Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

4060 gr pirmas vaikas, be epiduro ir skatinimo, gime lengvai
per 2,5val laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglek: 08 spalio 2004 - 20:05
Žinoma įmanoma. Mano bachuriukas gimė tikrai nemažas 4,2kg, ir be epidūro bei cezario.
Atsakyti
aisku, įmanoma, pažystuvieną, kuri labai plonutėirlaiba smulkiųkaulų, pagimdė 3.9 kg mergaitę, kita 4,5 kg berniuką, gimdė be nuskaisminamųjų,neplyšo, viskas geraibuvo,gimdė abi pirmą kartą
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Panasu, kad turesiu milzine wub.gif 39 savaite, o mes 2.gif jau kazkur apie 3.8 kg.
Kaip jums sekesi gimdyti vaikus, kurie yra virs 4 kg.
Ar pavyko pacioms, ar teko daryti cezari? g.gif
Atsakyti
Nebijok, viskas bus gerai. Mano sunelis svere 4kg, pagimdziau pati, neplysau. Tik susikaupk, klausyk gydytojos ir akuseres, nepamirsk taisyklingai kvepuoti, tai labai svarbu. Sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristtute @ 2004 11 23, 13:55)
Nebijok, viskas bus gerai. Mano sunelis svere 4kg, pagimdziau pati, neplysau. Tik susikaupk, klausyk gydytojos ir akuseres, nepamirsk taisyklingai kvepuoti, tai labai svarbu. Sekmes wub.gif

Mano 2.gif irgi planuoja didelis gimti...
Stengsiuos ir as kruopsciai kvepuot ir atidziai pamokymu klausyti... juk stengiesi del wub.gif 2.gif
Atsakyti
Nepergyvenk ir nepanikuok. As savo dukryte pernesiojau ir pagimdziau 4,5kg. 2.gif Plysau labai mazai ir jokio cezario neprireike. Kaip pasake Kristtute, butinai klausyk gydytoju patarimu kaip kvepuoti, nes tai svarbiausia, ir viskas bus gerai. Taip kad nesijaudink, tai nebutinai turi baigtis cezario pjuviu. LAIMINGAI pagimdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE (nuria @ 2004 11 23, 12:05)
Sveikos, mamytes,

Panasu, kad turesiu milzine wub.gif 39 savaite, o mes 2.gif jau kazkur apie 3.8 kg.
Kaip jums sekesi gimdyti vaikus, kurie yra virs 4 kg.
Ar pavyko pacioms, ar teko daryti cezari? g.gif

Maniskis irgi virs 4 kg (4206g) ir nieko- pagimdziau be plysimu, nors buvau pasiruosusi blogiausiam, galojau kad ir epiziotomija darys, bet apsiejo.
Fanastiska akusere buvo thumbup.gif Tyzenhauzuose Bozena thumbup.gif aciu jai
Atsakyti
Niu ka...ir as dicki gimdziau 4340g ir nieko - biski plysau wink.gif bet sulope ir galiu vel gimdyt laugh.gif nors seip mano nuomone, kad 4 kg, tai nera taip jau daug. vat jei butu kokie 5 - 6 tada gal ir pergyvencisu

P.S. budama nescia ir as pergyvenau doh.gif
Atsakyti
viska bus ok thumbup.gif
svarbiausia but ramiai rolleyes.gif
o ir echoskopai kartais klysta biggrin.gif

p.s. pati pagimdziau 4,350 kg berna wub.gif
Atsakyti
Pirmoji gime 4070gr, o antrasis 4280 gr. Gimdziau pati ir menkai plyshau cool.gif cool.gif cool.gif . Beje ir ugio gime nedeli - 51 ir 53 cm wink.gif
Atsakyti
Jooo, echoskopai klysta. Pagal juos mano sunaitelis turejo vos 3 kg gimt smile.gif Gime truputi daugiau nei 4, bet tikrai nesunkiai. Atsipalaiduok ir nepergyvenk! 4 kg. siais laikais standartiniai leliukai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti