per 2,5val
4060 gr pirmas vaikas, be epiduro ir skatinimo, gime lengvai
per 2,5val
per 2,5val
Žinoma įmanoma. Mano bachuriukas gimė tikrai nemažas 4,2kg, ir be epidūro bei cezario.
aisku, įmanoma, pažystuvieną, kuri labai plonutėirlaiba smulkiųkaulų, pagimdė 3.9 kg mergaitę, kita 4,5 kg berniuką, gimdė be nuskaisminamųjų,neplyšo, viskas geraibuvo,gimdė abi pirmą kartą
Sveikos, mamytes,
Panasu, kad turesiu milzine
39 savaite, o mes
jau kazkur apie 3.8 kg.
Kaip jums sekesi gimdyti vaikus, kurie yra virs 4 kg.
Ar pavyko pacioms, ar teko daryti cezari?
Panasu, kad turesiu milzine
Kaip jums sekesi gimdyti vaikus, kurie yra virs 4 kg.
Ar pavyko pacioms, ar teko daryti cezari?
Nebijok, viskas bus gerai. Mano sunelis svere 4kg, pagimdziau pati, neplysau. Tik susikaupk, klausyk gydytojos ir akuseres, nepamirsk taisyklingai kvepuoti, tai labai svarbu. Sekmes
| QUOTE (Kristtute @ 2004 11 23, 13:55) |
| Nebijok, viskas bus gerai. Mano sunelis svere 4kg, pagimdziau pati, neplysau. Tik susikaupk, klausyk gydytojos ir akuseres, nepamirsk taisyklingai kvepuoti, tai labai svarbu. Sekmes |
Mano
Stengsiuos ir as kruopsciai kvepuot ir atidziai pamokymu klausyti... juk stengiesi del
Nepergyvenk ir nepanikuok. As savo dukryte pernesiojau ir pagimdziau 4,5kg.
Plysau labai mazai ir jokio cezario neprireike. Kaip pasake Kristtute, butinai klausyk gydytoju patarimu kaip kvepuoti, nes tai svarbiausia, ir viskas bus gerai. Taip kad nesijaudink, tai nebutinai turi baigtis cezario pjuviu. LAIMINGAI pagimdyt
| QUOTE (nuria @ 2004 11 23, 12:05) |
| Sveikos, mamytes, Panasu, kad turesiu milzine Kaip jums sekesi gimdyti vaikus, kurie yra virs 4 kg. Ar pavyko pacioms, ar teko daryti cezari? |
Maniskis irgi virs 4 kg (4206g) ir nieko- pagimdziau be plysimu, nors buvau pasiruosusi blogiausiam, galojau kad ir epiziotomija darys, bet apsiejo.
Fanastiska akusere buvo
Niu ka...ir as dicki gimdziau 4340g ir nieko - biski plysau
bet sulope ir galiu vel gimdyt
nors seip mano nuomone, kad 4 kg, tai nera taip jau daug. vat jei butu kokie 5 - 6 tada gal ir pergyvencisu
P.S. budama nescia ir as pergyvenau
P.S. budama nescia ir as pergyvenau
viska bus ok
svarbiausia but ramiai
o ir echoskopai kartais klysta
p.s. pati pagimdziau 4,350 kg berna
svarbiausia but ramiai
o ir echoskopai kartais klysta
p.s. pati pagimdziau 4,350 kg berna
Jooo, echoskopai klysta. Pagal juos mano sunaitelis turejo vos 3 kg gimt
Gime truputi daugiau nei 4, bet tikrai nesunkiai. Atsipalaiduok ir nepergyvenk! 4 kg. siais laikais standartiniai leliukai.