Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

Maniškis gime 4210 gr, neįsivaizduoju kaip tokį būtų reikėję pagimdyti. darė Cezarį. Labai džiaugiuosi...., nes porą kartų buvo virkštelė apie kaklą apsisukusi ir vieną kartą apie kojytę. Net bijau įsivaizduoti kuo viskas būtų baigęsis jei ne operacija.
Atsakyti
Vokietijoje, kiek zinau, irgi rekomenduoja visoms Cezari, kuriu prognozuojamas vaikelio svoris 4 kg ir daugiau.
As pries nestuma sveriau 44 kg, per nestuma priauginau 26 kg ax.gif , vaikiukas gime 4100 kg wub.gif , dare Cezari.Tiesiog prognozavo vaiko svori pagal echo 4300 kg ir tam kad nerizikuoti, pasiule Cezari.
Atsakyti

uojei, man kai 30ta savaite dare echoskopija, tai skaiciavo kelis kartus gydytoja, ir negalejo patiket, kad vaikas 2 savaitem per didelis, pagal mano gyd. apskaiciuota laika. Paskui dar sesele perskaiciavo, kad pagal visus ultragarsus mano vaikui ne 30, o 31 savaite. Bet vistiek sake, kad jo dydis kaip 32 savaiciu blush2.gif 4u.gif tai taip ir likau pasimetusi kokio tas mano vaikelis amziaus ir dydzio..
Atsakyti
Man irgi po kiekvienos apziuros sakydavo, kad vaikas savaite "daugiau issivystes" atrodo, nei turetu buti pagal normas ,atitinkamai jo amziui.
Atsakyti
Mano mažylis ir savaite didesnis buvo pagal apskaičiavimus, o ir gimė 4136g
O kai pirmo laukiausi ginekologė sakė , kad bus mažiukas bet gimė 3864
Atsakyti
Maniskis gime 4300 g, kol buvau nescia ginekologe nieko nesake, tik viena kart paklause kokio svorio as gimiau, pries gimdyma to paties paklause gydytoja ir pasake,kad gerai,kad tipo mano kaulai ploni. tai pagimdziau pati, keista,bet neikirpo nei plysau, tik gimdoj problemeliu buvo verysad.gif bet dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti

As taip pat bijau kad gali didelis vaikutis uzaugti,dare echo apie 23 sav, tai sake nemazas vaikutis ,nors mes su vyru mazi gimeme ir dukryte maza tik 2853g
Atsakyti
Mano sūnus gimė 4,957 g, gimdžiau pati, bet teko kirpt ax.gif ax.gif
Atsakyti
Mano sunelis gime 4420 kg. Paciai kaip ir nieko viskas gerai buvo, bet kudykelis gime su sulauzytu raktikauliuku. tai jei kada vel lauksiuosi prasysiu kad cezari darytu, nes sakoma kad antras vaikelis buna didesnis nei pirmas. bijociau del vaikucio sveikateles.
Atsakyti
Maniskis gime lygiai 5 kg. tai jei sakot kad antras vaikas didesnis buna blink.gif tai koki dramblys ten pilve uzaugs doh.gif
Tiesa bandziau gimdyt pati bet po 12 val. kanciu vis tik operavo ir aciu dievui - turbut buciau suplesyta i gabalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutiene @ 2006 01 16, 12:40)
Mano sūnus gimė 4,957 g, gimdžiau pati, bet teko kirpt ax.gif  ax.gif

QUOTE(simoniux @ 2006 01 17, 17:12)
Maniskis gime lygiai 5 kg. tai jei sakot kad antras vaikas didesnis buna blink.gif tai koki dramblys ten pilve uzaugs  doh.gif
Tiesa bandziau gimdyt pati bet po 12 val. kanciu vis tik operavo ir aciu dievui - turbut buciau suplesyta i gabalus  doh.gif

nu ir užauginote bigsmile.gif
Atsakyti
Dieną prieš gimdymą kaip tik čia skaičiau apie didelius vaikus bigsmile.gif
Kažkaip kirbėjo nuojauta, kad bus nemažas (apie 4 kg). Pati gimiau 4 kg, tai to ir iš vaikiuko tikėjausi.
Daktare nieko nesakė, nieko neprognozavo. Tik nusistebėjo, kaip paskutinę savaitę pamatavo ir labai jau didelį pilvą išmatavo lotuliukas.gif
Anksti ryte išvažiavau gimdyti (nubėgo vandenys). Tai visi kas tik gavo pačiupinėti mano pilvą, lingavo galvas ir sakė - "Didelis vaikas".
Nu didelis tai didelis. Ką aš žinau, ką reiškia tas didelis.
Jau kai gimdžiau akušerė nieko neklausė, tik daktarui konstatavo faktą - "didelis vaikas - kerpam". Nu ir prakirpo. Gimė mano mažiukas wub.gif Mes suvyru sakom - "koks mažas", o daktaras su akušere - "koks didelis".
Pasvėrė mažylį, tai du kartus klausiau, kol supratau kiek jis sveria doh.gif
Mano "mažylis" svėrė 4450g thumbup.gif Kažkaip pati pagimdžiau ir normaliai. Nebuvo labai jau sunku, ir gerai jaučiausi po gimdymo, tik kad prakirpo.
Dabar tik vienas klausimas kirba galvoje - kas būtų jei nebūtų kirpę? Gal ir pyšus nebūčiau? g.gif
Atsakyti