Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE("linaaa @ 2006 01 18, 01:25)
...juk jie vyrai...jiems ne neskauda kai moteryte jam pleksteli is savo mazos rankytes...

Chi chi... Kieno rankytės mažos, o kieno nelabai... Kam neskauda, o kam nelabai saldu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jau nejuokinkit: moteris vyra primus...kad tik jau neuzmustu tik laugh.gif o jei yra uz ka, tai ne rankyte pliaukstelti, bet duoti priminus koja, kad zinotu uz ka...kazin ar moteris kels ranka pries vyra del nieko...jau ir taip kenciam, kraunam savyje viska, bet kai truksta..tai laikykis...ir gerai..nepastatysi i vieta-uzlips ant galvos ir apsi.....

Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
teip jiem ir reik, nenumirs ! bash.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
atsiprašau iškart - visos temos neskaičiau, bet..

Nugi trenkiau kartą, bet kaip efektingai - kraujais tik akis pasruvo. Ir koks velnias žiedo akutę pasuko į vidinę delno pusę g.gif
Pasekmės: pusė metų nei lašo alkoholio; absoliutus paklusnumas net ir labai kvailais klausimais; pataikavimas; akyse matoma baimė;

P.S. akis užgijo po dviejų savaičių - regėjimas lux. Į klausimą "-nuo ko?" atsakoma : "-nuo žmonos" - nieks nepatikėjo
Atsakyti
Žuvė thumbup.gif
Atsakyti
oi, merginos... verysad.gif pas mane sita problema jau pakankamai sena. su busimuoju savo esam jau 4 metai, ruosiames tuoktis. kai labai susipykstam, aisku, pradedam saukti, bet cia jau turi labai virti emocijos. tada jis kartais paima tokia pozicija: nustosiu sneketis, nieko nesakysiu, nekalbesiu, ignoruosiu, vaidinsiu kad miegu, nekreipiu demesio, o jei ji prades garsiau saukti, garsinsiu tv tol, kol ji jo nepereks. tokios situacijos buna labai retai, gal per situs 4 metus buvo kokie 5 kartai tokie. o tada jau mane jis pradeda ne nervinti, o siutinti!!! kaip jis drista nekreipt i mane demesio! su manim gyvena, atsiprasant miega, sako, kad myli, kad busiu jo zmona, as jam valgyt darau, skalbiu ir tt, o jis drista mane ignoruot ir manes neklausyt!!! nu tada zinokit, uzeina toks baisus pyktis, kad priejus taip ziebiu, kad net paciai ranka skauda. per veida niekada netrenkiau, bet pvz. per pakausi arba i pilva... verysad.gif arba spiriu i koja smarkiai labai... tada jis labai labai supyksta ir isizeidzia. trenkti man niekada netrenke atgal, tiesiog suima rankas mano, kad uzkirstu kelia kitam smugiui, laiko uz riesu, ziuri i akis ir smarkiai juos spaudzia. tada pradedu sakyt, kad skauda, o jis kartais buna net apimtas kazkokio jausmo, nezinau, kaip pasakyt - kaip transe kokiam, spausdamas mano riesus net dreba - nezinau - is pykcio ar nuoskaudos. tada mane paleidzia ir iseina is namu trumpam, arba atsigula i lova ir uzsiklojes visas ilgai guli po antklode.... sako, taip gara nuleidziu, kad tau nieko nepadaryciau, nu supraskit, kad neduotu atgal. labai gerbiu ji uz tai, kad sugeba susivaldyti tose situacijose. aisku, as labai gailiuos tokio poelgio, esu jam zadejus pora kartu, kad tikrai stengsiuos valdytis, nesielgsiu taip, taciau pagavus isiuciui nesugebu susivaldyt. o suprantu, kad vyra sitoks elgesys zemina. isivaizduokit, ka jis padarytu, jeigu jam taip trenktu kitas vyras. tai kaip ziebtu atgal... esu jam sakiusi, kad jei vyras man trenktu viena vieninteli karta, as su juo issiskirciau visam laikui. paskutini karta po mano trenkimo jam, pasake: as galiu nebesusivaldyti ir taip trenksiu atgal, kad neatsikelsi, nors ir po to issiskirsim, kad ir kiek tave myliu. negaliu daugiau taip... labai ji suprantu! as bijau sakyt, bet netgi turbut pateisinciau, jei jis man kada trenktu atgal. gal man sito reikia, kad atsikvoseciau? kad suprasciau, kaip tai yra skaudu? manau, man reikia apie tai pasikalbet su psichologu, bet galvoju, kad jus cia visos psichologine pagalba teikiat. taip kad, "linaaa tu ne viena tokia! manau tikrai yra ir daugiau tokiu, gal netgi ir supermamoj. gerbk savo vyra, kad jis sugeba susivaldyti, nes jei as buciau vyras, tai vozciau viena karta taip, kad atsimintu turbut visam gyvenimui. juk nei jie musu, nei mes ju neturim teises musti, trenkti jiems ar pan... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 01 21, 20:49)
. negaliu daugiau taip... labai ji suprantu!

