lygias teises

QUOTE(zhilius @ 2009 11 22, 15:25)
Ojojoj, kas per samojingumas...? Anksciau lyg ir citatas skaityt mokedavot, ne tik pasisakymus, esancius zemiau.
Tai visgi jus vyra ar zmona turit

Ogo, nesu dauzus...
teko antausi skelti toki nebloga, nes buvom laaaaabai susipyke ir jis pradejo issidirbineti, su draugeliais visur vare, girtas gryzdavo ir t.t. tai mieste sutikusi prie draugeliu taip dejau per zanda, o dar su odine pirstine buvau
gerai turejo kliuti jam, aisku pasimete "kas cia ir kaip cia", bet po to susimaste ir aciu dievui daugiau neteko to daryti
bet siaip nepateisinu tokiu musimu kaip spardymai, stumdymai ir pan. Pas mus yra viena kaimyne name tokia "trenkta" ji gyvena su vyru, bet kaip sakoma ji priziuri, jis nesa namo pionigus uzdirbtus, o ji juo rupinasi nes tas vyrelis turi problemu su psichika, tai ka jus manot, esu laiptineje girdejusi ne viena karta kaip ji staugia ant jo ir stumdo, musa... jetau baisu man daros kaip taip moteris gali elgtis....

na kartais tikrai imanoma taip isvesti is kantrybes, kad norisi paleisti ir rankas i darba, jog zmogus atsikvosetu ir pagaliau sureaguotu i tai, kad tu esi, ar bandai kazka sneketi, ar juolab verki.. zinoma, tam reikia ypatingo talento, bet kai kas yra apdovanoti
jau as kantrus zmogus esu be galo be krasto, tolerantiska ir "islaikyta", geriau ja unutyledavau arba akmeniniu veidu parodydavau, kad popieriai rimti, bet budavo ir taip kad kraujas uzvirdavo nezmoniskai
.. tada kentedavo indai 
o kartais, kai jau matydavau ir jausdavau, kad tuoj tuoj truks kantrybe - uzsidarydavau vonioj, bet kai tuomet vyriskis isijunge tv sau ramiausiai - dar labiau nervai sugedo
nors nueik ir skelk pora sykiu tikrai, kad pagaliau atsibustu 
dabar kai prisimenu juokas ima - o tada tai

jau as kantrus zmogus esu be galo be krasto, tolerantiska ir "islaikyta", geriau ja unutyledavau arba akmeniniu veidu parodydavau, kad popieriai rimti, bet budavo ir taip kad kraujas uzvirdavo nezmoniskai

o kartais, kai jau matydavau ir jausdavau, kad tuoj tuoj truks kantrybe - uzsidarydavau vonioj, bet kai tuomet vyriskis isijunge tv sau ramiausiai - dar labiau nervai sugedo

dabar kai prisimenu juokas ima - o tada tai

QUOTE(Lemyna @ 2009 11 22, 19:10)
Ot nemėgstu aš tų feminisčių, prigalvojo teorijų- atseit lygios teisės visur