Manau , kad imanoma, nuo moters priklauso, jos sudejimo ir tt. na, man is karto pasake, kad savosios nepagimdysiu 4104 g., nes klubai per siauri, is karto dare cezari
O as manyciau,kad jei vaikutis didelis,tai geriau nerizikuoti,nes traumu tikimybe tikrai nemaza.
Turbūt labai svarbu nusiteikimas. Pirmas vaikelis gimė 3010g- ir pati nepagimdžiau, atliko Cezarį, o antrą vaikelį pagimdžiau pati, nors ne toks jau didelis 3830g., bet man tai buvo pasiekimas.
Aš pažystu vieną mamą, kurios ūgis 148, svere nežinau kiek, bet tikrai smulkaus sudėjimo ir pagimdė bverniuką 4kg pati. Tiesa sakė, jei būtų didesnis būtų reikėję daryti cezario pjūvį
| QUOTE (raige @ 2004 09 07, 19:53) |
| Mano dukte gime 4550, 54 cm ugio. Esu labai labai siauraklube, berniukishkos figuros. Ir pagimdzhiau pati be jokio epiduro. Ar buvo sunku? Dabar atrodo ne. Tada atrode bishki kitaip |
Va ir Aš maldavau cezario. Šaukiau nepagimdysiu užstrigs. Gera gyditoja buvo neleido peilio pasirinkti, labai man padėjo tai pagimdžiau 4.570, 54 cm. ir nepatikėsit beveik neplyšau. jau po triju dienu spraigiau kaip ir degimdžiusi.
Pagimdziau du kleckus virs 4 - 4130 ir 4310. Abu su slatinimais, antra su epidura, bet uz tat pati
))) Sekmes!!!!!!!!!!Viskas gerai, leliukai sveiki , grazus ir protingi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| QUOTE (Germante @ 2004 09 07, 08:38) |
| Kazkokia panasi tema yra ir skyrelyje "Po gimdymo", tai tikiuosi moderatoriai neisizeis jei ir cia panasia uzvesiu, nes labai jau domina mane sis klausimas ir noreciau, kad savo patirtimi pasidalintu mamytes, kuriu kleckiukai gime dideli, t.y. 4kg ir daugiau. Ar imanoma paciai pagimdyti? Ar labai sunku? Ar geriau patartumet epidura tokiu atveju (siaip tai noreciau pagimdyt kuo naturaliau). Man kazkodel visi dideli leliuka pranasauja (dar 10 savaiciu jam liko augti Kaip jus manote? Aciu |
Lauk laimingos dienos ramiai be pergivenimu, pagimdysi gražiausiai. Svarbu gera gyditoja pasirinkti ir gimdimo namus gerus. Aš pati pagimdžiau 4570 /54cm ir nieko dabar laiminga.
Linkiu VISKOOO.....
Na, as nesu is paciu stambiausiuju (iki nestumo Ugis 166, svoris 52), bet pati pagimdziau sunu 4,2 kg. Sunus gime be skatinamuju per 2 val ir be jokiu plysimu ir siuvimo. Taigi, buna visaip
Taigi, spejimai vis labiau ir labiau pasitvirtina. Siandien buvau pas akusere ir jau mano kleckiukas virsija visu puse kg. svori, kuris turetu buti siuo metu. Akusere pasake, kad gims greiciausiai 4kg arba daugiau. Neseniai pagimde mano vyro draugo drauge. Jos mazylis svere 4.5 kg, tai jai dare cezari. Gal ir man taip bus? O taip noreciau pagimdyt pati...
ash gimusi 4,8kg. gimde ir pagimde, nes tuomet nebuvo kur dingti. mano tevas 5,2kg, mochiute irgi pagimde, tik po to su kiekvienu vaiku priesh gimdyma pasakydavo namishkiams kur noretu buti palaidota, just in case. po trechio vaiko ytikejo y dieva, nes daugiau nebepastojo. mano mama sake, kad po pirmo vaiko niekada nebutu daugiau gimdzhiusi, jei ne nelaime. taigi, pagimdyti ymanoma, bet kokia kaina? ir mama ir mochiute gimdydavo po pusantros paros, shiais laikais tiek gimdyti neleidzhia.
tiesa, mtoerys siauru klubu, bet tai dideles reikshmes nelabai. mano pachios irgi bus didelis, gimdysiu aishku pati, bet tik su epiduru, nors irgi visai norechiau naturaliai. ash noriu noreti dar vaiku, ir nenorechiau kad apie gimdyma butu tik kraupus prisiminimai.
tiesa, mtoerys siauru klubu, bet tai dideles reikshmes nelabai. mano pachios irgi bus didelis, gimdysiu aishku pati, bet tik su epiduru, nors irgi visai norechiau naturaliai. ash noriu noreti dar vaiku, ir nenorechiau kad apie gimdyma butu tik kraupus prisiminimai.
Mano pirmas vaikas 4,470, gimdžiau pati bet sunkiai. Pati ne esu stora, bet klubai geri 100 sm. Bet kaip supratau ne nuo to priklauso. Svarbu daug judėti , ypač prieš gimdymą. Labai padeda seksas. Taip, taip. pas mus priimta, kad nereikia, negalima ir t.t. Bet aš kalbėjau su gyd. iš Švedijos ir jos pataria moteriams nevengti sekso iki pat gimdymo. Sperma suminkština kaklelio sienas ir makštį, judesiai padeda klubams neužsistoveti. Poza turi buti patogi ir nepavojinga vaikui, neprispausti pilvo. gal parašiau atvirai, tiesiog nemegstu pliurpalų, jei ką žinau, rašau tiesiai. Tai kitus du vaikus gimdžiau pagal tą metodą ir be jokių plyšių, ir komplikacijų. Visi mano vaikai apie 4,500.
Pagimdziau pati 4.400 kg, 55 cm. Sunkokai, bet ne todel, kad sunku gimdyti, tiesiog vaiko galvute labai ilgai neisistate. O siaip per stangas man visiskai normaliai - tik dziaugiausi, kad pagaliau stangos atejo
Na, susiuti teko, bet as pakankamai smulki buvau iki pastojimo - 161 cm, 47 kg.