Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:08)
Ot nemėgstu aš tų feminisčių, prigalvojo teorijų- atseit lygios teisės visur doh.gif

Patarčiau įdėmiau paskaityti biggrin.gif Juk ne aš taip manau, o jis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 23, 14:31)
Patarčiau įdėmiau paskaityti  biggrin.gif  Juk ne aš taip manau, o jis  lotuliukas.gif

Taip, aš apie tą patį. Feministės rėkia taip garsiai, kad visi vyrai nori nenori girdi. Ir neduok Dieve pradeda tuom tikėti bei vadovautis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:34)
Taip, aš apie tą patį. Feministės rėkia taip garsiai, kad visi vyrai nori nenori girdi. Ir neduok Dieve pradeda tuom tikėti bei vadovautis.  mirksiukas.gif

Aaa.. biggrin.gif Ne taip supratau, galvojau, kad akmenys į mano daržą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 23, 14:35)
Aaa..  biggrin.gif  Ne taip supratau, galvojau, kad akmenys į mano daržą  laugh.gif

Ne ne, ne į jūsų, atsiprašau.
Akmenys tiems, kurie vyro nuo moters nebeskiria biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 23 lapkričio 2009 - 13:38
Dar nemušiau, nebuvo už ką.
Atsakyti
tik juokais biggrin.gif
Atsakyti
esu apkumsciavus kaip rekalas, paboksuoju ji kartais profilaktiskai, o tai jis pats lanko boksa, o man namie tik treniruotis, kriauses tai neturim lotuliukas.gif
as dar ir znaibausi, plius megstu plaukelius papesioti, kai jau visai "vriednas" pasidaro, labai geri vaistai reikia pripazinti, kai zodziu nebeuztenka, tenka imtis grieztesniu priemoniu lotuliukas.gif
be to, jeigu rimtai, tai kai zmones pykstati, tai toks betarpiskas kontaktas leidzia viska paleisti juokais ir daug greiciau susitaikyti tongue.gif
Atsakyti
teko blush2.gif
Atsakyti
Esu viena kart su chalatu sušėrus gerai bigsmile.gif bet jam juokinga buvo doh.gif
Atsakyti
na teko viena ar pora kart trinkteleti blush2.gif bet jis nelb pamena mirksiukas.gif o siaip juokais tai pasistumdom pasiplaiusikinam per sedynes ir kutenimai visko buna biggrin.gif
Atsakyti
Pakėliau ne tik ranką, bet ir koją
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2009 12 04, 02:43)
Pakėliau ne tik ranką, bet ir koją

thumbup.gif jooo..man ir tenka daznai pakilnoti kojytes pries vyra lotuliukas.gif ... jam tai patinka,o man negaila biggrin.gif
Atsakyti