Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(Mili04 @ 2009 03 05, 17:03)
aha karstom,evi kirpykloj,jau kokius trecius metus kerpuosi ten. thumbup.gif

daug nukerpa?
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 05, 18:34)
daug nukerpa?

nu nepasakyciau kad lb daug...truputeli pakerpa kad nusiurusiu neliktu ir viskas...ryt eisiu po 5men pertaukos tai ziuresiu kiek pakirps lotuliukas.gif
Atsakyti
gal zinot kur alytuj kerpa karstomis zirklemis? smile.gif
Atsakyti
ir kaip su kaunu? smile.gif
Atsakyti
Aš girdėjau kad kenkia plaukams nes jie negali kvėpuoti ir kad tada jie kažkaip mažiau auga... nežinau, paneikit arba patvirtinkit, man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
tai jus man merginos pasakykit tada, jei pas mane plaukai dazyti tai reiskiasi nera prasmes kirptis plauku galu su karstomis zirklemis nes nebus efekto g.gif nes pries tai kaip skaiciau sia tema tai tipo sis kirpimas rekomenduojamas pas ka yra naturalus sveiki plaukai
Atsakyti
agvill nesamone,as visada pas kirpejau nusikerpu ir paskui nusidazau plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MadeInItaly @ 2009 02 06, 18:31)
siandien apsikirpau kaune akropoly Ametestejoj  biggrin.gif
Kol kas labai dziaugiuosi gal ne tiek del karstu zirkliu, kiek del kirpimo  smile.gif
Kiana viso kirpiumo buvo tik 60 lt ir labai malonus aptarnavimas  thumbup.gif

Ziuresim kaip bus su tuo sakojimusi  blink.gif

O ten visi kirpejai kerpa karstomis zirklemis? Pas ka butent tu kirpaisi?
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 07, 13:29)
Aš girdėjau kad kenkia plaukams nes jie negali kvėpuoti ir kad tada jie kažkaip mažiau auga... nežinau, paneikit arba patvirtinkit, man įdomu  bigsmile.gif

briedas tikras, juk plaukas auga nuo saknu o ne nuo galo. Todel nei teoriskai nei tuo labiau praktiskai tas neimanoma. Plaukas auga kaip auges. Beja plaukas nera gyvas, jam kvepuoti nereikia, gyva tik ta dalis kuri yra po oda, t.y plauko svogunelis.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 15, 20:01)
O ten visi kirpejai kerpa karstomis zirklemis? Pas ka butent tu kirpaisi?

aha visi kerpa . as pati einu pas Inga taip pat patinka Ieva
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 07, 13:29)
Aš girdėjau kad kenkia plaukams nes jie negali kvėpuoti ir kad tada jie kažkaip mažiau auga... nežinau, paneikit arba patvirtinkit, man įdomu  bigsmile.gif

Pirma karta girdziu...man kaip tik jie labiau auga,nes kai su paparastom zirklem kirpdavau tai nurezdavo visus issisakojusius galus o tai budavo daug,o kai karstom juos uzlydo jie nesisakoja ir kirpti belieka tik trumpucius galiukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 03 16, 15:16)
Pirma karta girdziu...man kaip tik jie labiau auga,nes kai su paparastom zirklem kirpdavau tai nurezdavo visus issisakojusius galus o tai budavo daug,o kai karstom juos uzlydo jie nesisakoja ir kirpti belieka tik trumpucius galiukus thumbup.gif

tai tau jie visiskai nesisakoja g.gif ?
nes as pries kelias dienas vel kirpausi tai jau buvo pasisakojusiu bet jau buvau nekirpus pusmeti ax.gif
Atsakyti