Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?

neteko naudoti,nors kelis mama man nupirko,kaskaip man jie ne prie sirdes schmoll.gif
Atsakyti

naudojau miegmaisiuka thumbup.gif , super dalykas ypac tiems kas spardosi , nes spardydamas nuspardo kaldryte, ir vaikas miega neapklotas, su miegmaisiu viskas kitaip thumbup.gif labai paitko thumbup.gif ir vaikas ismiega visa naktele nesusales thumbup.gif

Atsakyti
Neturejau ir nereikejo smile.gif Nors mazyis gimes spalio menesi smile.gif
Atsakyti
Turejom, bet jame miegojom vos kelis kartus. Miegmaisiuka priskirciau prie pirkiniu, kurie nepasiteisino. Antram vaikui tikrai nebepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Mes irgi turejom miegmaisiuka. stai toki, tik per velai nupirkom ir nelabai ilgai pasinaudojom. Gal kam reikia mamytes? Galeciau parduoti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mums miegmaisiukas, deja, bet geriau miegoti nepadejo..Pupa labai nusispardydavo kaldryte - tai galvojau tikrai miegmaisis bus liux, bet esme ta, kad jame ji is vis negalejo uzmigti...mat jai butinai turbut reikejo kilnoti kojas, sukiotis:) tai tik vos idedavau i miegmaisiuka - tai tuoj riksmas prasidedavo..
Atsakyti
QUOTE(Kidman @ 2009 09 15, 22:34)
Mums miegmaisiukas, deja, bet geriau miegoti nepadejo..Pupa labai nusispardydavo kaldryte - tai galvojau tikrai miegmaisis bus liux, bet esme ta, kad jame ji is vis negalejo uzmigti...mat jai butinai turbut reikejo kilnoti kojas, sukiotis:) tai tik vos idedavau i miegmaisiuka - tai tuoj riksmas prasidedavo..

Mūsų mažylei ir tas pats buvo, bet po to apsiprato. Manau, kad pasiteisino. smile.gif
Atsakyti
Man svarbu,kad kudikis siltai issimiegotu ir man nereiktu nakti keltis,jaudintis ar nenusispardes,delto nuo pat pradziu
desiu i miegmaisi biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau,bet pardaviau.Esmė tame,kad mano mergaitė hiperaktyvi.Keliuosi ją užkloti kelis kartus per naktį,nusisprado...įdėjus į miegmaišį jau miegančią, taip susikuičia jame,kad susipainioja kojytės ir matomai nepatogu,tada prasideda spurdėjimas ir balselio rodymas...dabar kloju kaldryte,ji sunkesnė,tad taip lengvai nenusispardo.
Atsakyti
o as isvis ,,protinga''mama-gavom pnesiotu rubeliu is draugu.buvo ten ir tas miegmaisiukas-o man nedasuto kam jis reikalingas-tai ir numeciau..tik cia suzinojau kam jis skirtas..ziople!!!mes miegam su pizamele ir jokiu tragediju
Atsakyti
Mano dukrytei buvo gal pusmetis, kai pradejau ja migdyti miegmaisyje - tada ir prasidejo ramesnes naktys MAN thumbup.gif Nes antklode jai trukde apsiversti, turedavau ja prilaikyti virs apsiverciancios ant kito sono dukrytes doh.gif
Dabar mano mazulei 1.5 metu ir ji vis dar miega miegmaisyje, kuris yra pakankamai laisvas, nevarzo judesiu ir netrukdo nei apsiversti, nei makaluoti kojomis, nei atsliauzti nakti pas mama ax.gif Zodziu, sitas zmonijos isradimas man pasiteisino 200% thumbup.gif tik gailiuosi, kad taip velai ji "atradau"
Atsakyti
QUOTE(Nataluxxx @ 2009 09 15, 09:45)
Mes irgi turejom miegmaisiuka. stai toki, tik per velai nupirkom ir nelabai ilgai pasinaudojom. Gal kam reikia mamytes? Galeciau parduoti blush2.gif

user posted image

Naudojam mes tokius miegmaisius nuo gimimo, labai pasiteisino. Sunui tuoj 3 metai, ir miega vis dar jame. Labai geras daiktas, nes sunus per miegus labai vartosi, kartais atsiseda, tai su miegmaisiu labai gerai nes nenusikloja.
Tokie miegmaisiai labai populiarus Prancuzijoj, ir miega juose vaikai net iki 7 metu, ir tu miegmaisiu buna iv. rusiu - zieminiu, vasariniu, ivairiu dydziu.
Atsakyti