Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

Kai jau isweda is kantrybes uzduodu,ner cia ko manes nerwint jei istampei iki paskutinio siulelio tai pats ir kentek:-S
Atsakyti
Niekada neteko kelti rankos prieš savo vyrą ir tikiuosi, kad neteks rolleyes.gif
Atsakyti
Nesu net pagalvosi apie tai.O jei atgal pareitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dvija @ 2010 02 01, 19:27)
Nesu net pagalvosi apie tai.O jei atgal pareitu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


jei vyras zino savo ribas tai nepareis atgal biggrin.gif man taip buvo viena karta,susipykom o jis dar dryso pas mane su draugais girtas atvaziuoti tai priejau,trenkiau antausi ir jis isedo i masina ir isvaziavo,ir isgerias buvo bet nei pirstu manes nepaliete.
Atsakyti
QUOTE(Monikulis @ 2010 02 05, 15:58)
jei vyras zino savo ribas tai nepareis atgal biggrin.gif 


O jūs savo ribas žinote? Galite pasakyti, kur jos yra?
Atsakyti
Siaip esu labai rami, bet per tiek metu matyt nervai parejo, tai mazoji sake kad buvau su keptuve uzsimojusi, bet as tai neprisimenu blink.gif Turbut labai ipykusi buvau..
Atsakyti
QUOTE(Širšuolas @ 2010 02 05, 17:24)
O jūs savo ribas žinote? Galite pasakyti, kur jos yra?


zinoma kad zinau,neuzmusiau jo,buvo tam priezastis,
Atsakyti
Niekad neteko suduot...pas mus šeimoj lygybė - brolybė, jei aš užvažiuosiu, tai tikrai gausiu atgal. Net nežinau kas turėtų nutikt, kad šitaip durnai padaryčiau, yra ir kitų būdų pykčiui išreikšt dirol.gif Nėra nieko baisiau už isterišką nesivaldančią moteriškę.
Atsakyti
QUOTE(Monikulis @ 2010 02 05, 15:58)
jei vyras zino savo ribas tai nepareis atgal biggrin.gif  man taip buvo viena karta,susipykom o jis dar dryso pas mane su draugais girtas atvaziuoti tai priejau,trenkiau antausi ir jis isedo i masina ir isvaziavo,ir isgerias buvo bet nei pirstu manes nepaliete.

Na nezinau,man tai zemas poelgis.O ribos gali islysti,nors manai,kad zmogu pazisti.Pvz jei pakeltu ranka pries mane,zinau,kad tvociau atgal.Tai gal ir jis taip pat pasielgtu.Vien pagalvojus apie tokia situacija pasidaro slykstu.Ne, tai ne man schmoll.gif Galiu aprekt,galiu nusisukt ir nueit,bet tik ne tai schmoll.gif
Atsakyti
Trenkiau pora kartu,bet cia zaidimo forma buvo. Na taprasme siutom abu jis isgasdino tai plekstelejau o tada begau nuo jo,nes jis bande negyvai uzkutenti,o siaip trenkti negaleciau jam..Nebent labai labai iskaudintu.
Atsakyti
Na niekad neteko ir net neįsivaizduoju, kad galėčiau taip padaryt. blink.gif
Visiškai žema būtų - ir prieš save, ir prieš ji.
Atsakyti
Iki susipazindama su savo vyru, buvau ramiausias zmogus lasaulyje. Nieku0met ner balso nepakeldavau ir apskritai mane isvesti is kantrybes buvo praktiskai neimanoma. Vyras rekdavo, trankydavo durimis kai supykdavo, o as arba tyledavau, arba kazka atsakydavau, arba tiesiog uzsidarydavau vonioj ir verkdavau. Po to ismokau balsa pakelti ir kildavo minciu trenkti. Jis karta i mane yra paleides telefona, keleta kartu pliaukstelejes. Karta isvesta is kantrybes trenkiau jam atgal, po to dar keleta katru su ranka arba su sluoste, kuri rankoje buvo. Krata susipykom, nes jis eilini karta isleke kazkur visai dienai ir neske kur, vakare su jo draugais turejom eiti i kavine, as atsisakiau ir neleidau vaiko issinesti, jis ji per jega is manes paeme, baremes ir as vos netrenkiau jam per peti su klaviatura, jis susigyze, veide buvo isgastis, trenkiau klava i grindis. Buvau visiskai praradusi savitvarda. Vaikas nieko nesuprato, tik juoktis pradejo, bet... po to karto prisiekiau sau, kad daugiau taip nebesielgsiu, nes sitaip nezinia iki ko galima prieiti...
Atsakyti