teko kelis kartus pliaukštelėti, bet nelaikau to smurtavimu

QUOTE(omg @ 2009 12 29, 21:53)
Pritariu. Ir as esu kelioms moteriskems delnu uzvaziaves. Tegu nesusireiksmina taip smarkiai.
ir kaip, padejo?

QUOTE(xxl @ 2009 12 30, 19:40)
oj nevarykit, kai kurios moteriskes nieko daugiau ir nesuvokia...bet ,kadangi esu moteris silpna nemusun kitu

QUOTE(Reika @ 2009 12 30, 23:00)
oj nevarykit, kai kurios moteriskes nieko daugiau ir nesuvokia...bet ,kadangi esu moteris silpna nemusun kitu 

Nu tai jamk kacela ir lupk

nesu
keistai atrodytu,kai 1,55 cm ugio moteris sokinetu pries 1,85 cm vyra

QUOTE(jurgaska @ 2009 12 31, 15:37)
Nieko cia keisto, maniske sokineja

QUOTE(zhilius @ 2009 12 17, 16:39)
Nu kaip nesididziuoja, kaip nesididziuoja? Tokiu pakiliu tonu pasakoja, viska iliustruodamos smagiais smailikais, o kitos ploja rankomis ir giria pastarasias, kokios jos save gerbiancios, stiprios moterys, o persokusios i priesinga tema, apie skriaudziamas moteris, piestu stojasi. Tphu tuos dvigubus standartus, reikia paimt siaura dirza ir taip subines joms ispert, kad savaite staciomis atsistojusios super mamose diskutuotu. 

QUOTE(gauriukė @ 2009 12 17, 16:39)
Nu klausykit, vaikine, gėdos turėtum lyginti vyrų kumštį su mažu moterišku kumštuku
ir nesitrankom mes bet kada, dėl smulkmenų, lygonant su jumis, stiprioji lytis.... Jūs grįžę 5 ryto su užpiltom akim ir lūpdažiu ant apykaklės keliat ranką dėl to kad jus sutiko nepatenkintas veidas....
kas čia gali būti per lyginimas ?????? kada jūs su savo nesąmonėm davedat iki beprotybės tai ir gaunat šaltą dušą.
Negaliu, susibiesinau.....
Šiaip aš nesu trenkusi saviškiui, bet ... never say never...

Negaliu, susibiesinau.....
Šiaip aš nesu trenkusi saviškiui, bet ... never say never...
Fiziniu aspektu tai gal ir skiriasi, bet psichologiniu tai nelabai. Manau, kad moteris musanti savo vyra niekuo negeresne uz vyra musanti savo zmona. Man gyvenime daugiau teko susidurt su pastaraisiais.
profilaktiskai pliaukstelt per subiniuko zandus yr teke
bet nepiktybiskai..
tai kaip ir nesiskaito.. nesimusiau

kelis kart teko trenkt antausį

QUOTE(Austuja @ 2010 01 04, 21:47)
ojej