Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

jei mama lengvai gimde, visai tiketina, kad ir nebus jokiu problemu.
As turiu visa kolekcija gimusiu virs 4000: 4050, 4125, 4230 nu ir nieko:)
Gimdziau laiku, be jokiu intervenciju, jokiu vaistu ir skatinimu.
Ir per pusvalandi thumbup.gif
beje, pries gimdant mums rode skandinaviska filmuka apie gimdyma - jie ten saunuoliai, tikrai nepergyvenk, viskas jums bus gerai.
Sekmes ir sveikatos, na dar geru ir ismananciu zmoniu aplink x valanda tongue.gif
Atsakyti
Mano dukte gime 4550, 54 cm ugio. Esu labai labai siauraklube, berniukishkos figuros. Ir pagimdzhiau pati be jokio epiduro. Ar buvo sunku? Dabar atrodo ne. Tada atrode bishki kitaip biggrin.gif laugh.gif Pamenu kaip maldavau cezario. Machiau abejone manimi gydytoju akyse. Nemokejau stumti. Bet ishmokau. Ir ishstumiau. Tiesa su nedideliu kirpimu vienoj vietoj. Taigi ryzhto ir noro ir viskas bus gerai. O jei kartais nebus, tai juk irgi medikai padarys, kad butu gerai. Svarbiausia juos tinkamus pasirinkti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui jums dar karta uz gerus zodzius. wub.gif
Atsakyti
Dar as galiu tave paguosti, kad gydytojai kartais klysta. Pvz. man visa nestuma zyze, kad bus didelis vaikas, o gime 3650 g. - normalus normaliausias.
O mano sesei iki paskutines nestumo savaites sake, kad vidutinis, bet jokiu budu nedidelis. rezultatas - 4424 g biggrin.gif
Taip kad nesinervink be reikalo, nes gali pasirodyti, kad nervinaisi del to, ko nera.
Gims tas tavo vaikiukas taip, kaip ir turi gimti. Ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Pažįstu vieną šaunią mamą, kuri pagimdė 4500 g. klecką be epidūro, be skatinimo, be kirpimų ir be plyšimų. Manau, svarbiausia čia nusiteikimas ir teigiamos mintys. Germante, sėkmės tau didžiausios!
Atsakyti
Ikishiu trigrashi... Klubai tikrai neturi reikshmes gimdymui, stumimui. Reikshme turi, kaip ten viduj susiformave kaulai, gimdymo kanalas. Zhinau atveju, kai su siaurais klubais lengviausiai pagimde, o su plachiais ilgai kankinosi.
Patarchiau teigiamo nusiteikimo, bet tureti plana B - kad gimdymas yra nenuspejamas dalykas ir reikia buti viskam pasiruoshus. Svarbiausia tik, saves nekaltint, jei jis klostosi ne taip, kaip buvai 'susiplanavusi'. Pasitikek daktaru - jis padarys viska, kad tu ir mazhius butumet sveiki ir druti smile.gif
Atsakyti
iš tiesų klubų plotis neturi reikšmės gimdymui, ir iš tiesų gydytojai su vaiko dydžio prognozėm dažnai apsirinka, sunku tiksliai įvertint, man gydytoja sakė, kad smulkių kaulų moterys lengviau gimdo, aš labai smulki, visai nesportuojanti, abu gimdžiau be nuskausminamų, be kirpimų, plyšimų, bet ir vaikai buvo nedidukai, nežinau, kaip bus trečiąkart, taigi, nežinau, kaip su tais dideliais vaikais.Jei numato, kad vaikas netilps pro kaulus, daro cezarį, o jei makštis per siaura, įkerpa šiek tiek, man atrodo.
Atsakyti
ats. i temos klausima- imanoma rolleyes.gif
pati pagimdziu, be epidiuro 4.350kg klecka 2.gif: wub.gif
Atsakyti
Germante, as galiu pasidalinti dar svieziais ispudziais -gimdziau pries 2sav. ir pagimdziau berniuka 4350.g 55cm... pati esu visutinio sudejimo ir 1.62...... patikek, daugiau nei sunku buvo.... as irgi galvojau be epiduro praslysiu, bet kai pradejo zeme su dangumi maisytis, tai baigesi mano visi kentejimai......o as esu tikrai ne is tu kurios alpsta nuo skaumo, ta prasme pakanti skaumui......Galbut cia tik man taip, nezinau. Galbut, ka dpirmas vaikas, bet buvo labai suuuuunnnkuuu... i
Atsakyti
Norit tikekit, norit ne bet su manim gulejusi pana pagymde antra berniuka 4.800, pati be epiduru. Nezinau ar kirpo jai ten ar ne, prisimenu skundesi hemorojumi.
Atsakyti

Nemanau , kad tai galima, as gulejau palatoj su ir ka tik pagimdziusia vos ne 5 kg, tai cezaris buvo, mano vyro sese bande tai, vaiko petys buvo tada per dideli tai uzstrigo vaikutis, o ka , atgal tai nespausi, istrauk irgi neina. Na jei tokia situacija jei klubus butu sulauzia , kad vaikas iseitu. Bet gerai , kad viskas sekmingai baigesi. clap.gif
Atsakyti
Angela, tu tikriausiai Danijoje gimdei. Nors nemanau, kad toje pacioje ligonineje kurioje as gimdysiu (pagal gyvenamaja vieta neatitinka). Kaip sekesi? Ar didelis leliukas buvo?
Atsakyti