Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?

Kai gimė dukrytė, tokio dalyko neturėjom. Dabar antrajam nupirkom. Tik reikia sulaukti, kada gims, tada parašysiu savo įspūdžius. Bet manau, kad vaikeliui jis bus labai mielas ir patogus. thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pat dukros gimimo naudojam, jau trecia dabar turim (mums 7,5men.) thumbup.gif Super dalykas wub.gif
Atsakyti
mes turejom miegmaisi, bet taip ir neteko panaudoti, nes mano dukrele jame jautesi per daug suvarzyta ir klykdavo kol neisimdavome is jo
Atsakyti
Na va, jau isbandem . Musu sunuciui - super dalykas. Vaikutis visada siltas, tik maitint su juo nelabai patogu, bet cia smulkmena. Galvoju apie antro isigijima bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi turėjom miegmaišiuka, ir man ir mažylei jis labai patiko wub.gif puikiai jame miegodavo ir buvo nebaisu visai net, kad dukryte nusiklos nakti ar sušals 4u.gif
Atsakyti
Labai patogus daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Labai geras dalykas,mes naudojom ir antram pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 19, 17:23)
Labai geras dalykas,mes naudojom ir antram pirksiu  thumbup.gif

tikrai pritariu,geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
mes nenaudojom,nes naujagimis dar nenusispardydavo, o kai paaugo,tai maniskis labai po visa lova vartesi,tai tas miegmaisi tik butu jam trugdes blush2.gif
Atsakyti
Kadangi pirmajai neturėjau, tai tekdavo visokių gudrybių imtis, kad nenusispardytų, pvz., rišti antklodės kampus. O dabar antrajai turime ir nebeįsivaizduoju kaip galėtume be jo miegoti thumbup.gif Ir vartytis visai netrukdo, netgi sugeba su juo atsistoti ir vaikščioti lovytėje. Tikrai puikus daikčiukas wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
maziukui naudojam ir labai dziaugiames thumbup.gif
Atsakyti
Man tai super dalykas. Nors gimem vasara, taciau nuo pirmu dienu naudojom plona miegmaisi,ypac gerai, kai vaikas pradeda spardytis (apie 2 men), nes visada buna uzklotas. Zodziu, geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti