Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

teko kelis kartus pliaukštelėti, bet nelaikau to smurtavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 21:53)
teko kelis kartus pliaukštelėti, bet nelaikau to smurtavimu  biggrin.gif

Pritariu. Ir as esu kelioms moteriskems delnu uzvaziaves. Tegu nesusireiksmina taip smarkiai.
Atsakyti
ir kaip, padejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 12 30, 19:40)

Geriau uz relaniuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 12 30, 19:40)

oj nevarykit, kai kurios moteriskes nieko daugiau ir nesuvokia...bet ,kadangi esu moteris silpna nemusun kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 12 30, 23:00)
oj nevarykit, kai kurios moteriskes nieko daugiau ir nesuvokia...bet ,kadangi esu moteris silpna nemusun kitu biggrin.gif

Nu tai jamk kacela ir lupk smile.gif
Atsakyti
nesu schmoll.gif keistai atrodytu,kai 1,55 cm ugio moteris sokinetu pries 1,85 cm vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2009 12 31, 15:37)
nesu schmoll.gif keistai atrodytu,kai 1,55 cm ugio moteris sokinetu pries 1,85 cm vyra lotuliukas.gif

Nieko cia keisto, maniske sokineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 16:39)
Nu kaip nesididziuoja, kaip nesididziuoja? Tokiu pakiliu tonu pasakoja, viska iliustruodamos smagiais smailikais, o kitos ploja rankomis ir giria pastarasias, kokios jos save gerbiancios, stiprios moterys, o persokusios i priesinga tema, apie skriaudziamas moteris, piestu stojasi. Tphu tuos dvigubus standartus, reikia paimt siaura dirza ir taip subines joms ispert, kad savaite staciomis atsistojusios super mamose diskutuotu. biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(gauriukė @ 2009 12 17, 16:39)
Nu klausykit, vaikine, gėdos turėtum lyginti vyrų kumštį su mažu moterišku kumštuku  schmoll.gif  ir nesitrankom mes bet kada, dėl smulkmenų, lygonant su jumis, stiprioji lytis.... Jūs grįžę 5 ryto su užpiltom akim ir lūpdažiu ant apykaklės keliat ranką dėl to kad jus sutiko nepatenkintas veidas....  doh.gif  kas čia gali būti per lyginimas ?????? kada jūs su savo nesąmonėm davedat iki beprotybės tai ir gaunat šaltą dušą.
Negaliu, susibiesinau..... 

Šiaip aš nesu trenkusi saviškiui, bet ... never say never...

Fiziniu aspektu tai gal ir skiriasi, bet psichologiniu tai nelabai. Manau, kad moteris musanti savo vyra niekuo negeresne uz vyra musanti savo zmona. Man gyvenime daugiau teko susidurt su pastaraisiais.
Atsakyti
profilaktiskai pliaukstelt per subiniuko zandus yr teke mirksiukas.gif bet nepiktybiskai.. hihihi.gif tai kaip ir nesiskaito.. nesimusiau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
kelis kart teko trenkt antausį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 01 04, 21:47)
kelis kart teko trenkt antausį blush2.gif

ojej doh.gif as kazkaip tokiais bajeriais nesidalinu ir nesidalindavau.. maniskis tikriausiai ilgam tylos streika paskelbtu.. oi kaip ilgam unsure.gif
Atsakyti