Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(lututė @ 2009 12 17, 15:24)
Aikit,vyrai...nu kur jūs išradot,kad čia pasisakiusios-didžiuojasi ? Man atrodo,kad nė velnio...Joks čia žygdarbis trankytis kaip nenormaliems-kur kas didesnis menas-diplomatinės priemonės  biggrin.gif
Bet sakau ir visada sakysiu-pabandytų tik...
tikrai nestovėčiau išsižiojus,laukdama antro smūgio-tada jau gautų su bele kuo ir bele kur...kaip auka nelabai esu tinkama.Ot.
Gerai,kad mūsų su vyru smegeninės savo vietoj...  ax.gif

Nu kaip nesididziuoja, kaip nesididziuoja? Tokiu pakiliu tonu pasakoja, viska iliustruodamos smagiais smailikais, o kitos ploja rankomis ir giria pastarasias, kokios jos save gerbiancios, stiprios moterys, o persokusios i priesinga tema, apie skriaudziamas moteris, piestu stojasi. Tphu tuos dvigubus standartus, reikia paimt siaura dirza ir taip subines joms ispert, kad savaite staciomis atsistojusios super mamose diskutuotu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 13:53)
Ne tik, kad neteisiamos aplinkiniu, bet dar ir aukstinamos.  smile.gif

Nu klausykit, vaikine, gėdos turėtum lyginti vyrų kumštį su mažu moterišku kumštuku schmoll.gif ir nesitrankom mes bet kada, dėl smulkmenų, lygonant su jumis, stiprioji lytis.... Jūs grįžę 5 ryto su užpiltom akim ir lūpdažiu ant apykaklės keliat ranką dėl to kad jus sutiko nepatenkintas veidas.... doh.gif kas čia gali būti per lyginimas ?????? kada jūs su savo nesąmonėm davedat iki beprotybės tai ir gaunat šaltą dušą.
Negaliu, susibiesinau.....

Šiaip aš nesu trenkusi saviškiui, bet ... never say never...
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2009 12 17, 15:39)
Nu klausykit, vaikine, gėdos turėtum lyginti vyrų kumštį su mažu moterišku kumštuku  schmoll.gif  ir nesitrankom mes bet kada, dėl smulkmenų, lygonant su jumis, stiprioji lytis.... Jūs grįžę 5 ryto su užpiltom akim ir lūpdažiu ant apykaklės keliat ranką dėl to kad jus sutiko nepatenkintas veidas....  doh.gif  kas čia gali būti per lyginimas ?????? kada jūs su savo nesąmonėm davedat iki beprotybės tai ir gaunat šaltą dušą.
Negaliu, susibiesinau..... 

Šiaip aš nesu trenkusi saviškiui, bet ... never say never...

Nu klausykit mergina, gedos as turiu ir kumsciu nelyginu, o situaciju zinau buna visokiu. Beje diskusija ne apie situacijas, o apskritai. (Nors ne viena jusu porina, jog jokia situacija nepateisina smurto)
As kalbu, kad jei vyras pliauksteli per vepele, isterikei, tai cia oooooooooo!!!, o jei isterike kumsciu lupa vyrui ir itaiso fanara vyrui, tai cia ai, viskas saunu, medali kabinam a ne taip gal?
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 15:39)
Nu kaip nesididziuoja, kaip nesididziuoja? Tokiu pakiliu tonu pasakoja, viska iliustruodamos smagiais smailikais, o kitos ploja rankomis ir giria pastarasias, kokios jos save gerbiancios, stiprios moterys, o persokusios i priesinga tema, apie skriaudziamas moteris, piestu stojasi. Tphu tuos dvigubus standartus, reikia paimt siaura dirza ir taip subines joms ispert, kad savaite staciomis atsistojusios super mamose diskutuotu. biggrin.gif

taigi moteriškės...jos jau tokios...mūsų ir jūsų daug kas skiriasi-psichika,supratimas...manau,kad protingas tik ranka mosteltų į tokias kalbas.Nu buvau ir aš saviškiam užvažiavus-tikrai buvo už ką-aplinkybių neaiškinsiu.Bet kitą dieną man buvo gėda,nepriklausomai nuo tų aplinkybių.Manau,kad daugiau tokių nesąmonių nebedarysiu-ir ne todėl,kad žinau,jog neklius atgal.Tiesiog...neverta taip.O ir nuosėdos lieka...ir šiaip...reikėtų labiau save gerbti... blush2.gif
O dvigubų standartų taikymas-na taip,garbės niekam nedaro.Kažkaip...paprasčiau,kai išeina susišnekėti,nes dažnai vyrai arba nesiklauso,arba girdi,ką nori girdėti-vėlgi turbūt dėl tų skirtumų...
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 15:47)
Nu klausykit mergina, gedos as turiu ir kumsciu nelyginu, o situaciju zinau buna visokiu. Beje diskusija ne apie situacijas, o apskritai. (Nors ne viena jusu porina, jog jokia situacija nepateisina smurto)
As kalbu, kad jei vyras pliauksteli per vepele, isterikei, tai cia oooooooooo!!!, o jei isterike kumsciu lupa vyrui ir itaiso fanara vyrui, tai cia ai, viskas saunu, medali kabinam a ne taip gal?

Vat merginai isterikei tai ir aš esu užtėškusi, negaliu pakęsti nesąmoningo rėkimo. Būkim biedni bet teisingi, juk dažniausiai vyrai pakelia ranką tikrai ne prieš suisterikavusią saviškę, o kai ką prisidirbę esa.
Tikrai neteisinu tų bobų (atsiprašau) kurios pastoviai auklėja vyrus kumščiais. Tik manau kad jei moteriškė pliaukštelėjo nereikia jos lyginti su mušeika vyru.
O medalius kabinsim geriems ir nesimušantiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 12 17, 15:51)
taigi moteriškės...jos jau tokios...mūsų ir jūsų daug kas skiriasi-psichika,supratimas...manau,kad protingas tik ranka mosteltų į tokias kalbas.Nu buvau ir aš saviškiam užvažiavus-tikrai buvo už ką-aplinkybių neaiškinsiu.Bet kitą dieną man buvo gėda,nepriklausomai nuo tų aplinkybių.Manau,kad daugiau tokių nesąmonių nebedarysiu-ir ne todėl,kad žinau,jog neklius atgal.Tiesiog...neverta taip.O ir nuosėdos lieka...ir šiaip...reikėtų labiau save gerbti... blush2.gif
O dvigubų standartų taikymas-na taip,garbės niekam nedaro.Kažkaip...paprasčiau,kai išeina susišnekėti,nes dažnai vyrai arba nesiklauso,arba girdi,ką nori girdėti-vėlgi turbūt dėl tų skirtumų...

Bet siaip nelyginant kumscio svorio, o kalbant apie smurta kaip apie savoka, juk moterys yra daznesnes smurtautojos ar ne?
Papildyta:
QUOTE(gauriukė @ 2009 12 17, 15:55)
Vat merginai isterikei tai ir aš esu užtėškusi, negaliu pakęsti nesąmoningo rėkimo. Būkim biedni bet teisingi, juk dažniausiai vyrai pakelia ranką tikrai ne prieš suisterikavusią saviškę, o kai ką prisidirbę esa.
Tikrai neteisinu tų bobų (atsiprašau) kurios pastoviai auklėja vyrus kumščiais. Tik manau kad jei moteriškė pliaukštelėjo nereikia jos lyginti su mušeika vyru.
O medalius kabinsim geriems ir nesimušantiems  drinks_cheers.gif

Ka reiskia kai jie patys prisidirba? Jei taip jums pasitaike, nereikia visko suvesti i ta viena pavizdi. Kartais isterikems atrodo, kad vyrai prisidirbo lygioj vietoj, tai zmogus budamas nekaltas, smarkiai edamas ziezulos, gali ir neatlaikyt, jei suprantat ka turiu galvoje...
Atsakyti
Jei jau kalbam apie smurtą kaip apie sąvoka, tai nepamirškim ir emocinio smurto, kuri laaaabbbbaaai puikiai yra įvaldę VYRAI.
Tikrai nemanau, kad moteriškės dažnesnės mušeikos. Na pagalvokit apie savo draugus ir pažistamus, kaip yra pas juos (jei žinote tokius asmeninius dalykus). Aš iš savo draugių būrio pasakojimų manau, kad vyrai dažniau skriaudžia.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 15:56)
Bet siaip nelyginant kumscio svorio, o kalbant apie smurta kaip apie savoka, juk moterys yra daznesnes smurtautojos ar ne?

