Dar ne, bet visko gali būti

pasitaikydavo

Nu nesmone, kas per musimaisi, manau tada jau butu pretekstas atgal duot, geriau nerizikuot... ziurint apie koki lygi kalba eina.
Niekada nesakyk niekada.Nes kaip zmogu isveda is kantrybes--beleka gali padaryti
.Jums pasiseke,kad nebuvote isvestos is tokios kantrybes--kuria mano draugai vadina gelezine,spreskite pacios

Buvo pasitaike..

karta daviau per veida, bet isvede is kantrybes
bet atsiprasiau po to

dar nemusu, o kaip bus veliau...-?

Nu vat jum ir DVIGUBI STANDARTAI.....kažkur buvo tema kad vyrų ir moterų moralė vertinama skirtingai...
Kaip matome ne tik...
Moteris muša vyrą - io šaunuolė, oi stipri, oi ojojoj
Vyras muša moterį - koks silpnas, žiaurus, puolęs, ir t.t.
P.S. Man žmona vienąkart davė mordon. Už įsivaizduojamus griekus. Po to ji tapo EX...ne vien del to žinoma, bet.....
Kaip matome ne tik...
P.S. Man žmona vienąkart davė mordon. Už įsivaizduojamus griekus. Po to ji tapo EX...ne vien del to žinoma, bet.....
QUOTE(Kontaktas @ 2009 11 19, 18:21)
Nu vat jum ir DVIGUBI STANDARTAI.....kažkur buvo tema kad vyrų ir moterų moralė vertinama skirtingai...
Kaip matome ne tik...
Kaip matome ne tik...
O jūs galvojat, kad labai lengva ryžtis vyrui užvožt? Taigi tam labai daug drąsos reikia, nes visada yra galimybė gauti atgal su gerokai stipresne jėga bei didesniu pagreičiu.

QUOTE(juraga @ 2009 11 20, 10:22)
O jūs galvojat, kad labai lengva ryžtis vyrui užvožt? Taigi tam labai daug drąsos reikia, nes visada yra galimybė gauti atgal su gerokai stipresne jėga bei didesniu pagreičiu. 

Mda, paminklą tokioms moterims, didvyrės kokios. Manau, kad moteris, kuri trenkia savo vyrui, yra tikra, kad atgal negaus. Lygiai taip pat vyras, kuris trenkia moteriai, mano, kad ji per silpna imtis kažkokių ryžtingų veiksmų, kad smūgius galima taikyti kaip auklėjamojo pobūdžio priemonę.
Teisingai Kontaktas pastebėjo, kad čia dvigubi standartai.