sirdele, is situ zodziu matos kad tai buna ne vienakart i metus :/ visi skirtingai parodom savo pykti, dziaugsma, meile. as daznai elgiuos kaip tavo vyras, tyliu, ignoruoju, bet tuoj prisimenu kad myliu ji ir nustoju, bandyk gal kaip graziai paveikt kai taip susipykstat.. suprantu kaip sunku, as to ir neistverciau, trbt del to ir pati naudoju... doh.gif
Atsakyti
esu kazkada juokais pliaukstelejusi savo mylimajam wub.gif tada suzinojau kad jei jam kada trinkteleciau piktai tai labai iskaudinciau.. bet as ir neketinu. nesuprantu tu kurie problemas sprendzia mustynemis.. schmoll.gif
Atsakyti
Dažnai girdėjau ir mačiau, kad isterijos priepuolį galima pašalint panaudojus fizinę jėgą. Nėra tas mano delnas treniruotas trenkimui, bet jei jau nusprendžiau, kad tai vienintelis būdas nuramint įsisiautėjusį diedą - nejaučiu sąžinės graužimo. Kaip tas žmogus sureagavo po to - vat čia jau buvo didelis atradimas.
Dabar jis turi kitą šeimą ir vis dar gyventi joje sulaiko baimė būti sumuštam antros žmonos ir jos brolio ( abu karate lankę ne vienerius metus). Taigi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 01 22, 05:17)
Dažnai girdėjau ir mačiau, kad isterijos priepuolį galima pašalint panaudojus fizinę jėgą. Nėra tas mano delnas treniruotas trenkimui, bet jei jau nusprendžiau, kad tai vienintelis būdas nuramint įsisiautėjusį diedą - nejaučiu sąžinės graužimo. Kaip tas žmogus sureagavo po to - vat čia jau buvo didelis atradimas.
Dabar jis turi kitą šeimą ir vis dar gyventi joje sulaiko baimė būti sumuštam antros žmonos ir jos brolio ( abu karate lankę ne vienerius metus). Taigi wink.gif

Žuvė. žaviuosi žaviuosi žaviuosi 4u.gif
Atsakyti
nuo manes yra gaves keleta kartu - viena beveik juokais - kada jo kune pasiliko keli mano geliniai nagai, kitakart kai suskambejo "auksine frase": jei ne as, tai tu butum tas ir tas, ten ir ten..... na suprantat, kai ponas dievas mano brangiojo lupomis prakalbo, atsirado mat gelbetojas.... uzgijus melynems daugiau tos temos nebeliete, padare isvadas... nesakau kad juos reikia lupti, bet mano atveju tai buvo efektyvu blush2.gif blush2.gif nors pats kartais dar pabumba, kad as smurtautoja schmoll.gif taigi, disciplinos reikia biggrin.gif :
Atsakyti