Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?

Turim kelis skirtingus miegmaišiukus, bet taip galima sakyti ir nenaudojom, nes dukrytė visiškai juose nemiegodavo, klyksmas būdavo baisinis, nors šiaip nuo gimimo miegam labai gerai. Matyt ji labai aju suvaržyta jausdavosi. Tad kol kas galiu pasakyti, kad nereikalingas šis daiktas ax.gif nebent nuomonė gimus antram vaikui pasikeistų biggrin.gif
Atsakyti
mes be miegmaisio neissiverciam miegam jame nuo kokiu puses metu nes kaldra jin paprasciausiaai nusispardo. turim ne super stora o medvilnini. liuks daiktas.
Atsakyti
naujom ir mes ji mano sunelis tikras keliauninkas, paguldau i lovyte paziuriu uz keliu minuciu jis jau kitam lovytes kampe, tai su miegmaisiuku netaip susalam nakti smile.gif thumbup.gif daiktas
Atsakyti
Antrąjį sūnų beveik nuo gimimo iki šiol migdau miegmaišyje. Pasakysiu trumpai- tai fantastiškas daiktas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nenaudojom bet manau kad geras dalykas 4u.gif
Atsakyti
Miegam miegmaišiuke thumbup.gif Gailiuosi, kad tik gimus dukrytei jo nenusipirkau, o susiprotėjau tik po poros mėnesių doh.gif
Atsakyti
naudojam nuo pat gimimo thumbup.gif neatsidziaugiu tokiu isradimu, nenusispardo ir nesusala, o ir maciau sukinejasi po lovyte..pora kartu buvau abu turimus isskalbus vienu metu tai rezultatas miegant be miegmaisio buvo susalusios ledines rankytes, miegojo persisukes, persikreipes..po to sirdi skaudejo, kad sulaso vaikiukas, nors nakti ir tikrinau kelis kartus ir uzklojinejau ji..zodziu, neisivaizduoju as jau migdymo be miegmaisio, net tik vaikas bet ir as ramiau miegu, kad nesusals smile.gif
Atsakyti
Mano lialiam miegmaisiukai labai tinka thumbup.gif ,sunus nuspiria betkoki apklota,o miegmaisiukyje pats gazas biggrin.gif .Dukryte tik dienom jame miega,jinai rankutem ir kojytem labai pamalt megeja,nakti tai jau i kokona lendam,kitaip miegai greit isgaruoja ax.gif
Atsakyti
man tai buvo thumbup.gif iki kol nepradejo vartytis, nes neapsiversdavo ir rekdavo blink.gif
Atsakyti
Man labai patiko, migdydavau dukryte tol kol isaugo ~9 men thumbup.gif
Atsakyti
Na,mes nenaudojom ir tikrai apsiejom. Nors dukryte nusispardydavo,nemaciau tame problemos. Musu namuose tikrai buvo silta,tad parsivezusi migdziau su bodziuku trumpom rankovytem,sliauztukais ir svarkelio,o pasklodavau simbliskai vasariniu kilpiniu pleduku. Veliau po poros savaiciu perejom i pizamyte,tokia kur kaip sliauztukais tik ilgom rankovytem ir kartu su batukais,tai klodavau tuo paciu pleduku. Ir nieko nesusalo smile.gif Tas miegmaisiukas manau patogu keliaujant,arba ziema gimusiems,arba kur tikrai labai salta,tarkim kaimo name,kur nakti pecius pravesta... Osiaip mano nuomone,vaikutis turi vartaliotis,nieko jam nenutinka,kai ir nusispiria ta pleduka smile.gif
Atsakyti
Iki tol kol nepradėjo pats atsistoti lovelėje,tai naudojom,labai patogu thumbup.gif
Atsakyti