Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

Esu, labai supykdes buvo user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 18:13)
Nieko nesakau ir vyru visokiu zyzliu yra, visokiu ir reikia, arba koks filosofu tevas kap pons Medinis, tai tikiu, kad gali i beprotnami bet ka nuvaryt biggrin.gif O paziurekit vien tik viesose vietose, smurtas pries pvz. vaikus - pagrindinis ir megstamiausias mamyciu uzsiemimas.
Klausiat kaip pas mano draugus ir pazistamus? Vien mano artimiausius zmones imant, tik kelios isimtys kur moterys neuzsiima terorizmu seimose. Vyru smurtaujanciu nei fiz nei psich, nuo pat mazens savo aplinkoje nebuvau sutikes.
P.S. labai man artimas zmogus dabar "zaidzia su kurmiais" deka savo kales, kuri daug metu ji pjove be peilio (nepradekit isvedziojimu apie skyrybas, nenusvietinesiu dabar jo situacijos, zodziu neturejo iseities)
Ir truputi tolimesnis man zmogus, kuri nuzude jo zmona, didziai gerbiama pedagoge ir MT nare... Hmmmm, ir kas galejo pagalvot ane?
Ir cia tik artimiausiu zmoniu pazvyzdziai, neminint, kaimynu, draugu ir pazistamu.

Už šitą sakinį tai medalį duočiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet matai,etikečių mes kabint negalim-tai jau vėl būtų dviguba teisybė...pas patį aplinkoje skaudžios patirties yra moterų atžvilgiu,o sakykim,mano aplinkoje yra priešinga situacija-ir su fiziniu,ir su moraliniu smurtu-visiškai be pagražinimų.
Ir ne veltui atsiranda toki anekdotai-: "Kuo skiriasi fėja nuo raganos ? Vienais metais vedybinio gyvenimo"
Aš galvoju,kad visokio smurto rūšys atsiranda dėl prastų pavyzdžių vaikystėje(tėvo,mamos pavyzdys) ir dėl visiško nesusikalbėjimo. Taip pat ir dėl kažkurios pusės neegzistuojančio atsakomybės jausmo.
Ir nagrinėjant kiekvieną atvejį-kiekviename rasime vis kitokias priežastis...
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 18:16)
Ner ko zaist zaidimu "duosiu neduosiu"  cool.gif

tai duokit visada kada moterys prašo.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 16:13)
Ka cia kalbat? Ka vyrai toki puikiai ivalde?  lotuliukas.gif Ar nekalbejimas, demesio atidavimas telikui, ar ko nors nedarymas, jau cia psich smurtas? Niekada vyrams nereikejo jo ivaldyti, nes fizine jega visada buvo ju pusej. O moterys jega keicia pressingu, taigi yra puikiai ismokusios pjauti be peilio. Nieko nesakau ir vyru visokiu zyzliu yra, visokiu ir reikia, arba koks filosofu tevas kap pons Medinis, tai tikiu, kad gali i beprotnami bet ka nuvaryt biggrin.gif O paziurekit vien tik viesose vietose, smurtas pries pvz. vaikus - pagrindinis ir megstamiausias mamyciu uzsiemimas.
Klausiat kaip pas mano draugus ir pazistamus? Vien mano artimiausius zmones imant, tik kelios isimtys kur moterys neuzsiima terorizmu seimose. Vyru smurtaujanciu nei fiz nei psich, nuo pat mazens savo aplinkoje nebuvau sutikes.
P.S. labai man artimas zmogus dabar "zaidzia su kurmiais" deka savo kales, kuri daug metu ji pjove be peilio (nepradekit isvedziojimu apie skyrybas, nenusvietinesiu dabar jo situacijos, zodziu neturejo iseities)
Ir truputi tolimesnis man zmogus, kuri nuzude jo zmona, didziai gerbiama pedagoge ir MT nare... Hmmmm, ir kas galejo pagalvot ane?
Ir cia tik artimiausiu zmoniu pazvyzdziai, neminint, kaimynu, draugu ir pazistamu.

Beje kazkas sake, kad nera statistikos, ji yra, tik dabar neistrauksiu, ir ji yra gan idomi. Taip, moterys fizini smurta naudoja reciau, bene 1,5 karto, taciau jei ji nenaudoja fizinio smurto, tai beveik 90% pasitelkia psichologine prievarta.

Tai aisku, kam smurtauti tada dvigubai, jei pakanka vienos smurto rusies. Tada psichologinis smurtas priklauso moteriai, o fizinis - vyrui.
Del to, kad jusu aplinkoje yra liudnu pavyzdziu tikrai liudna. Del to, kad turime tokiu patirciu mes ir atsatovaujame labiau savo puses. O isgyvenimai del to vercia mus pykti, kai bandome kiekvienas savo puse uzstoti.

