ir dar placentos nepagimdziau, tai narkoze..revizija.. po to kraujavimas.. 3 diena po visko super maloni patikra, kresuliu isgraibymas, kruvos antibiotiku, lasaline.. namo 8-ta diena. Bet maziukui viskas gerai buwo
man echo rode 3.9 o pagimdziau 4600 ir 57cm. jo saldumas gimdyt neispasakytas buwo... ypac gulint skaudejo o keltis neleido beveik. hrr. o ant sono gulet tai dar baisiau buwo kai pabandziau. ikirpo, nes petukas istrigo, bet po to siules isiro.. ir dabar vargstu.
ir dar placentos nepagimdziau, tai narkoze..revizija.. po to kraujavimas.. 3 diena po visko super maloni patikra, kresuliu isgraibymas, kruvos antibiotiku, lasaline.. namo 8-ta diena. Bet maziukui viskas gerai buwo
Saulučiuk,užjaučiu,kad tiek prisikentėjai
Tas gimdos valymas,krešuliai-baisus dalykas
Buvau ir aš įsigandus,kai po gimdymo ilgai pasirodydavo šviezio kraujo.Bet užteko apziūros.Jos metu ištrauke likusių vaisiaus dangalų.Po to greit praėjo.O dėl kūdikio svorio,tai gydytojas man labai tiksliai atspejo vien apčiuopęs.Pasakė,kad svers ~3.600.Gimusi mergytė svėrė 3.660
Lankiaus ir gimdziau Mažylyje,pas E.Valasevičių.
mano maziukas tai gime 4650g 56cm tai dabar jau atrodo kaip 1.3metu vaikis.ir vaikstom nuo 10menesiu.
Kad pirmagimis bus didokas komentavo praktiskai visi kas priziurejo mus nestumo metu.. pati gimusi 4,5kg tai tikimybe tik sustiprejo.. Konkretaus svorio neprognozavo, juokdavosi tik kad ilgakojis bus, mat su vyru abu auksti. Gimdymo laukiau ramybeje, pati nesu miniatiurine, juolab nelabai isivaizdavau kas ir kaip is tikro bus. Pasigimdziau 4,5kg sunu. Gime naturaliai, plysau tik vos vos, nes galvute didesne ir pati l. jau stumiau negirdedama jokiu nurodymu.. Manau visa ko sekme - optimistiskas nusiteikimas 
Aš savo pagrandukę pagimdžiau 4,300kg.
Lukiau kada ji pati norės ateiti, nora gyd.pora kartų siūlė pakviesti mūsų angeliuką
Kad būtų visiems saugiau buvome numatę paskutinę datą iki kada lauksime savanoriškai ateinant kūdykėliui
Gyd.darydavo pagrindinius tyrimus nustatyti kaip jaučiasi mažylė
Gimdžiau pati nors ir labai skaudėjo. Šį kartelį nemokėjau stumti
Suplyšau, nes mažoji eidama akis užsidengė rankele
juokaujam, kad saulė labai švietė pro langą, o ji norėjo užsidengti, kad nespigintų į akeles:super
Mes pasitikėjome savo gydytoju.Tikim jeigu būtų matęs, kad kažkam nesaugu būtų ėmesis priemonių
Mes pasitikėjome savo gydytoju.Tikim jeigu būtų matęs, kad kažkam nesaugu būtų ėmesis priemonių
QUOTE(mammamia @ 2005 09 30, 11:43)
Kad pirmagimis bus didokas komentavo praktiskai visi kas priziurejo mus nestumo metu.. pati gimusi 4,5kg tai tikimybe tik sustiprejo.. Konkretaus svorio neprognozavo, juokdavosi tik kad ilgakojis bus, mat su vyru abu auksti. Gimdymo laukiau ramybeje, pati nesu miniatiurine, juolab nelabai isivaizdavau kas ir kaip is tikro bus. Pasigimdziau 4,5kg sunu. Gime naturaliai, plysau tik vos vos, nes galvute didesne ir pati l. jau stumiau negirdedama jokiu nurodymu.. Manau visa ko sekme - optimistiskas nusiteikimas 
Vis klausiu savęs, kaip mano mamai gavosi pagimdyt 5,300g brolį ir nesuplyšti...
labas mamutes! turincios putlius vaikelius. turiu suneli kuris gime 4.920kg. pries nestima sveriau 64kg, per 9 men priaugau 30kg. kiek man buvo sielvarto nesupratau kodel jis taip didejo. na kaip pagimdziau buvo aisku tokiam dickiui tikrai daug niam niam reik
pati pradzia buvo greita atsidare kalkliukas ir visi saremiai buvo tik 4val. pats gymdymas buvo sunkesnis, du kart buvo galvute uzstrigusi tai teko kirpt
bet juk visi skausmai preina kai pamayai savo sunu ir salia verkianti is dziaugsmo vyra
noriu ir as pasidalint savo dziaugsmeliu.
kadangi pati per gimdyma sveriau 65kg,(o dabar jau tik 51) tai jis man gerokai per didelis gavos
QUOTE(aqva17 @ 2005 09 25, 13:49)
mano maziukas tai gime 4650g 56cm tai dabar jau atrodo kaip 1.3metu vaikis.ir vaikstom nuo 10menesiu. 
Na vaiko vaiksciojimas tikrai nepriklauso nuo jos gimusio svorio
Sveikos,
maniškis gimė 4.250kg, tačiau kaip bebūtų gaila, pačiai pagimdyti nepavyko. Visą savaitę prieš tai gulėjau ligoninėje, pajutau tokį malonumą, kaip "skatinti rankomis", bet galvytė taip ir neįsistatė. Vėliau sužinojau, kad paveldėjo didelę galvą ir plačius pečius, tokie vaikai, pasak gydytojo, tik keli per metus gimsta.
maniškis gimė 4.250kg, tačiau kaip bebūtų gaila, pačiai pagimdyti nepavyko. Visą savaitę prieš tai gulėjau ligoninėje, pajutau tokį malonumą, kaip "skatinti rankomis", bet galvytė taip ir neįsistatė. Vėliau sužinojau, kad paveldėjo didelę galvą ir plačius pečius, tokie vaikai, pasak gydytojo, tik keli per metus gimsta.
Pirmagime gime 4500 g be jokiu plysymu, bet pagimdyti tikrai buvo nelengva, antroji buvo siek tiek mazesne - 3930 g ir gymdymas buvo lengvas ir greitas
Musu lalaila gime 4.128 g, pagimdziau palyginus greit, deja, kirpimo neisvengiau, bet gydytoja sake, kad jei mazoji butu sverus 100 g daugiau, pati jau nebuciau pagimdzius.