Sunku pasakyti...statistikos čia turbūt tikslios nėra,bet drįstu pasakyti,kad ko gero priešingai.Nes psichologiniu,pvz,smurtu lygiai taip pat sėkmingai naudojasi ir vyrai.O fizinio smurto atvejų visdėlto daugiau iš vyrų pusės...apie pasiplekšnojimus ir pasitimpčiojimus nekalbant...
Na,sakykim,jei agresyvus vyras nori sekso-dažnai savo moterį ir prievartauja-ne paslaptis.O kai moteris analogiškai to sekso nori? Panori ir praeina... ax.gif
Na,gal pavyzdys čiut ne į temą,bet tokių atvejų esu girdėjus...
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2009 12 17, 14:01)
Jei jau kalbam apie smurtą kaip apie sąvoka, tai nepamirškim ir emocinio smurto, kuri laaaabbbbaaai puikiai yra įvaldę VYRAI.
Tikrai nemanau, kad moteriškės dažnesnės mušeikos. Na pagalvokit apie savo draugus ir pažistamus, kaip yra pas juos (jei žinote tokius asmeninius dalykus). Aš iš savo draugių būrio pasakojimų manau, kad vyrai dažniau skriaudžia.

Taip taip emocinis smurtas dar kitaip psichologinis, ir as manyciau, yra daznas reiskinys seimose. Ir vyrai tuom puikiai naudojasi. O po to kai issaukia fizini smurta ir moteris nesusivaldo, tai jau jinai yra ragana musanti savo vyra. Vat del tos priezasties, as ir galvoju, kad atsiranda tie dvigubi standartai. Ji jauciasi nuskriausta. Taip pat gali buti ir su vyrais.

QUOTE(lututė @ 2009 12 17, 14:06)
Sunku pasakyti...statistikos čia turbūt tikslios nėra,bet drįstu pasakyti,kad ko gero priešingai.Nes psichologiniu,pvz,smurtu lygiai taip pat sėkmingai naudojasi ir vyrai.O fizinio smurto atvejų visdėlto daugiau iš vyrų pusės...apie pasiplekšnojimus ir pasitimpčiojimus nekalbant...
Na,sakykim,jei agresyvus vyras nori sekso-dažnai savo moterį ir prievartauja-ne paslaptis.O kai moteris analogiškai to sekso nori? Panori ir praeina... ax.gif
Na,gal pavyzdys čiut ne į temą,bet tokių atvejų esu girdėjus...

Esu girdejusi ir as. Deja, vyro supratimu tai butu kaip ir viskas gerai, nes tai ne isprievartavimas. Isprievartaujama tai svetima moteris, o sava tai ne.
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2009 12 17, 16:01)

Ka cia kalbat? Ka vyrai toki puikiai ivalde? lotuliukas.gif Ar nekalbejimas, demesio atidavimas telikui, ar ko nors nedarymas, jau cia psich smurtas? Niekada vyrams nereikejo jo ivaldyti, nes fizine jega visada buvo ju pusej. O moterys jega keicia pressingu, taigi yra puikiai ismokusios pjauti be peilio. Nieko nesakau ir vyru visokiu zyzliu yra, visokiu ir reikia, arba koks filosofu tevas kap pons Medinis, tai tikiu, kad gali i beprotnami bet ka nuvaryt biggrin.gif O paziurekit vien tik viesose vietose, smurtas pries pvz. vaikus - pagrindinis ir megstamiausias mamyciu uzsiemimas.
Klausiat kaip pas mano draugus ir pazistamus? Vien mano artimiausius zmones imant, tik kelios isimtys kur moterys neuzsiima terorizmu seimose. Vyru smurtaujanciu nei fiz nei psich, nuo pat mazens savo aplinkoje nebuvau sutikes.
P.S. labai man artimas zmogus dabar "zaidzia su kurmiais" deka savo kales, kuri daug metu ji pjove be peilio (nepradekit isvedziojimu apie skyrybas, nenusvietinesiu dabar jo situacijos, zodziu neturejo iseities)
Ir truputi tolimesnis man zmogus, kuri nuzude jo zmona, didziai gerbiama pedagoge ir MT nare... Hmmmm, ir kas galejo pagalvot ane?
Ir cia tik artimiausiu zmoniu pazvyzdziai, neminint, kaimynu, draugu ir pazistamu.

Beje kazkas sake, kad nera statistikos, ji yra, tik dabar neistrauksiu, ir ji yra gan idomi. Taip, moterys fizini smurta naudoja reciau, bene 1,5 karto, taciau jei ji nenaudoja fizinio smurto, tai beveik 90% pasitelkia psichologine prievarta.
Atsakyti
Esu pakėlus koją ir spyrus į užpakalį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 12 17, 17:03)
Esu girdejusi ir as. Deja, vyro supratimu tai butu kaip ir viskas gerai, nes tai ne isprievartavimas. Isprievartaujama tai svetima moteris, o sava tai ne.

Ner ko zaist zaidimu "duosiu neduosiu" cool.gif
Atsakyti