QUOTE(lututė @ 2009 12 18, 08:08)
Už šitą sakinį tai medalį duočiau lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aš galvoju,kad visokio smurto rūšys atsiranda dėl prastų pavyzdžių vaikystėje(tėvo,mamos pavyzdys) ir dėl visiško nesusikalbėjimo. Taip pat ir dėl kažkurios pusės neegzistuojančio atsakomybės jausmo.
Ir nagrinėjant kiekvieną atvejį-kiekviename rasime vis kitokias priežastis...

Prie jusu smurto priezasciu as dar prideciau ir kulturos stoka, asmenines savybes ax.gif

Uz ta medali ar pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 12 18, 16:31)
Uz ta medali ar pritariu  drinks_cheers.gif

Jau 2 medaliai, kas dar duos?
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 20:16)
Oho, kiek daug savim besididziuojanciu didvyriu. Kokios gi jus saunules, ai nai nai, ziurekit, kad jusu vyriokai, viena diena nepradetu tuom girtis, kazi kaip tada kudakuosit ir kaip graziai pries visuomene aukas vaidinsit?

QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 14:47)
Nu klausykit mergina, gedos as turiu ir kumsciu nelyginu, o situaciju zinau buna visokiu. Beje diskusija ne apie situacijas, o apskritai. (Nors ne viena jusu porina, jog jokia situacija nepateisina smurto)
As kalbu, kad jei vyras pliauksteli per vepele, isterikei, tai cia oooooooooo!!!, o jei isterike kumsciu lupa vyrui ir itaiso fanara vyrui, tai cia ai, viskas saunu, medali kabinam a ne taip gal?

nu ir tema blink.gif niekada neleisu sau kelti pries SB rankos schmoll.gif juk esam lygiaverciai partneriai, kaip galima taip rasyti: "palyginis mano kumstuka su jo" doh.gif nei as smurtauju, nei jis kada yra tai dares. Tiesiog taip vienas kita mylintys ir gerbiantys zmones nesielgia.
Atsakyti
Bet jeigu rimtai sheimoj toleruojamos mushtynes, tai gal ringa vertetu isitaisyt? bigsmile.gif Dar nei pas vienus zhmones nemachiau, bet gan idomi ideja, novatorishka!
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2009 12 19, 01:24)
Bet jeigu rimtai sheimoj toleruojamos mushtynes, tai gal ringa vertetu isitaisyt?  bigsmile.gif Dar nei pas vienus zhmones nemachiau, bet gan idomi ideja, novatorishka!

kokioj seimoj toleruojamos mustynes? g.gif jus galvojate, ka rasote?
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 12 21, 02:04)
kokioj seimoj toleruojamos mustynes?  g.gif  jus galvojate, ka rasote?

www.humoursenseupgrade.com 4u.gif
Atsakyti
Yra gavęs, bet pats kaltas, išvedė iš kantrybės... šiaip, be priežasties kumščiais nesimosikuoju... smile.gif bet nesididžiuoju ir tais kartais,kai "trinktelėjau", tiesiog kai susinervuoju geriau jau spurkti nuo manęs... doh.gif
Papildyta:
o jis prieš mane nėra pakėlęs rankos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimy: 22 gruodžio 2009 - 18:46
QUOTE(Eimy @ 2009 12 22, 19:30)
Yra gavęs, bet pats kaltas, išvedė iš kantrybės... šiaip, be priežasties kumščiais nesimosikuoju...  smile.gif  bet nesididžiuoju ir tais kartais,kai "trinktelėjau", tiesiog kai susinervuoju geriau jau spurkti nuo manęs...  doh.gif
Papildyta:
o jis prieš mane nėra pakėlęs rankos  schmoll.gif

Be reikalo, tikiuosi pasitaisys.
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2009 12 22, 18:30)
Yra gavęs, bet pats kaltas, išvedė iš kantrybės... šiaip, be priežasties kumščiais nesimosikuoju...  smile.gif  bet nesididžiuoju ir tais kartais,kai "trinktelėjau", tiesiog kai susinervuoju geriau jau spurkti nuo manęs...  doh.gif
Papildyta:
o jis prieš mane nėra pakėlęs rankos  schmoll.gif

QUOTE(zhilius @ 2009 12 23, 12:42)
Be reikalo, tikiuosi pasitaisys.

thumbup.gif tegu uzvozia pora kartu, kai jus ji is kantrybes isvsite... na zinoma nebus jam kuo didziuotis, bet juk pati suprantate, kaip buna, kai zmogus susinervina ax.gif
Atsakyti