Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

QUOTE(modestasta @ 2007 02 22, 09:43)
Man labai kvailai atrodo kai 1 metu berniukas kvepia vyriskais kvepalais slykstu , vaikai juk nesmirda nei prakaitu nei rukalais tai jus man pasakykit kam juos reikia kvepinti man tai nepriimtina fui  schmoll.gif

tai kad cia niekas ir nelaisto suaugusiu kvepalais 1meciu pypliu. kalbama apie kiek didesnius vaikus, kurie jau ir patys tuo domisi.
Atsakyti
Nu manau nereikia ax.gif
kad dar tie vaikiški normaliai įpakuoti būtų, dovanojau Disney mergaitei vienai, diiidelis buteliukas, stiklinis, ir sudaužė doh.gif

Tai gal geriau tegu ateina laikas, kai paprašys pats vaikas arba bus paauglys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 02 28, 11:54)
nesuprantu kam to reikia? pinigų neturit kur dėti?  blink.gif
o gal vaikai smirdi?  cool.gif

Palaukit, kol vaikui bus kokie 5 metukai, tada gal suprasit. cool.gif
Mano sūnus labai mėgsta kai aš pati pasikvėpinu, arba vyras, jis ateina uostinėja ir sako, kaip jam skaniai kvepia. Ir kai kur nors eina taip pat pasikvėpina. tik išmokiau jį purkštis ne ant odos, o ant rūbelių, kad odelės nedirgintų.
Čia matyt daug kas priklauso nuo to ar tėvai kvėpinasi ar ne, nes vaikai juk mėgdžioja mus ir taip mokosi. Man labai svarbu, kad žmogus būtų ne tik švarus, bet ir kvepėtų... thumbup.gif
Dabar kai turiu mėnesio dukrytę, kvapaliukų nenaudoju, nes žinau, kad kūdikiams negerai,gali erzinti, alergizuoti ir pan.
Bet vėliau ne tik pati kvėpinsiuosi, bet ir mano namai kvepės smilkalais, aromaterapiniais aliejais ir t.t.
Svarbiausia žinoti kaip kvapai gali veikti mus ir aplinkinius.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 03 06, 19:34)
tai kad cia niekas ir nelaisto suaugusiu kvepalais 1meciu pypliu. kalbama apie kiek didesnius vaikus, kurie jau ir patys tuo domisi.

Kad ir 3, kad ir 5 metu vaikas mano nuomone vistiek yra per anksti CIA AISKU TIK MANO NUOMONE ...
Atsakyti
tokie maži kleckai tik mėgdžioja tėvus, visko jiems reikia, nors iš tiesų nereikia thumbup.gif
Atsakyti
O maniskiai kada pradejo eiti i mokykla tada ir pradejo.Tai ,kad nezinau bet man atrodo ,kad gerai kvepeti,tai ne blogai kvepeti.Man tai butu kaip higienos dalis,kaip dantys,ausys,nosis,nagai,kojos.
Kiekvienas turi savo higienos reikmenis,taip ir kvepalus,kodel gi ne?O galvojat mergaitem nepatinka tvarkingi ir gerai kvepentis berniukai?
Mano vaikinai tai daro samoningai,butu mazesni kleckiukai tai tik megdziotu teti arba mane,nes taip ir buvo...
Atsakyti
Bet gi yra ir kvepaliuku kudikiams,man tai cia nereikalingas daiktas.Leliukas pieneliu turi ,o ne kvpalais kvepeti.
Atsakyti
mato vaikas kai tete kvepinasi ir jis nori pasikvepinti smile.gif ...tai nepripurskiam tiek kad jau nosį riestų lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš jum turiu pasiūlyti štai tokius kkvepaliuksu mergaitei yra sokoladinio kvapo ir tokie kaip anskciau donalgo kvepaliuka šviežių vaisių gaivus jei ką domina rašykit až
user posted image
Atsakyti
mano krikštasūnis nuo 1m. niekur į lauką neidavo, kol nepapurkšdavai kvepaliukų, nu taigi mėgdžioja jie, irgi jiems norisi būt dideliais... biggrin.gif
taigi nepripurški, kad ten visi čiaudėtų...vos vos, kažkas jau sakė-svarbu pats procesas, o ne kvapas... 4u.gif
o prieš savaitę vienas draugas prancūzas mums atvežė kvepaliukų mūsų panelytei. sako, Prancūzijoj labai populiaru, visa šeima turi savo muilus, šampūnus ir kvepalus.
Jie turi vos švelnų kvapą, tikrai neerzina. Tai mes jau Velykų proga ėjom pas močiutes ir pasipurškėm, kaip didelės mergaitės-jau taip norisi kad greičiau didesnė būtų.. 4u.gif wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2007 03 21, 08:50)
tokie maži kleckai tik mėgdžioja tėvus, visko jiems reikia, nors iš tiesų nereikia
drinks_cheers.gif

QUOTE(monyte @ 2007 03 31, 23:39)
Bet gi yra ir kvepaliuku kudikiams,man tai cia nereikalingas daiktas.Leliukas pieneliu turi ,o ne kvpalais kvepeti.
natūralus kūdikio odos kvapas pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 17, 14:41)
drinks_cheers.gif
natūralus kūdikio odos kvapas pats geriausias  thumbup.gif

Na, as ir manu, kad nesamone vaikucius kvepinti, maziuka galima apgudrauti, grazia bonkute surasti, gerai, kad dar ir etikete butu, jei ne tai patiems kur susiveikti, ar nuo savu nuklijuoti ir vandenelio ipilti, graziai ipakuoti ir padovanoti, jei jau vaikas to nori, reik tik moket pateikti lotuliukas.gif thumbup.gif
O, vaikui, kuris eina i pradine mokykla ir dar anksti kvepintis, juk galima bandyti paai6kinti, apie kvapus, kad zmogus pats skaniai kvepia, jei laikosi higienos, kiekviena esam sumani, tai ir pagudraukim ax.gif
Dar mokykloje galite apie tai su mokytoja paklabeti, jei normali, kad pasikvietu ka is salies apie tai pakalbeti, pvz as dirbu mokykloje soc ped, esu jauna ir nezinau kuom bet vaikam patinku, tai as ateinu pas juos kalbames be mokytojos, ivairiomis temomis, zaidziam ir socialinius igudziu ugdom, o jie tai tik spek klausyti ir pamatyti, kuris jau rankyte kelia kaip nori pasisakyti, siame amziuje autoritetas jau tampa mokytojas tik aisku iki 3 klases biggrin.gif
Kaip sakau, tik ijunkim vaizduote ir ..... maziukai klauso ir dalinasi savo didelia patirtimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti