Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(siga2 @ 2007 02 09, 16:12)
Labas visoms,
Gal galetumete man padeti susigaudyti progesterono tyrime, pas gydytoja eisiu tik po poros savaiciu, o pati niekaip nesuprantu ar ivyko ovuliacija:
6,58 ng/ml norma 0,035-59,00 (21 c.d.)

O laikoma įvykusia, kai yra min. 10 ng/ml arba 25 nmol/l, nors kai kur nurodo žemesnes normas 4u.gif
Atsakyti
Ne, Sigut, aš įtarčiau, kad nebuvo ovuliacijos.
Atsakyti
As bandziau konvertuoti i nmol/l: 6,58 ng/ml x 3,1800 = 20,9244 nmol/l, tai maniau, kad O ivykusi... verysad.gif
Atsakyti
Tai kad ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 09, 17:38)
Ne, Sigut, aš įtarčiau, kad nebuvo ovuliacijos.

Daivute, tai imant ng/ml matais, kokia norma, kai ovuliacija ivyksta?
Atsakyti
Siga, o koks tavo ciklas? Jei ilgesnis tai dar galėjo ir nebūt buvus O, jei vėliau vyksta tai vėliau ir parodo. Bent man taip buvo, parodė tik 25 c.d.
Atsakyti
Mano ciklas 31 diena, tai gal tikrai per anksti tyriausi g.gif
Atsakyti
Na jei toks ciklas, tai kaip ir turėjo būt O maždaug 17 c.d. g.gif tai kaip ir turėjo rodyt 21 g.gif Palauk vizito pas gydytoją, žiūrėsi ką pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(siga2 @ 2007 02 09, 21:05)
Mano ciklas 31 diena, tai gal tikrai per anksti tyriausi  g.gif

As kazkada klausiau gydytojo kada darytis progesterono tyrima, jei ciklas ilgesnis ar trumpesnis. Tai gavau atsakyma: is ciklo dienu skaiciaus atimti 7 dienas smile.gif
Atsakyti
NU tik dabar labai nesijuokit... man kažkokie xfailai nieko nebesuprantu... taigi:

LH 3,4
FSH 5,4

mane domina tik santykis, tai ir nerašau normų. Daryta ciklo pradžioj kaip ir priklauso, ir t.t. Kaip bedalinčiau, man gaunas geras santykis, o pas mane juk PKS??? Argi prie PKS santykis neturėtų būti blogas? Ar tai nėra būtinas požymis? Žodžiu, gudri gudri, o jau ir pasimečiau verysad.gif
Atsakyti
Aciu toms, kurios bande man pagelbeti. Teks laukti vizito pas gydytoja, nes vistiek niekas nepaaiskejo schmoll.gif . O, jei tyrima dariau ovuliacijos metu, ar galejo buti toks rezultatas, nes is vakaro pries tyrima, truputi maude pilva, gal tai buvo O g.gif
Atsakyti
mergaitės, planuoju išsitirti progesteroną ir prolaktiną 21 ciklo dieną, bet ištiko bėda - peršalau bash.gif kaip galvojate, ar tai įtakos rezultatus? g.gif nenoriu praleisti tinkamos analizei ciklo dienos blush2.gif . ir dar vienas klausimėlis - jeigu ciklas būna 28-29-30 dienų, gal vertėtų man minėtus tyrimus pasidaryti ir 21, ir 23 ciklo dieną? g.gif
ačiū wub.gif
Atsakyti