Maniškis gime 4210 gr, neįsivaizduoju kaip tokį būtų reikėję pagimdyti. darė Cezarį. Labai džiaugiuosi...., nes porą kartų buvo virkštelė apie kaklą apsisukusi ir vieną kartą apie kojytę. Net bijau įsivaizduoti kuo viskas būtų baigęsis jei ne operacija.
Vokietijoje, kiek zinau, irgi rekomenduoja visoms Cezari, kuriu prognozuojamas vaikelio svoris 4 kg ir daugiau.
As pries nestuma sveriau 44 kg, per nestuma priauginau 26 kg
, vaikiukas gime 4100 kg
, dare Cezari.Tiesiog prognozavo vaiko svori pagal echo 4300 kg ir tam kad nerizikuoti, pasiule Cezari.
As pries nestuma sveriau 44 kg, per nestuma priauginau 26 kg
uojei, man kai 30ta savaite dare echoskopija, tai skaiciavo kelis kartus gydytoja, ir negalejo patiket, kad vaikas 2 savaitem per didelis, pagal mano gyd. apskaiciuota laika. Paskui dar sesele perskaiciavo, kad pagal visus ultragarsus mano vaikui ne 30, o 31 savaite. Bet vistiek sake, kad jo dydis kaip 32 savaiciu
Man irgi po kiekvienos apziuros sakydavo, kad vaikas savaite "daugiau issivystes" atrodo, nei turetu buti pagal normas ,atitinkamai jo amziui.
Mano mažylis ir savaite didesnis buvo pagal apskaičiavimus, o ir gimė 4136g
O kai pirmo laukiausi ginekologė sakė , kad bus mažiukas bet gimė 3864
O kai pirmo laukiausi ginekologė sakė , kad bus mažiukas bet gimė 3864
Maniskis gime 4300 g, kol buvau nescia ginekologe nieko nesake, tik viena kart paklause kokio svorio as gimiau, pries gimdyma to paties paklause gydytoja ir pasake,kad gerai,kad tipo mano kaulai ploni. tai pagimdziau pati, keista,bet neikirpo nei plysau, tik gimdoj problemeliu buvo
bet dabar viskas
As taip pat bijau kad gali didelis vaikutis uzaugti,dare echo apie 23 sav, tai sake nemazas vaikutis ,nors mes su vyru mazi gimeme ir dukryte maza tik 2853g
Mano sūnus gimė 4,957 g, gimdžiau pati, bet teko kirpt
Mano sunelis gime 4420 kg. Paciai kaip ir nieko viskas gerai buvo, bet kudykelis gime su sulauzytu raktikauliuku. tai jei kada vel lauksiuosi prasysiu kad cezari darytu, nes sakoma kad antras vaikelis buna didesnis nei pirmas. bijociau del vaikucio sveikateles.
Maniskis gime lygiai 5 kg. tai jei sakot kad antras vaikas didesnis buna
tai koki dramblys ten pilve uzaugs
Tiesa bandziau gimdyt pati bet po 12 val. kanciu vis tik operavo ir aciu dievui - turbut buciau suplesyta i gabalus
Tiesa bandziau gimdyt pati bet po 12 val. kanciu vis tik operavo ir aciu dievui - turbut buciau suplesyta i gabalus
QUOTE(jurgutiene @ 2006 01 16, 12:40)
QUOTE(simoniux @ 2006 01 17, 17:12)
Maniskis gime lygiai 5 kg. tai jei sakot kad antras vaikas didesnis buna
tai koki dramblys ten pilve uzaugs
nu ir užauginote
Dieną prieš gimdymą kaip tik čia skaičiau apie didelius vaikus
Kažkaip kirbėjo nuojauta, kad bus nemažas (apie 4 kg). Pati gimiau 4 kg, tai to ir iš vaikiuko tikėjausi.
Daktare nieko nesakė, nieko neprognozavo. Tik nusistebėjo, kaip paskutinę savaitę pamatavo ir labai jau didelį pilvą išmatavo
Anksti ryte išvažiavau gimdyti (nubėgo vandenys). Tai visi kas tik gavo pačiupinėti mano pilvą, lingavo galvas ir sakė - "Didelis vaikas".
Nu didelis tai didelis. Ką aš žinau, ką reiškia tas didelis.
Jau kai gimdžiau akušerė nieko neklausė, tik daktarui konstatavo faktą - "didelis vaikas - kerpam". Nu ir prakirpo. Gimė mano mažiukas
Mes suvyru sakom - "koks mažas", o daktaras su akušere - "koks didelis".
Pasvėrė mažylį, tai du kartus klausiau, kol supratau kiek jis sveria
Mano "mažylis" svėrė 4450g
Kažkaip pati pagimdžiau ir normaliai. Nebuvo labai jau sunku, ir gerai jaučiausi po gimdymo, tik kad prakirpo.
Dabar tik vienas klausimas kirba galvoje - kas būtų jei nebūtų kirpę? Gal ir pyšus nebūčiau?
Kažkaip kirbėjo nuojauta, kad bus nemažas (apie 4 kg). Pati gimiau 4 kg, tai to ir iš vaikiuko tikėjausi.
Daktare nieko nesakė, nieko neprognozavo. Tik nusistebėjo, kaip paskutinę savaitę pamatavo ir labai jau didelį pilvą išmatavo
Anksti ryte išvažiavau gimdyti (nubėgo vandenys). Tai visi kas tik gavo pačiupinėti mano pilvą, lingavo galvas ir sakė - "Didelis vaikas".
Nu didelis tai didelis. Ką aš žinau, ką reiškia tas didelis.
Jau kai gimdžiau akušerė nieko neklausė, tik daktarui konstatavo faktą - "didelis vaikas - kerpam". Nu ir prakirpo. Gimė mano mažiukas
Pasvėrė mažylį, tai du kartus klausiau, kol supratau kiek jis sveria
Mano "mažylis" svėrė 4450g
Dabar tik vienas klausimas kirba galvoje - kas būtų jei nebūtų kirpę? Gal ir pyšus nebūčiau?