QUOTE(Edith @ 2005 03 05, 12:29)
Aisku , kad galima pagimdyti paciai. Mano antra gime 4550g. Aisku skatino , bet cia jau mano beda, nes kaip mama sako kas i gimda ideta , ne taip paprasta is ten iskrapstyti. Neatsidarinejo kaklelis ir tiek
Pagimdziau per 6 val , negana to dar ir neplysau. Aisku galima tvirtinti , kad 4550g. , tai dar nedidelis( neduok dieve trecias bus 5500g) Bet Klinikose visoms gydytojoms ir seselems turedavau irodineti , kad neplysau , jos vis atbegdavo padeti man apsiprausti . Galvojo , kad pagimdzius tokio dydzio vaika turiu buti arba sukarpyta , arba suplysus.
Vadinasi buvo nemaza. 
Matai, vaiko svoris dar ne viskas. Galejai prie to pacio pasigirt, kad ir tu esi nemaza. As tuo garantuota. Nes pati tokio svorio vaika gimdziau ir vos neatsisveikinau su gyvybe ir sunu vos isgelbejo. Manau, tik Dievas cia mums padejo, ko nepadare gydytoja. Subegusi specbrigada rekte reke ant gydytojos, kad nedare cezario. Mat as esu labai smulki (47 kg iki nestumo) ir palyginti maza (162 cm). O jai mat buvo nusispjaut, nes ji nerode akiu iki tol, kol vaikas nepradejo dust... Nebenoriu prisimint...
Na zodziu, pagimdyt paciai galima, jei mamyte yra nesmulki, bet nerizikuociau... Nes maciau ka iskente mano vaikas po to...
P.S. Jei sikart nuvaziavus i GN pamatysiu ta pacia gydytoja, negarantuoju, kad as jai netvosiu...