Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

QUOTE(monyte @ 2007 03 31, 23:39)
Bet gi yra ir kvepaliuku kudikiams,man tai cia nereikalingas daiktas.Leliukas pieneliu turi ,o ne kvpalais kvepeti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nekvepinu seip kvepaliukais vaikiskais,nes ju neturim,bet ir nepirkciau,tiktai kai pamato kai as kvepinuosi tai visada praso ir ja pakvepint,pakvepinu.
Atsakyti
Mano mažasis vyras jau nuo 5 metų turi savo kvepalus bigsmile.gif
ne vaikiškus, o tualetinį vandenį ADIDAS tongue.gif
nori būti kaip tėvelis, nes kartais ir tėtčio dušo želę panaudoja ir pažastis pasitepa.
Atsakyti
Na savo dukrytei kai buvo 2.5 metuku (dabar 3.3 ) nupirkau vaikiskus kvepalus blush2.gif , tai tikrai nesigailiu....Bereikalo nesikvepina, bet kai eina i lauka tai labai daznai pasikvepina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 01 29, 17:30)
Taigi vaikučiai ir taip labai kvepia wub.gif
Nereikia jokių kvepaliukų schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 29, 12:35)
Aha, kam reikalingi. Maniškiui tai labai reikalingi. Šiaip namie neprašo pakvėpinti, bet kai einam į lauką, tai kai pristos, papuršk jam ir viskas doh.gif  Mato kaip tėvelis ir mamytė kvėpinasi tai ir jam būtinai reikia biggrin.gif

maniškis 3 metų bet ir labai nori

QUOTE(vhillmute @ 2007 02 02, 14:46)
Mano dektyre kartas nuo karto gaudavo dovanu kvepalu,tai labiau kvepedavo zaislai,o ne ji.  Dabar jai 8-neri,zino kada ir kur reikia kvepintis.Manau toks amzius kaip tik,bet ne anksciau,nors nepakenke.

maniškis 3metų ir žino kur kvepintis

Atsakyti
mano dukra dar maza,nepraso,kad kvepinciau tongue.gif bet jei paprasys,tikrai nupirksiu kokius vaikiskus ,lengvaus kvapo ax.gif
Atsakyti
mano berniukams- 5 ir 6 . jie gan daznai panaudoja tevelio duso zele,kadangi "ji kvepia vyriskai" ju zodziais.na jie ir teisus..apie kvepalus vaikams nieko nezinojau ilgai...iki pat pavasario siu metu...kai mano berniukai eme skaitti..tai kol as pasivaiksciojau po sarma beskaitinedama vonios drusku poveikius-jie isdidziai man ateje pareiske-RADOM !!!! as rami- ka radot?..kvepalu vaikams!!! sast i juos-ogi jie vienas zmogu vora,kitas meskiuka koki tais pasigaves buteliukai...paskaitau-nu rimtai...kvapusis vanduo vaikams...paemem meginuka-pauostem-jiems iskarto-BERNIUKISKAS KVAPAS! o man-svelnus muiliuko kvapas..abieju aisku nepirkom.paemem pradziai viena.zmogu vora.vyras tam laaabai pritare ,nes kaip ir jusu vaikai-naudojasi suaugusiuju kvepalais kurie kaip zinia-labai netinka vaikuciu odelei.
kriksto dukrai 10m be galo patiko bratz kvepaliukai. mergaitiksi svelnus kvapiukai..kodel gi ne? kaip stengiames esant galimybems kad vaikas turetu savo kambari,savo rasomaji stala,savo ranksluostuka,savo sampuna,kodel gi negali savo kvapiuko tureti?..o ypac jei dar mazas vaikutis taip verziasi i suaugusiuju kvepalus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniškis sūnelis jau kai maudosi vonioje prausiasi su tėčio dušo žele - na, kartą per savaitę, manau, nepakenks
Po vonios su tėčio deziku pažastis [simboliškai] pasitepa [kai nepamiršta, o aš neprimenu cool.gif ]
Na, ir ADIDAS tualetinį vandenį savo turi, pats išsirinko ir savo spintelėje laiko bei kvepinasi biggrin.gif nori būti tikru vyru thumbup.gif
Atsakyti
Sutonku, kad vaikai turi kvepėti vaikišku kvapeliu. bet mūsų dukrai padovanojo vaikiškus kvepaliukus kai jai buvo 5 metukai.Jie kvepėjo labai švelniai ir dukra kartais pasikvėpindavo, visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(/smile/ @ 2007 05 26, 15:13)
nekvepinu seip kvepaliukais vaikiskais,nes ju neturim,bet ir nepirkciau,tiktai kai pamato kai as kvepinuosi tai visada praso ir ja pakvepint,pakvepinu.

Tai vaikui geriau suaugusio kvepalai, bet ne vaikiski....
Na man tai nuskambejo kaip absurdas.
Atsakyti
neturi mano bernai kvepalų dar ne reikia, mažasis iš dar kūdikiu kvepia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 25 sausio 2008 - 16:51